Badea Bianca. Un produs Blogger.

vineri, 24 iunie 2011

Niciodata...

Niciodata nu mi-au placut numerele, pana cand te-am urmarit pe tine lucrand la matematica. Si cumva, printre derivate si integrale, m-am indragostit de precizia calculelor tale, de graficele tale aproape poetice si de creionul tau asezat elegant dupa ureche. Pana la urma, stand pe genunchiul tau, numarand saruturile, adunand dorinta, scazand distanta si analizand sentimentele, m-am decis ca e totusi posibil sa fiu inclinata si spre matematica.

Niciodata nu mi-a placut ploaia, pana cand ai dansat cu mine in ea. Si cumva, printre picaturi si imbratisari ude, m-am indragostit de felul pasionant in care cadea pe pamant si de felul in care imi puteam evapora inima in aer, urmarind-o apoi plutind spre nori. Pana la urma, printre rasete si fara umbrela, am decis ca s-ar putea totusi sa imi placa atingerea ei fina pe pielea noastra.

Niciodata nu mi-a placut sa ma indragostesc, pana cand nu mi-ai aratat tu ce inseamna cu adevarat sentimentul asta. Si cumva, printre strangeri de mana si priviri fugare, m-am indragostit de fericirea pe care o simteam. Intr-un final, cand mi-ai spus cat de mult ma iubesti, am decis ca, pentru toate momentele astea, s-ar putea sa imi placa totusi sa sufar cand totul se va fi terminat.

Niciodata nu mi-a placut viata pana cand am trait-o cu tine!

25 comentarii:

 1. L-am citit de vreo 5 ori.:XFoarte,foarte fain.Bafta in continuare:)

  RăspundețiȘtergere
 2. 8-> cat de draguta e postarea astaaaa:X prea frumos...prea prea chiar!!

  RăspundețiȘtergere
 3. imi place postarea asta:X
  pare putin mai vioaie:)

  RăspundețiȘtergere
 4. Niciodata...pana cand nu a aparut el:x
  Foarte frumos :x

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu iti va placea sa suferi cand se va fi termiant totul, dar probabil va merita. Si daca totul e atat de frumos cum este exprimat in postarea asta, va merita. Dar ar fi mai bine sa nu se termine, nu?

  RăspundețiȘtergere
 6. Nici nu stiu ce sa mai zic .. Pe mine chiar m-ai lasat fara cuvinte. Scrii minunat

  RăspundețiȘtergere
 7. Matematica nu îmi place nici acum dar ador ploaia ,o iubesc .... nici mie nu îmi place sa ma îndrăgostesc (prea des) dar îmi plac fiorii pe care ii simți cînd vezi persoana iubita cum se apropie de tine ... Viata îmi place deși ... se putea mai bine ;)

  RăspundețiȘtergere
 8. Magnific :X:X Ceea ce scrii imi este ca un drog!
  Bravo ;)

  RăspundețiȘtergere
 9. Deci.Este ficţiune?Sau simţi şi trăieşti pe pielea ta tot ce scrii?

  RăspundețiȘtergere
 10. Chloe, la baza postarilor stau propriile sentimente, insa le mai inbunatatesc si cu ceva fictiune.

  RăspundețiȘtergere
 11. Foarte frumos si ... deep.:D

  RăspundețiȘtergere
 12. ai niste pietricele de incurajare la mine pe blog, la postarea Incurajare!

  RăspundețiȘtergere
 13. Asta da poveste de dragoste ! Bravo !

  RăspundețiȘtergere
 14. "Intr-un final, cand mi-ai spus cat de mult ma iubesti, am decis ca, pentru toate momentele astea, s-ar putea sa imi placa totusi sa sufar cand totul se va fi terminat." prea frumos si adevarat in acelasi timp.Un "te iubesc" spus din inima merita orice.

  RăspundețiȘtergere
 15. Ma urmaresteee matematicaaaaaa derIvatee si integraleeeeee :-SS oricum ai scris foarte frumos :X

  Maine iti spun cum a fost la bac...oricum m-au invins emotiile...cel putin la mate...rau de tot..mi-a fost foarte rau...:-< peste cateva ore voi aflaaa DOAMNE AJUTA ! :-ss

  RăspundețiȘtergere

Va ascult!