Badea Bianca. Un produs Blogger.

joi, 19 noiembrie 2009

For You...


Cand m-ai atins, m-ai facut sclava ta. Mirosul tau, atingerile tale, glasul placerii noastre m-au urmarit mereu in gand, una intr-una, in fiecare ora si noapte prin vis, chiar daca nu-mi mai amintesc, stiu ca ai fost acolo, Cand ai intrat in gandurile mele pentru prima data a fost ca si cum ai fi ramas acolo pentru totdeauna. Am incercat sa ma apar, dar lupta mi-a dat de inteles ca voi depinde de tine pentru totdeauna.
Si niciodata nu am vrut sa fiu dependenta de ceva. Ma sprijin - tu sa ma atingi. Cand m-am miscat - tu vii aproape . Nu am unde sa fug – esti peste tot. Dar ma straduiesc sa ma ascund. Inchid ochii. Si cand ii deschid, realizez ca mereu am alergat spre tine. Apari in mai multe forme, intotdeauna atunci cand ma astept mai putin. La inceput am pamantul sub picioare, apoi dintr-o data totul dispare, si ramai decat tu. Cad in directia in care mi-a fost asa de frica de ea. Ma inghite, se preschimba in mine. Si pana la urma de dovedeste ca nu pot exista fara dependenta asta. Nu o pot invinge. Dar cine a spus ca vreau?
Toate acestea pot pune stapanire pe persoanele slabe, dar eu nu sunt slaba – in afara de tine. M-am lasat tie. Nu mai lupt. In afara de asta iI las sa ma domine. Asta ma slabeste. Si ma bucur de asta...

4 comentarii:

  1. Ce draaguuut:X:X 8->
    Imi vine in minte "love is in the air...everywhere i look around...pam-pam pa-pam-pam..."\:d/:))
    Ighiti-va muuult,moluste impaiate ce sunteti:X >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ti-am citit gandurile >:)
    :))
    Scrii frumos..
    Mai posteaza.. ;;)
    >:D<

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!