Badea Bianca. Un produs Blogger.

luni, 14 mai 2018

Nymphetamine pleacaDe astazi inchid usile. Opt ani si jumatate am lasat totul deschis catre Nymphetamine si cuvintele curgeau scriind povesti. Astazi cuvintele se opresc aici. In suflet s-au oprit demult, pe pagina la fel. In ultimul an am mai tras de ele, le-am fortat, dar nu mai era la fel. Nu mai pot sa scriu si ma bucur. Ma bucur pentru ca am scris 8 ani de zile despre o copila, o fata, o adolescenta, si in ultimul timp, mai rar, despre un adult care a trecut prin atatea transformari ca sa devina ceea ce este astazi. Si imi place cine sunt. Am realizat ca m-am cunoscut pe mine insami prin scris. Gandeam, iar gandurile luau forma cuvintelor. Cand reciteam cap-coada un articol intreg, o poveste, o poezie, o realitate gaseam intelesuri pe care nu le-as fi putut vedea altfel in interiorul meu, lasand gandurile doar in minte, nedescifrate de nimeni, nici chiar de mine. Nu mai pot sa scriu pentru ca Nymphetamine nu ma mai reprezinta. Citesc ce am scris in trecut si citesc despre atatea suflete care sunt diferite de-al meu.
Nu mai vreau sa scriu pentru ca m-am gasit pe mine. Stiu cine sunt si imi place persoana pe care o vad in oglinda si prin oglinda. Mi-a luat mult sa ma descopar dar am reusit. Am facut asta cu ajutorul oamenilor care au trecut prin viata mea, dar mai ales a celor care au ramas. Inainte aveam nevoie de scris, simteam ajutorul si linistea pe care mi-o ofereau cuvintele cand le asterneam. Acum cuvintele nu-mi mai sunt asa importante, ci oamenii si faptele lor. Acum am oameni. Acum am omul caruia i-am spus, “Da, imi petrec tot restul vietii alaturi de tine”. Azi nu mai sunt o nympha speriata in cautare de alte suflete speriate. Nymphetamine va spune adio si va multumesc ca m-ati citit atata amar de vreme.
Si pentru ca orice sfarsit are si un inceput...Totul se incheie cu o noua poveste ce va dura o viata5 comentarii:

 1. Îmi pare rău pentru că nu te voi mai citi, dar totodată mă bucur să te știu fericită și iubită. Toate poveștile au avut rolul lor, iar acum tu o scrii pe cea mai importantă,intr-un alfabet știut doar de tine. Sper să ai parte de multe, multe aventuri și sa iți păstrezi entuziasmul în suflet. Te îmbrățișez!

  RăspundețiȘtergere
 2. Acum nu mai scriu povesti, acum o sa le traiesc. Si eu te imbratisez!

  RăspundețiȘtergere
 3. Succese tie! Sunt trist fara tine si fara ceea ce scrii...
  Dar iti inteleg alegerea.
  Fii fericita!

  RăspundețiȘtergere
 4. Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț. I-am sunat pe soțul meu exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com

  RăspundețiȘtergere

Va ascult!