Badea Bianca. Un produs Blogger.

duminică, 6 martie 2011

Adolescent normal


Iata cateva solutii pentru a deveni un adolescent cat se poate de "normal":
  1. Primul pas este foarte simplu: nu gandii! Niciodata. Nimic. Lasa-i pe altii sa gandeasca in locul tau. De ce sa iti obosesti tu micutele celule ale creierului cand ar putea sa o faca altii pentru tine.
  2. Acum sa vorbim despre muzica. Iti place un gen mai special? Not anymore! De-acum incolo trebuie sa asculti aceleasi sunete repetitive, cu aceleasi si aceleasi cuvinte baby, yeah, ohh, miau, ham si altele de genul. Lucky you!
  3. Ca sa fii normal, trebuie sa te imbraci normal. Daca esti fata, trebuie neaparat sa iti iei o pereche de strampi mai grosi (colanti cica), fie ca e iarna fie ca e vara si tricouri din care sa tai ca sa ti se vada cat mai mult minunatul buric. Daca esti baiat freza este o necesitate alaturi de pantalonii atarnati pe jumatatea fundului cu scopul de a se vedea elasticul boxerilor. Trendy!
  4. Acum ca am discutat si despre modul banal de a te imbraca, sa trecem la relatia cu parintii. Cu prima ocazia cand iti vor cere o mica favoare, arunca cu ce apuci prin bucatarie, spune-le cat de mult ii urasti si cat de putin respect au pentru individualitatea ta. Asigura-te ca stiu si faptul ca ti-ai dat seama ca nu te iubesc si ca si-ar fi dorit sa nu te fi nascut. Apoi alearga in camera ta, tranteste usa si incepe sa tipi in gura mare ce parinti idioti ai.
  5. Ca sa fii sigur ca esti o persoana cunoscuta, cel mai recumandat este sa iti petreci 24 de ore pe zi pe facebook, purtand cu exact aceleasi persoane, aceeasi stupida conversatie: buna, cf? bn tu?
  6. Daca cineva iti ofera o bautura alcoolica, trebuie neaparat sa o bei. Nu poti sa pari ca un ratat ce nu se distreaza. Dupa ce te imbeti ca un porc, o sa te duci si o sa bati mar primul pusti care iti iese in cale. Ca doar esti boss.
  7. Ca tot a venit vorba de minunatii tai prieteni ce te invata cum sa fii cool, o alta regula este sa stii intotdeauna ce se petrece in viata lor si ei in a ta, asa ca schimba-ti statusul de fiecare data cand manaci, te culci, iesi de la baie sau intrii la baie.
  8. Foloseste cel putin o data pe zi cuvintele: lol, ca**t, prost, fuck, wtf, plm, pnm, sex etc.
  9. Singurele cuvinte pe care le citesti trebuie sa fie de pe ecranul calculatorului, telefonului sau la tv. cartile sunt pentru tocilari, bineinteles.
  10. Daca iei note mici la scoala suspecteaza-ti profesorul ca te uraste in secret, ca nu te suporta si ca vrea sa iti distruga viata. Asta chiar daca tu nu ai auzit de teme in viata ta.
Gata! Felicitari, ai devenit normal~!

Now... Go shoot yourself!

15 comentarii:

  1. mi se pare mie sau acest adolescent duce mai mult spre un tocilar care sta non stop la pc :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. :))))))))))scuza ma dar ai uitat partea cu mass`urile date zilnic "cine iese p`afara" si "plec in club daca vre-ti ceva zice-ti acum ca dupa aia plec sa ma pregatesc"

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca sa raspund la comment... Nop.. asa sunt noile generatii! Non stop la PC, din pacate:D. Daca ii intrebam de frunza, ratele si vanatorii sau alte jocuri de genu risti sa te alegi cu o flegma intre ochi :)))).

    RăspundețiȘtergere
  4. dar daca stai sa te gandesti si noi facem parte din sau poate doar tu sau poate doar eu sau poate doar oandi :))...deci ..:))

    RăspundețiȘtergere
  5. noi toti avem gradul nostru de 'normalitate':))

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) am inceput sa rad cand am citit:)))
    suntem atat de normali incat nu mai stim sa traim si sa apreciem viata cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Jigsau

    Aproape toti adolescentii de azi sunt tocilari de PC din pacate.

    On a different note..rad de mor :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu-s normala decat partial ,dar cum ai spus-o am impresia ca nu ma incadrez la nici una dintre aceste soludii ,dar da ,pe jumatate sunt normala ,doar ca normalitatea nu mai exista ,deci port acesti colanti ,la petreceri,folosesc cuvantul prost atunci cand ma supar,daca iau note mici imi suspectez profesorul ca ne uraste pe toti ,si am auzit de teme la matematica si fizica in rest..., nu prea,ascult toate genurile de muzica deci ma mai trezesc si cu un baby ,yeah ,ohh ,miau. Eh ,ma simt ca o pitipoanca acum ,dar nu sunt chiar asa ,niciodata nu m-am considerat normala ,dar oricum normalitatea pe care o descri exista la unii nu la toti.

    Sa fi fericita de 8 Martie !

    RăspundețiȘtergere
  9. :))))) mi-a placut tare mult comentariul tau, Azucena :)))
    si multumesc la fel

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani de 8 martie!Sa ai o primavara frumoasa alaturi de cei dragi.(Scuze ca am postat aici,dar nu stiam unde.):):*

    RăspundețiȘtergere
  11. iti doresc un 8 martie plin de bucurii si de implinre sufleteasca!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  12. eu ti-am urat la multi ani?:D:-?
    nu mai stiu..
    dar iti urez acuma, la multi ani:*
    si vezi ca ai ceva la mine pe blog:D

    RăspundețiȘtergere
  13. Deci....ce tare:)) =))))))
    Imi place. Cam asa este in ziua de azi.
    Acum nu te mai intreaba ratatii care intra pe tine pe net: "Ai hi5"? Acum te intreaba " Ai facebook? " Ca asta-i noul trend :P
    ;)) super tare tot ce-ai scris. :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Nici eu nu o ziceam mai bine.Ai portretizat intocmai adolescentii care urmeaza spiritul de turma,doar pentru a fi considerati "cool".

    RăspundețiȘtergere
  15. MIA, pacat ca la noi facebook-ul a ajuns exact ca hi5-ul... dar in alte tari pagina de facebook conteaza chiar si la interviurile de angajare..

    Miruna, intr-adevar spiritul de turma domina in zilele astea. Poate o sa inceapa lumea sa aiba mai multa personalitate proprie, cine stie...

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!