Badea Bianca. Un produs Blogger.

sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Astăzi vei fi fericit.

Sursă foto

Astăzi este ziua în care îți amintești cum să respiri.

Există un ocean de gânduri, coșmaruri, zile gri. Traversează-l și regăsește-te într-un tărâm de porțelan, sub un cer plin de stele. Numără stelele și respiră prin visuri mărețe. Trezește-te târziu cu visele încă vii în amintirea ta, cu mii de promisiuni în minte și sărutări pe aripi de dragon.
Aprinde o candelă care nu se va stinge niciodată.
Cântă la imaginație precum ai cânta la un pian, cuvinte plutind ca melodiile acelea ce îți ridică părul de pe mâini.
Pictează tablouri cu copii la locul de joacă, înfățișându-le inocența.
Stai în lumina lunii și gândește-te la o schimbare. Dansează cu inima deschisă și neînfricată.
Prefă-te că artificiile sunt stele și găsește constelații în ele.
Adormi pe iarba crudă cu un cântec în minte ce așteaptă să fie auzit. Aprinde fericirea ca pe un chibrit și las-o să te încălzească precum o pătură. Lasă-ți speranța să fie perna pe care îți odihnești capul noaptea.
Realizează că viața nu are pattern-uri, nu are linii și nici limite. Trasează-ți propriul drum și pavează-l în mii de culori.
Scrie-ți numele pe rocile timpului și află că asta e imortalitatea. Trage adânc în piept aerul rece al nopții și gândește-te că întunericul e la fel de frumos ca o noapte senină și călduroasă de vară.
Atunci când te vei trezi, coșmarurile vor dispărea. Îți vei da seama că uneori tăcerea înseamnă și întrebări și răspunsuri. Vei simți cu adevărat ce înseamnă să te relaxezi auzind doar sunetul propriei respirații.
Și da, atunci vei fi ok.

Astăzi este ziua în care îți amintești cum să respiri și pentru prima dată după o perioadă lungă de timp vei începe să fii fericit.

4 comentarii:

  1. ce frumos ai scris, vad o unda de obtimism!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos spus, as incerca sa aplic dar parca ceva imi zice ca nu va functiona la mine. Si totusi, incercarea moarte nu are, nu?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Functioneaza la toti daca ne propunem cu adevarat. Doar ca uneori avem nevoie si de putin ajutor.

      Ștergere

Va ascult!