Badea Bianca. Un produs Blogger.

sâmbătă, 14 ianuarie 2012

10 minute de faima

Poate te intrebi de ce naiba ti-am spus despre cele 10 minute ale tale de faima. De ce doar 10? Pai... probabil pentru ca dupa ce vor citi asta, toti vor uita despre ce a fost vorba. Vor uita ca am scris ceva despre tine.

Dar nu si eu. Si sper ca nici tu. Chestia e ca eu chiar am tinut un loc secret pentru tine in mintea mea. Poate nu ar trebui sa-ti spun asta, poate nu e adevarat sau poate nici tu nu esti adevarata.
Dar sper al naiba de mult sa fii. Pot sa spun cu sinceritate ca putini oameni mi-au schimbat viata in ultimii ani. Posibil sa fi fost doar o faza. Posibil sa uitam amandoi ca am fost impreuna.

Stii ce reprezinti tu, draga mea? Imagineaza-ti cea mai mare fantezie a ta. Cel mai frumos vis. Adauga toate culorile si satureaza-le. Si toate suisurile si coborasurile din viata ta, impreuna cu cele mai minunate amintiri. Adauga toate temerile, bucuriile, momentele fericite si triste. Adauga perfectiunea celui mai fin tablou. Adauga atingerea rece a ierbii pe spatele tau. Adauga senzatia placuta de a te intinde in sfarsit in pat dupa o zi grea. Adauga momentul in care respratia ti se taie la primul tau sarut. Adauga toate drogurile si efectele lor. Adauga momentele amuzante din viata pe care ti le amintesti mereu cu un zambet pe buze. Adauga cele mai bune fraze metaforice pe care le stii, si tot nu vei fi la fel de incantatoare precum esti.

Incerc sa ma gandesc la tine de fiecare data cand am ocazia. Si Dumnezeu stie ca nu incerc sa fac nimic altceva o zi intreaga. Deci am destul timp liber. Poti sa gasesti romane intregi despre tine tiparite in mintea mea. Nu au fost publicate. Inca.
As putea sa iti zic acum cat de mult de iubesc. Dar nu o voi face. Cred ca e cel mai bine sa aflii singura asta. Poate o sa-ti ia ani de zile sa realizezi lucrul asta, insa fa-o! Mi-as da bucuros anii aia din viata daca tu ai stii ca te iubesc.

Exista clipe rele, clipe bune si clipe pe care le petrec cu tine. Imi doresc sa-ti fi dat deja seama pe care le doresc cel mai mult. Sunt mult mai optimist cand sunt in preajma ta, sa stii. Ma faci sa apreciez ceea ce am. Ma faci sa visez la noi, impreuna, tot timpul. Ceea ce pare prostesc pentru unii, mai ales la varsta asta,

Sper ca nu te vei supara sa-mi daruiesti acele 10 minute de faima. Meriti totusi mult mai mult decat atat. Aici am sa inchei un capitol. As vrea sa te vad cu un zambet pe fata acum.

Pana acum, probabil ca cititorii au si uitat cum incepe acasta scrisoare. Bun. Acum hai sa ne daruim un sarut de noapte buna si sa mergem la somn.

Acest articol a fost inscris in concursul Blog Power Editia a 6-a. Tema este "Ce ai face daca ai fi o zi in pielea celuilat?" si a fost propusa de Vanessa, castigatoarea editiei precedente.

19 comentarii:

  1. De fapt tot timpul suntem in pielea celuilalt fara sa stim. freud spunea la un moment dat: "Iubim ce am fost noi insine, o parte din noi insine si ce vom deveni noi insine".

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt de acord. Consider ca multi se gandesc doar la propria persoana, fara sa se puna si in pielea celuilalt.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu siguranta o sa castigi caci e superb articolul!

    M-am gandit de multe ori cum e sa fii in pielea celuilalt! :) dar nu cred ca o sa fie cine stie ce pt. ca eu nu gandesc atat de frumos ca tine ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Monica, sunt sigura ca daca am avea ocazia sa fim in pielea celuilalt pentru o zi, jumate din timp ni l-am pierde uluindu-ne de propriile noastre ganduri:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Excelent, draga mea!! Ai prins exact nuanta subiectului propus de mine. Felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca am reusit sa ating subiectul:)

    RăspundețiȘtergere
  7. :)) e si asta o chestie ;)) posibil!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. aproape in fiecare zi sunt in pielea celuilalt..e simplu, altfel n`as rezista..uit de mine si ma gandesc la el..uit de el si ma gandesc la mine..

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-a placut enorm de mult tot..fiecare descriere ,foarte interesant.Multa bafta in concurs! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  10. Oandi, foarte bine si frumos gandesti.

    Roxy, mersi mult si tie, ma bucur ca esti alaturi de mine:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Îmi place ,bravo :*
    Succes în continuare !

    RăspundețiȘtergere
  12. tocmai asta-i problema... ca nu puteam. ca de puteam, as fi facut-o. da' nu-s tocmai in cel mai inspirat moment din viata mea...

    RăspundețiȘtergere
  13. Cookie, mersi mult.
    Si mie imi place numele tau, apropo :))

    lola, sunt sigura ca o sa iti revii:*

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!