Badea Bianca. Un produs Blogger.

joi, 21 iulie 2011

Dragoste periculoasa

Nu sunt rea. Dar nu sunt nici buna. Sunt o leoaica dar mi-e frica de orice. Sunt tematoare, dar gonesc oarba in mijlocul unui razboi doar pentru a simti adrenalina.

Nu spun ca ceea ce spun este nebunie curata. Si nu spun ca ceea ce spun trebuie inteles. Spun ca limba mea vorbeste ceva ce nu e fluent, iar buzele mele nu pot traduce cuvintele articulate de... oase. Spun ca stau in mijlocul padurii dar nu pot sa vad copacii.

Ar trebui sa stii ca dragostea e o piatra grea in corpul meu si ca uneori uit sa mai respir. Ar trebui sa imi stii gandurile coerente atunci cand ma inec in insecuritate. Ar trebui sa stii ca daca dragostea ar fi o flacara, atunci eu as fi victima arsa ce incearca sa se vindece. Sunt urata in dragoste. Si sunt hidoasa in nevoia mea de a o avea. Nu sunt pasarea phoenix si totusi ma scald in cenusa si praf.

Nu pot sa ma controlez si imi creez lumea dupa propria dorinta. Ti-as smulge inima si as lipi-o intre plamanii mei daca as putea. Sunt un uragan si nu pot sa ating nimic fara sa-i distrug infrastructura.

Iti spun sa fugi in acelasi timp in care te implor sa ramai. O sa ard fiecare cladire dintre noi doi. O sa tai paduri si o sa sec oceane. O sa distrug lumea dar o sa ne las pe noi sa traim printre ruine atat timp cat pot sa stau cu capul pe pieptul tau.

Sunt indragostita. Sunt cea mai periculoasa creatura in viata.
Sunt indragostita. Inima mea treabuie sa se teama cel mai mult

Nightwish - Dark Chest of Wonders

Asculta mai multe audio diverse

16 comentarii:

 1. frumos:x
  e cel mai frumos cand iubesti
  vezi lucrurile altfel si esti inspirat:d
  felicitari:*

  RăspundețiȘtergere
 2. Rămâi cea mai periculoasă creatură îndrăgostită ! E şi dulce şi amar în sălbăticia inimii care incendiază sentimente , care taie copaci şi seacă oceane ... Noapte bună , fată frumoasă !

  RăspundețiȘtergere
 3. Naufragiat, multumesc, si da.. e frumos cand iubesti. E frumos...

  Doamna Iolanda, multumesc frumos de vizita, noapte buna si dumneavoastra!

  RăspundețiȘtergere
 4. Frumoase cuvinte, frumoase trairi! Seara faina iti doresc! :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Uluitor!
  Tu creezi dependenta prin ceea ce scrii..
  E frumos sa iubesti, dar trebuie sa ai puterea sa induri mult, iar daca nu iubesti cu adevarat, ajungi sa renunti. De asta adevaratii indragostiti sunt periculosi, pentru ca'si exprima sentimentele in toate modurile posibile, iar iubirea lor devasteaza tot ceea ce este in jur.. Uneori ti'ai dori sa nu iubesti ca sa nu doara, desi inima'ti stie ca nu poti renunta la sufletul ce te'a adus la viata!

  RăspundețiȘtergere
 6. Inca ceva, Nightwish sunt o legenda, ador vocea Tarjei..<3

  RăspundețiȘtergere
 7. Multumesc de vizita, Roxy, te mai astept.

  Little Thoughts, gandesti exact ca mine. Exact aceeasi parere o am si eu.

  RăspundețiȘtergere
 8. Multumesc si voua :*

  Sufletel..nu sunt..

  RăspundețiȘtergere
 9. "Sunt indragostita. Sunt cea mai periculoasa creatura in viata.
  Sunt indragostita. Inima mea treabuie sa se teama cel mai mult"
  Perfect!

  RăspundețiȘtergere
 10. Dragostea doare,arde,frige,e datatoare de speranta,e punctul de pornire al multor rele.E cel mai frumos lucru din oceanul tristetii.

  RăspundețiȘtergere
 11. "Nu pot sa ma controlez si imi creez lumea dupa propria dorinta. Ti-as smulge inima si as lipi-o intre plamanii mei daca as putea. Sunt un uragan si nu pot sa ating nimic fara sa-i distrug infrastructura." Ce face dragostea din om!

  RăspundețiȘtergere
 12. Cat de frumos ai definit-o, fatacareaduceploaia...

  O daaa.... how much power love gives you to distroy someone..

  RăspundețiȘtergere

Va ascult!