Badea Bianca. Un produs Blogger.

marți, 22 februarie 2011

Suflet inghetat


B, ce dracu’ faci? Esti o proasta! Ai ajuns intr-un punct in viata cand ai obosit sa fii mereu lasata in spate. Ai ajuns intr-un punct cand vrei sa fugi pentru a nu te mai opri niciodata.
Stai ca o fraiera si te uiti la filme cu romante de 2 bani pentru ca macar sa vezi oameni in povesti cu happy end. Asculti melodii, dar pierzi intelesul versurilor. Tipi din adancul plamanilor pentru ca e singura modalitate de a te elibera. Te-ai distrus! Si tot ceea ce ai facut s-a transformat in praf. Ai vrea sa-i furi amintirile (oricum nu le foloseste) si le-ai pastra vesnic in inima ta.
Sentimentul ala pe care l-ai avut cand stiai ca ceva uimitor e pe cale sa se sfarseasca, golul pe care l-ai simtit inainte si abandonul in care ai fost aruncata sunt lucruri ce ti-au inghetat sufletul. Ai sfarsit prin a te intreba daca nu cumva e mai bine sa fii libera si legata doar de tine insati. Asa nu te mai poate rani nimeni.
Si totusi... Pentru prima oara in ultimii ani iti doresti si altceva decat cheia inimii lui. Sa si-o pastreze! Acum ai vrea doar nopti linistite, fara cosmaruri si fara lacrimi. Poate ar fi prea dramatic sa spui ca esti ruinata. dar esti! Chiar esti! Iti doresti macar o zi sa nu fie pictata in amintiri. O zi in care sa nu simti trecutul atat de greu in spate. Acum tot ce poti sa faci este sa te rogi in fiecare seara lui si lui Dumnezeu sa te elibereze de chinurile astea.
M-am obisnuit sa ador o iubire care m-a ucis

Articol inscris la Blog Power 10. Tema este Iubire Imposibila si a fost aleasa de Losty88, castigatoarea editiei anterioare. Alte articole: Himere, Imi este dor, Vis nebun..vis interzis, Imposibilul ramane imposibil

13 comentarii:

  1. Aici e problema ...esti lasata in spate ...cand e mai bine sa fii lasata pe spate . :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ... ai punctat bine ... dupa atata timp ...nu mai e o problema de dragoste ci de obișnuință ... te-ai invatat sa fie acolo ... si acum nu mai e ... si te vei obisnui dinnou ... vei intra in ritmul tau ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Va dau dreptate amandurora. Daca nu eram lasat in spate acum (deja e tarziu) mai incolo ar fi fost si mai greu de suportat.

    RăspundețiȘtergere
  4. adevar pur spui tu aici.;)

    RăspundețiȘtergere
  5. nu va fi la nesfarsit asa, va trece, nu degeaba se spune ca timpul e cel mai mare vindecator:)
    pana si un zvon are in el o farama de adevar, asa ca fiecare fraza ar trebuie sa aiba, deci trebuie sa astepti, si sa speri si in timp rana ti se va vindeca.

    RăspundețiȘtergere
  6. o sa ai curaju sa mergi inainte, fara urme din trecut, da-i drumu:) desprinde'te de amintiri >:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. ms frumos ca iti place desenu ala :Xo s fac un blog special cu toate "creeatiile" ...sau o pagina speciala pe actualu blog sa vad :D oricum te mai astept :X

    RăspundețiȘtergere
  8. Ar trebui sa treci peste moment ,nu te gandi tot timpul la ce a fost ,ci la ce urmeaza sa fie ,de fapt la fericirea care va fi cand soarta iti va surade.

    RăspundețiȘtergere
  9. stii ca orice ti-ar zice cei din jur, orice sfat ti-ar da, nu o sa te ajute cu nimic, si nu o sa auzi nimic din ce n-ai mai auzit pana acum. eu sunt de parere ca in situatii de genu'cei care te salveaza sunt prietenii. cel putin la mine asa a fost.:)

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte frumos si ADEVARAT ! ORICUM NU esti prima si nici ultima care adora o iubirea ce a ucis-o...:-<

    RăspundețiȘtergere
  11. Va dau dreptate tuturor.. insa e atat de greu..

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!