Badea Bianca. Un produs Blogger.

duminică, 15 iulie 2012

O viitoare eu


Cand baiatul dragut care tocmai te-a invitat la o cafea te intreaba care e formatia ta preferata, iar tu vei spune "Nickelback" (pronuntie corecta), iar el va spune "Nickelback" (pronuntie incorecta), nu-l corecta. Las-o asa, chiar daca tu stii, cand te va saruta mai tarziu si va pleca (pentru totdeauna, apropo), isi va aminti mereu de tine spunand "Nickelback".
De fapt nu. Corecteza-l. mai bine sa-si aminteasca de tine exact asa cum esti tu.
Ca tot suntem la subiectul muzica: sterge toate acele cantece. Nu trebuie sa treiesti prin versurile pe care odata un baiat francez (care te-a cerut in casatorie)  le asculta. A plecat si nu o sa se mai intoarca. Iar Gotta be somebody nu era o melodie pe care ti-o canta pentru ca insemna ceva pentru voi amandoi, ci pentru ca il amuza.
Esti neinfricata. In ciudat faptului ca ti-au trebuit 30 de minute sa-ti aduni intreg curajul pentru a trimite mesajul : Hey, voiam doar sa-ti spun ca mi-e dor de tine. In ciuda faptului ca nimic nu s-a schimbat si inca este agonie pura, sa nu incetezi niciodata a spune ce simti, sa o faci mereu, caci asta inseamna vitejie adevarata. Nu inseamna ca o sa si castigi, dar pur si simplu nu o sa regreti faptul ca ai tacut.
Vorbesti prea mult. Sa-i ignori pe toti cei care-ti vor zice asta, caci vei avea un infinit de lucruri pe care va trebui sa le impartasesti. De-asta vei continua sa scrii, sa stii. Pentru ca nu iti vei putea exprima multitudinea de senzatii pe care o sa le simti in cuvinte aruncate in aer. Ele trebuie sa ramana scrijelite undeva.
Te rog, intotdeauna sa ramai o romantica incurabila. Iar celor care iti vor spune ca esti o fire slaba, sa iti desfaci nasturii de la camasa in fata lor si sa le arati multimea de cicatrici metaforice cu care te-ai ales din trecut.

Nota: Tatuajele nu sunt aceleasi lucruri ca cicatricile, asa ca sa nu te manjesti niciodata.
Vei fi puternica.Si iti va placea asta. Te vei ridica dupa fiecare cazatura si vei spune: Hm, inca ceva ce mi-a intarit armura. Iar cand iti vei reveni, ii vei soca pe toti prin nepasarea ta.
Apropo, toti cei ce te vor judeca pentru ca vei plange, nu iti merita atentia.
Vei fi idealista. Stii ca ti-am spus sa ii ignori pe cei ce iti vor spune ca vorbesti prea mult? Ei bine, da, ai o opinie, vei fi suficient de inteligenta sa admiti cand va fi gresita si sa te mandresti cand va fi corecta. Dar asculta-ma, inceteaza a creea un adevarat razboi pentru lucruri marunte. Nu trebuie sa faci din tantar armasar doar pentru ca cineva nu e de acord cu tine.
Iti va placea sa fii in centrul atentiei, pentru ca iti place sa fii admirata.
Incearca sa fii mai organizata si totusi... sa te duci in pat inainte de ora 2 noaptea, da?
Aaaa... si sa vizitezi neaparat Africa, da?
Si sa scrii odata scrisoarea aia pe care o ai in mintea de atatia ani. Sa stii ca el nu va fi prin preajma pentru totdeauna. Ce mai astepti?
Du-te!

45 comentarii:

  1. Ai incredere ca vei reusi si vei duce pana la sfarsit orice plan,oricat de nebunesc ar parea :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stau cam prost la capitolul in credere, dar o sa incerc :D

      Ștergere
  2. Parca am mai citit textul asta...
    Tine minte ca omul face viitorul si nu invers :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper sa ti se indeplineasca dorintele :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nepasare? Mai bine sadism. Barbatii sunt porci toti. Merita sa stea la picioarele noastre. Sub toc, mai exact, ca niste catelusi gata sa ne faca orice moft. Si noi sa nu le dam nimic in schimb decat umilinta, palme si picioare in gura. Poate ai tendinta sa ma iei in ras, dar vorbesc foarte serios. Barbatii nu trebuie sa ne fie decat sclavi fara drepturi. Asa e sotul meu si e perfect. Crede-ma pe cuvant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uau, dar se pare ca esti foarte pornita impotriva lor;))

      Ștergere
    2. @Eu:Ești cumva dominatoare?Numai femeile alea au gândire gen a ta.Fără supărare,dar și bărbații sunt oamenii ca și tine,așa că,știi cum se zice ”respectă dacă vrei să fi respectat” chiar dacă nu mereu primim respectul meritat înapoi.

      Ștergere
    3. Si daca tot s-au spus aceste lucruri, iata si parerea mea mai mult sau mai putin obiectiva: doamna in cauza (desi nu m-a convins ca este doamna, ci mai degraba o domnisoara), are un orgoliu un pic exagerat; sunt sigur ca va reveni la ganduri mai bune despre barbati atunci cand il va cunoaste pe cel pe care il va iubi; sper doar ca pana atunci sa mai piarda din aceasta aroganta pentru ca altfel va fi doar o papusa naiva in mainile lui obisnuite cu astfel de persoane si personalitati. Altfel, fiecare este indreptatit la propria opinie, dar cum spunea Anna, "respecta daca vrei sa fii respectat", pentru ca respectul se castiga, nu se pretinde. Iar daca intr-adevar este o doamna si are un astfel de sot, inseamna ca acel om are unele deficiente psihice care necesita tratament specializat, nu dominatie...

      Ștergere
    4. Cine spune ca nu-l iubesc? Doar ca nu ii arat asta. Sau poate il iubesc in felul meu. Sau poate in felul in care vrea el.

      Ștergere
    5. Pai iubirea presupune sa ai grija de persoana iubita... daca el are astfel de probleme, nu cred ca asta este solutia, cu tot respectul.

      Ștergere
  5. Nu sunt eu pornita impotriva lor si nici nu consider ca nu merita respect. Gandeam si eu ca voi pana cand sotul meu mi-a dezvaluit asta. Si fiti sincere. Daca un tip se arunca la picioarele voastre si e gata sa faca orice vreti voi doar pentru ca vreti nu ati accepta? Sa puteti sa tratati in orice fel un barbat stiind ca el e de acord? Niciodata nu m-as gandi sa fac asta unui tip care nu vrea. Doar ca sunt o groaza care vor. Mult mai multi decat va puteti inchipui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu as accepta. Si chiar am fost odata pusa in situatia asta si am lasat-o balta. Chiar nu ma incalzea cu nimic cand el facea ce voiam eu, fara sa-si arate si propria lui personalitate.

      Ștergere
    2. Poate asta e propria lui personalitate :). Plus, daca e un om pe care il iubesti si spune ca vrea sa fie asa, ce faci? Il parasesti?

      Ștergere
    3. Da, asta am facut. Cu ce mi-ar mai starni interesul daca as stii din start cum ar reactiona intr-o anumita situatie. Cred ca vreau un barbat nu un catelus.

      Ștergere
    4. Tibi tine foarte mult la tine,si simte ceva pentru tine, ai grija mare de el

      Ștergere
    5. Multumesc. Stiam deja :P

      Ștergere
  6. wow:| superb :x:x nici nu stiu sa zic ce parte mi-a placut mai mult. sau poate, dar poate, partea cu francezul :x wow :x

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place de tine, sa stii.
    Scrii frumos, pui suflet.
    E bine.
    Ai un stil aparte.
    Ar fi bine sa continui tot asa.
    E frumos. <3

    Sunshine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am de ce sa ma opresc:) Si da, pun suflet in multe lucruri, nu doar in ce scriu.

      Ștergere
    2. Sunt o gramada de persoane care se opresc, doar pentru ca simt ca pun mul mai mult suflet.

      Dar nu pune prea mult suflet, puiule, o sa doara la un moment dat. :)


      Sunshine.

      Ștergere
    3. Da stiu... cunosc si eu o persoana care a fost cat pe-aci sa se opreasca din cauza asta.
      Personal, mie mi-e imposibil sa-mi dictez cand sa pun sau cand sa nu pun suflet.

      Ștergere
  8. Scrii foarte frumos și sper să se îndeplinească tot ce ți-ai dorit mai sus ! :* ^^

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce pot sa-ti spun, B.? Ai scris intradevar superb! Si inca odata ma regasesc in cuvintele tale. Stii, asa sunt eu acum, si esti un geniu pentru fraza : Apropo, toti cei ce te vor judeca pentru ca vei plange, nu iti merita atentia. Nu-ti dai seama cat curaj dai persoanelor ce te citesc. Parca ne intaresti, parca ne dai curaj sa mergem inainte, sa luptam. Si asta prin simplul fapt ca ne arati ca nu suntem singurii ce suferim.
    Bravo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi s-a facut inima micuuuta, micuta cand am citit comentariul tau, Cry >:D<

      Ștergere
  10. Îmi place maxim!Aş omorî să pot fii şi eu aşa dar pentru mine e prea târziu..Însăşi inima mea e o cicatrice!

    RăspundețiȘtergere
  11. imi place mult cum ai scris.
    nu stiu ce sa spun mai mult, tu chiar te pricepi la asta :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Postarea asta imi aminteste de mine,some time ago:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Din pacate, cu cat inaintam in varsta, cu atat devenim mai nepasatoare din cauza cicatricelor, iar asta ne rapeste din feminitate. Dar imi place felul in care vezi viata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da asa e. Nu m-am gandit niciodata ca nepasarea si indiferenta pentru anumite lucruri ce odata obisnuiau sa imi placa se datoreaza acestor cicatrici.

      Ștergere
  14. Abia am dat de blog-ul tau si vreau sa-ti spun ca ceea ce ai descris mai sus simt si eu in aceste momente.M-ai facut sa ma simt ceva mai bine si Da ma voi duce sa scriu acea scrisoare pe care am inceput-o si sa o trimit.Multumesc din toata inima

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  16. Intotdeauna am dat frau liber gandurilor mele indiferent ca a fost vorba de o relatie sentimentala sau in situatii de natura profesionala ori asemanatoare. Chiar daca unii m-au judecat pe moment, prefer sa spun lucrurilor pe nume decat sa stiu ca am tacut fara sens.
    Nici nu e recomandat a tacea. Vreau sa spun ca ai dreptate in articolul tau. Eu de mult am devenit acea "eu"...
    Si acest articol mi-a placut.
    Bafta la admitere, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Ely :) Tu esti asa cum esti tu si esti speciala. Nu ar trebui sa te schimbi sau sa regreti.

      Ștergere

Va ascult!