Badea Bianca. Un produs Blogger.

joi, 23 august 2012

Inimile rupte nu bat


Câteodată e dimineață. Și am uitat să ma pieptăn; sau cum să-mi leg șireturile; sau cum mă cheamă. Și deja nu mai cred în nimic. Dar acum e momentul când realizez că pierd mici bucăți din mine pe drumul către tine.

Și vârful limbii mele e îmbibat de gustul dulce-amărui de la renovările pe care le-ai făcut în mintea mea. Și pentru următoarele patru sute șaptezeci și trei ore și jumătate o să ma uit la cer; și o să aștept ca gustul tău să dispară. Sau poate doar aștept să te întorci la mine. Din moment ce degetele mele își pierd simțul tactil; iar vârfurile părului meu se electrizează. Adun ani în sens invers; sau mult prea repede înainte. Următoarea dată când o să ma vezi o sa fiu mai bătrână decât am fost vreodată. Asa că apasă play. M-am săturat să fiu blocată pe pauză.

Și în unele zile, când aștept ca pământul să se mişte din nou, îmi număr fiecare geană şi măsor distanţa până la pământ; aşa îmi dau seama de toate dorinţele pe care le pierd. Şi în o sută cincizeci şi una de zile poate mi-aş dori să nu te fi întâlnit niciodată sau să mă iubeşti şi tu. Şi mă gândesc uneori la buzele tale apăsate pe fruntea mea; poate dacă mă tot gândesc de mai multe ori e suficient sa devină realitate.


Şi acum.. aş vrea să fiu exact la douăzeci şi trei de minute de a te uita, dar în schimb îţi văd minciunile schimbându-şi forma în craterul amintirilor mele. Îmi place să te aud cum pronunţi cu atentie vocalele, dar apăsat şi răspicat, încât nu o sa le poată înlătura nimeni.

Şi tot ceea ce reprezint eu sunt cuvintele rostite în gol; şi nu sunt de ajuns; şi poate că mi-am irosit ultimele patruzeci şi şapte de minute în încercarea de a mă convinge că love şi in love sunt două concepte diferite. Poate că nu sunt. Sau dacă sunt, poate că nu contează, din moment ce eu zic I'm in love. Şi mint. Dar şi tu minţi.
Mi-ai zis odată că bătăile inimii mele sunt ritmul tău preferat. Dar... inimile rupte nu bat!

Offtopic: Most Wanted Blog oferă acum șansa tuturor membrilor din echipă să își publice articolele pe prima pagina a site-ului. Oricine este membru sau premiant MWB își poate propune articole spre publicare iar un număr de 4 persoane alese din autorii site-ului vor decide dacă merită a fi publicat, în caz contrar, vor fi oferite explicațiile de rigoare.
Numărul de articole publicate va contribui și la decizia de promovare a bloggerilor în echipa de autori. Așadar, dacă ești înregistrat pe MWB nu pierde ocazia ca talentul să-ți fie recunoscut.

35 comentarii:

  1. Foarte frumos! Imi place mult cum scrii, cum te deschzi public in fata noastra. Intr-o oarecare masura suntem in aceasi situatie, am fost iubite, dar nici pe departe atata cat am iubit si inca o facem. Pentru ei iubirea a avut termen de garantie... iar pentru noi ramane durerea cu care ne chinuim sa speram... asa cum o faci tu, asa o fac si eu.. sper din tot sufletul ca si asta sa treaca, la fel cum au trecut toate pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. E frumos sa stiu ca sunt asa apreciata. Si sa stii ca nu e neaparat nevoia de a ma deschide in fata voastra cat mai mult in fata mea. Si nu mai fii asa pesimista, te rog! O sa treaca toate:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu te pot contrazice, si tare as vrea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Incep si eu cu un off topic: foarte tare noul logo si imi place mult aspectul blogului, fata de cel vechi este mai aerisit si ceva mai elegant.
    On topic: interesant ceea ce ai scris prin precizia fiecarui detaliu si trecerea de la un plan la altul. Dar sa stii ca nu mereu trebuie sa ne trezim din visul frumos si dimineata sa fie trista si rece. Nu trebuie sa gustam mereu iluziile amare sau acre pe care ni le ofera viata. Dar, mai ales, nimeni nu reprezinta doar cuvinte in gol, iar inimile rupte continua sa bata, chiar daca cineva le coase inapoi sau nu... poate ca pentru multi este o soarta cruda, dar pentru ceilalti este doar viata in sine, cu bune si cu rele...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, si eu sunt mandra de noul aspect :D
      Sa stii ca nu am stat sa fiu atenta la fiecare detaliu si la precizia a ceea ce am scris. Am facut-o asa cum am gandit-o la momentul respectiv. Poate nu am dreptate si poate sunt adevarate observatiile tale dar tind sa cred ca fiecare are propriul adevar pe care si-l respecta.

      Ștergere
    2. Nu am sustinut ca ar fi adevarat ce spun eu si nu ce spui tu. Eu ti-am dat cateva idei pe care le poti aplica sau nu. Cine vrea sa ma contrazica, este liber sa o faca, sunt doar opiniile mele personale si nu tin sa fie absolute...

      Ștergere
  5. In cazul asta inseamna ca inima mea inca nu e rupta ci doar are rani pe toata suprafata ei.
    Mai bine era rupta...

    RăspundețiȘtergere
  6. E atat de parfecta postarea asta <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu poţi să îţi imaginezi cât de mult mi-a plăcut postarea ta ! Cât de mult m-am regăsit şi ce am simţit când am citit-o! Te felicit!
    Poate ar trebui să vină cineva să reanimeze inimile astea , să le suresciteze sau cel puţin să încerce să le repare, să le lipească şi să sperăm că nu la fel de strâmb cum erau înainte...Şi eu aş avea mare nevoie de un asemenea tratament!

    RăspundețiȘtergere
  8. Hmmm... :-? mi=ai putea da id-ul tau? :) sauuu... sa dai tu add la blue_rose_bya? :o3

    RăspundețiȘtergere
  9. cineva va aduna bucatile, si va bate din nou...:)

    RăspundețiȘtergere
  10. O curiozitate :ce este MWBlog si de ce o publicare acolo inseamna "o recunoastere a talentului" ?:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.mostwantedblog.org/despre-mwb/
      Aici ai cred tot ce iti doresti sa alfii. :) Daca imi amintesc bine, tot de pe MWB, de la Blogstorming am aflat si de blogul tau:D

      Ștergere
  11. Aha, eu si deficitul meu de atentie :D
    Ii stiu

    RăspundețiȘtergere
  12. Ufff...m-a cam intristat postarea asta.

    RăspundețiȘtergere
  13. Stii ce apreciez la tine cel mai mult? Faptul ca esti atat de tanara si totusi te pricepi la scris mult mai bine decat multi dintre cei de varsta ta.
    Succes in continuare!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiti ce reactie mi-ati produs acum? Am un tic, cand sunt emotionata incep sa-mi frec mainile si sa rosesc. :D Asta s-a intamplat si acum.

      Ștergere
    2. Sa nu iti para rau. Ti-am vazut poza si sunt convinsa ca iti sta bine rosie in obraji. ;)
      Ma cheama Vienela. :-P

      Ștergere
    3. Nu imi vine sa va spun pe nume, aveti aceeasi varsta cu mami si plus de asta va respect prea mult. :)

      Ștergere
    4. ia un spaclu si dezlipeste-ti visele de pe tavan, uneori ne luam ca target cel mai apropiat environment iar asta este o gresala pe care o facem unaware of the world outside of our box.

      nici nu stii tu prin cate ai sa mai treci in viata asta, desfa aripile si iesi la un tur de voie, nu te gandi la nimic, just fly..

      Ștergere
    5. Nu stiu daca ar trebui sa primesc sau nu sfatul asta. Mai pe sleau imi spui: stop loving, it's useless. just have fun!!
      But you know... life's not always just about having fun.

      Ștergere
  14. gresit. spuneam ca trebuie sa iti deschizi ochii dincolo de plafonul sub care te afli acum, arunca-ti sufletul in padurea cu alune si vei descoperi intr-un luminis, ceva numai pentru tine, mai mult decat ai putut spera vreodata poate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu stiu ce te face sa crezi ca eu privesc doar straight in fata. Nu e adevarat lucrul asta. Intotdeauna iau in considerare toate optiunile si ma gandesc la toate alegerile pe care as putea/ nu as putea sa le fac.
      Sufletul nu mi-l arunc nicaieri. Nici macar intr-o padure cu alune, oricat de delocioase ar fi ele. Sufletul il pastrez doar pentru mine.

      Ștergere
  15. doar pentru tine?
    dragostea se implineste in doi..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eeeh, nu stii ca versurile poeziilor/ cantecelor sunt mereu ideale, niciodata reale?:))

      Ștergere
  16. ha ha, da, dar totusi, dezideratul intru implinire trebuie sa ramana in picioare intru totul, nealterat :)

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!