Badea Bianca. Un produs Blogger.

duminică, 29 septembrie 2013

Scrieri de dragoste


Nu pot să explic ce simt. Aș spune că te iubesc dar cuvintele sunt overused și se aud diferit față de cum se simt. Nu mă învinovăți. E vina ta. Ești... dacă ar trebui să te descriu într-un cuvânt probabil că ți-aș spune indescriptibil. Tot ceea ce ești este dincolo de înțelegerea umană. Ești mult mai mult decât ar putea spuune câteva vibrații ieșite din gâtul meu. Știu că sună poate un pic cheesy dar sentimentul ăsta, crede-mă, e minunat. Să nu mai vorbesc de faptul că aș sta non-stop lângă tine de parcă ai avea un lipici magic pe haine.

Am uneori momente în care ți-aș săruta ochii așa de rău încât dacă aș face-o mi-ar fi teamă să nu-i înghit. Exprimă tot ce vrei să spui dar nu poți. Sunt o amestecătură de apusuri și umbre și se potrivesc formei feței tale la fel de bine ca o limonadă rece în mijlocul verii. Cred că o să ți se pară prea girlish ce zic acum și poate o să rânjești pe sub mustăți. Ah. și în caz că nu știai, rânjești așa des și zâmbetul tău e fermecător. Dacă aș putea, ți-aș îmbutelia toate zâmbetele iar pe etichetă aș scrie Inocență de copil. Le-aș păstra pentru momentele când o să fiu tristă, le-aș asculta atunci până când sticla s-ar goli iar eu m-aș simți mai bine. Și dacă sticla nu mi-ar fi de ajuns, încă mai am rama foto de la tine, aș porni-o și aș privi ore întregi cum se derulează fotografiile cu tine.


Doamne, cred că am devenit dependentă de tine. Am încercat să găsesc un cântec care să-mi amintească de tine dar nu am reușit. Toate cântecele îmi amintesc de tine, toate adierile, toate ploile, toate stelele, toți fluturii. Am menționat că inima mea începe să concureze la maraton când te vede? Apoi începe să-mi vorbească și să-mi spună ce simte pentru tine. Deși vorbește cu mine, niciodată nu vrea să mă asculte, în schimb pe tine te ascultă întru-totul. Ți-am putea asculta vocea amândouă ani întregi și vorbesc serios. Melodioasă ca vântul, dacă aș fi Mama Natură, probabil că aș ține vremea mereu rece ca să-ți pot auzi vocea pe aripile vântului. Îmi pare rău că aș fi așa egoistă.

Fiecare centimetru din mine tânjește după atingerea ta și acum cred cu adevărat: You are everything! Gândurile și visele despre tine nu încetează să mai apară și mă simt ca și când aș fi în fața unei  mașini stricate de aruncat mingi de baseball. Și totuși când mă lovesc, nu mă dor, căci sunt atingeri moi, trimise de tine. Sunt și momente când mă dori și sângerez, dar sunt prea cufundată într-un ocean de tine ca să-mi pese. Atunci mă înec și apa e rece dar nici măcar nu pot să procesez durerea. Inima-mi refuză să moară dar acceptă să sufere în lipsa ta. Ar fugi către tine și m-ar lua și pe mine cu ea.

Așa că scutură-mi creierul, pocnește-mi dinții, acoperă-mi ochii, rupe-mi oasele, fură-mi plămânii, dar te rog, păstrează-mi inima. Am nevoie să vorbească cu mine în caz că te-aș șterge vreodată din memorie și te-aș lipi de inimă. Chiar dacă tot din mine va fi mort, inima va putea bate întotdeauna pentru tine, amintindu-mi ce simt pentru tine. Nu pot să-ți spun că tot ce zic acum e din inimă. Astea sunt doar gânduri din capul meu, transpuse în cuvinte ca să-ți pot explica. Dar cum mă fac să mă simt aceste cuvinte și ce simt când mă gândesc la tine, toate astea provin din inimă.
La multi ani, iubitule!

Sursă foto.
http://www.youtube.com/watch?v=lHI23YHkJjs

10 comentarii:

  1. M-ai facut sa zambesc prin ceea ce ai scris pentru ca inteleg ce simti ,pentru ca si la mine este asemanator.La multi ani amandurora,sa fiti fericiti vesnic! >:D< .Mi-a placut enorm postarea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un cantec care sa NU imi aminteasca* ai mancat un nu acolo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai incercat sa gasesti un cantec care sa iti aminteasca de el da nu ai reusit pt ca toate cantecele iti amintesc? Care e logica?

      Ștergere
    2. Logica este,(trebuie sa mai si simti inainte ) ca toate cantecele ii amintesc de el si nu poate alege unul singur,pentru ca persoana iubita este speciala si o regaseste in fiecare melodie ascultata. Scuze ca ma bag :D dar era chiar foarte logic de la inceput. (desi tu te-ai exprimat mai bine decat mine Bianca).

      Ștergere
    3. Adevarul, Roxy, e ca trebuie multa logica sa intelegi niste cuvinte asa simple:))

      Ștergere
    4. Adevarul, Roxy, e ca trebuie multa logica sa intelegi niste cuvinte asa simple:))

      Ștergere
  3. TOT CE TINE DE EL PROVINE DIN INIMA !

    Draga mea,m-ai impresionat intr-un mod atat de placut :o3 Chiar aveam nevoie sa citesc asa ceva .Imi aminteste putin de mine,dar de eu cea indragostita,care tanjea dupa el.
    La multi ani :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand suntem indragostiti, toti avem acelasi comportament.
      Si multumesc!

      Ștergere

Va ascult!