Badea Bianca. Un produs Blogger.

duminică, 30 septembrie 2012

Ea este...


Ea este străina din metrou, cea despre care te întrebi mereu de ce o fată ce pare așa rafinată e nevoită să circule prin tunele întunecate și aglomerate. Întotdeauna vei coborî înaintea ei, uitându-te pentru o secundă înapoi, dorindu-ți să-i fi spus Hello!. Dar apoi o vei uita repede.

Ea este persoana retrasă din colțul cafenelei tale preferate, înconjurată de aburii cafelei tocmai adusă de chelner. Te-ai putea gândi pentru moment că ar trebui să te așezi lângă ea. E drăguță, până la urmă. Te vei simți stânjenit un pic poate, dar o vei uita repede.


Ea este copila ce stă singură pe terenul de joacă. Nimeni nu o va invita la joacă și nici nu și-ar dori să se alăture. Poate o să-ți imaginezi un viitor pentru ea; un vis fragil, plin de speranță, ca o scânteie de lumină trecătoare în întuneric. Sigur te va cuprinde nostalgia realizând că nu va deveni niciodată realitate, dar o vei uita repede.

Ea este noua fată din școală, cea mai timidă. Nu prea pare interesată să-și facă noi prieteni. Ține totul pentru ea și nu vorbește cu nimeni. Va pleca în alte câteva luni la o nouă școala, una străină și rece. Poate că în după-amiezi liniștite o să te întrebi ce ar face ea în acel moment. Dar o vei uita repede.

Ea este cea care a fost ignorată întreaga viață. Ea este cea care s-a obișnuit doar cu propria ei ființa. Ea e însăși Singurătatea.

27 comentarii:

 1. E umbra mea pe dinăuntru
  şi ţine pace şi mister:
  neînţelesul meu cel simplu
  de ochii ce mă ard cu ger.
  E dor în plus, neîmplinit
  şi căutând neîmplinirea,
  e unde scrumul risipit
  se leagă şi-şi renaşte firea.

  RăspundețiȘtergere
 2. Parca m-ai descris pe mine... dar sunt sigur ca eu nici macar atata atentie nu primesc :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Si uite ca ea nu a fost uitata,atata timp cat atrage atentia pentru a se scrie despre ea,inseamna ca e mai importanta decat crede.In plus,de foarte mult timp se scrie despre misterul feminim,acesta a atras de mult,deci ea nu va fi uitata caci apare in atatea opere literare si exista printre atatea personaje...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dar nu era vorba despre misterul feminin. Ma bucur totusi ca se poate interpreta in mai multe feluri ceea ce scriu :)

   Ștergere
 4. Cred ca putina singuratate confera un farmec aparte fiecarei fiinte.

  RăspundețiȘtergere
 5. Singuratatea e cea mai buna prietena a mea:d
  In momentul de fata eu si ea am inceput sa ne intelegem chiar foarte bine :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Sper sa nu fie prea mult timp doar singuratatea :o3 va gasi pe cineva ,sa ii fie alaturi. :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Este puternica daca a putut trece prin atatea..cu siguranta va gasi pe cineva care sa-i fie alaturi:*.

  RăspundețiȘtergere
 8. Ea imi este Straina.....

  RăspundețiȘtergere
 9. Ea sunt eu :)

  P.S.: Ce-i cu postarile astea triste pe tine, Nymphetamine? :P

  RăspundețiȘtergere

Va ascult!