Badea Bianca. Un produs Blogger.

Despre mine

Sunt adolescentă. Sunt studentă. Sunt o artistă și o scriitoare. Sunt o persoană de încredere. Sunt o bună prietenă, ascultătoare, sfătuitoare. Sunt prietenoasă. Sunt sociabilă. Sunt o luptătoare pentru dreptate și adevăr. Sunt curajoasă și puternică. Dar uneori mă ascund, uneori mi-e frică. Sunt onestă. Sunt deseori rătutită. Sunt hiperactivă. Sunt energică. Dar sunt nimic mai mult decât o creatură de multe ori depresivă în căutare de afecțiune și acceptare. Sunt o persoană care încearcă să câștige cât mai multă dragoste.
Sunt o persoană care uneori păstrează tăcerea mai mult decât este nevoie. Sunt o persoană care folosește :) doar când de fapt este tristă. Sunt o persoană care nu se simte confortabil când primește cadouri. Sunt o persoană care se simte stânjenită când e alintată. Dar sunt o persoană care are nevoie constant de confirmarea sentimentelor. Sunt o persoană care reușește cu greu să treacă peste un obstacol, dar o face în final. Sunt o persoană mereu în căutare de noi prieteni, dar asta nu înseamnă că îi uit pe cei vechi. Am o personalitate flexibilă. Sunt capabilă să mă integrez în orice grup de oameni. Dar sunt o persoană care se va simți bine doar în unele din grupuri. Sunt o persoană care se bucură de plăcerile vieții. Sunt o persoană care are nevoie să găsească întotdeauna noi motive de a trăi. Sunt o persoană care nu acceptă să fie înșelată. Sunt o persoană care plănuiește să fie specială. Dar sunt o persoană care încă nu știe cum. Sunt o persoană care trăiește în prezent. Dar sunt o persoană care trăiește mai mult în imaginația capului ei decât în realitatea lumii exterioare.
Sunt o persoană unică. Sunt reală. Sunt eu.

1 comentarii:

 1. Buna ziua,

  Fac parte din echipa BlogTAG.ro si pentru ca am citit cu mare placere blogul dumneavoastra Nymphetamine, doresc sa va prezint proiectul nostru cu speranta ca vi se va parea interesant si veti dori sa fiti alaturi de noi.
  BlogTAG se adreseaza tuturor persoanelor care detin un blog si sunt activi pe acesta, pentru a-i ajuta sa faca parte din comunitatea de bloggeri care au aceleasi interese ca ei, si ofera concursuri si campanii cu premii in bani si produse foarte atractive. Incercam sa selectam intotdeauna numai concursurile si campaniile care prezinta interes pentru dumneavoastra, care se potrivesc cu tema blogului dumneavoastra.

  Cine suntem?
  O echipa de oameni tineri si ambitiosi, cu dorinta de a dezvolta o comunitate stransa in blogosfera. Organizam concursuri si campanii de adevertoriale care sa sustina blogurile romanesti si sa le ofere mereu provocari noi celor care au pasiunea scrisului.
  Incercam sa atragem bugetele companiilor care doresc sa fie promovate prin concursuri si campanii de advertoriale in zona de blogging, astfel incat pasiunea de a scrie articole pe blogul dumneavoastra sa fie si recompensata in bani si premii consistente.

  Cont pe BlogTAG.ro?
  De ce nu? Noi va asiguram tot suportul pentru a va crea cont, suntem deschisi la orice intrebare, propunere sau discutie. Plus ca in acest mod va putem tine la curent cu noutatile BlogTAG.ro, campaniile si concursurile noastre.
  Pe BlogTAG gasiti usor si rapid concursurile si campaniile care sunt in desfasurare, sfaturi si lucruri utile care sa va ajute in imbunatatirea vizibilitatii blogului dumneavoastra.

  Concurs TargulCartii.ro
  In aceasta perioada este activ concursul sponsorizat de TargulCartii.ro, librarie si anticariat online. Va puteti inscrie cu un articol care sa respecte cateva cerinte, iar echipa de la TargulCartii.ro ofera premiu pentru primul clasat o tableta! Mai multe detalii aici.

  Concurs BlogTAG.ro
  Pana la 1 iulie va puteti inscrie in concursul organizat chiar de BlogTAG.ro pentru promovarea platformei de advertoriale si a comunitatii. Premiile sunt foarte atractive, aflati mai multe aici.

  Campania LibrarieUniversala.ro
  Pana duminica, 1 iunie, LibrarieUniversala.ro ii invita pe toti bloggerii pasionati de literatura si carti sa participe la campania de advertoriale. Primii 10 care se inscriu beneficiaza de sponsorizarea oferita de LibrarieUniversala pentru articolele scrise. Mai multe detalii aici.

  Va astept cu drag sa va alaturati comunitatii de pe BlogTAG.ro si sa participati la concursurile si campaniile noastre!

  Alexandra Margarit
  --
  Echipa BlogTAG.ro
  http://www.blogtag.ro/
  blogtag.ro@gmail.com
  https://www.facebook.com/BlogTag.ro

  RăspundețiȘtergere

Va ascult!