Badea Bianca. Un produs Blogger.

vineri, 19 august 2011

Considera-te avertizat

Este timpul sa iti ofer o avertizare.

Ar fi intelept sa-ti spun despre pericolele care ne asteapta pe drumul acoperit cu gheata al viitorului, drum unde catastrofele pandesc la tot pasul. Vezi tu, nu sunt o romantica. Nu ma omor dupa dulcegarii si alintari. Nu te tin de mana si nici nu te plimb prin gradini cu trandafiri. Iar poeziile sunt ceva abstract pentru mine. Pur si simplu nu pot fi inceata sau timida (desi horoscopul meu zice contrariul)

Sa nu te astepti la asta din partea mea.

In schimb, asteapta ca motoarele sa-si porneasca aventura. Asteapta pana cand prindem viteza si vom putea zbura deasupra asfaltului. Asteapta sa ajungem pe varuful muntelui si sa te sarut salbatic; asa imi rostesc eu poezia. Asteapta doar promisiuni sarate desupra ranilor deschise si lumina orbitoare in ochii mei caprui.

Asteapta ca cerul sa se deschida si raiul sa cada deasupra noastra, zdrobindu-se de sufletele noastre. Asteapta-te apoi la bunjee-jumping de pe acoperisul unui zgarie-nori. Asteapta pana cand te voi saruta din nou si vei ramane fara suflare. Asteapta-te la sange, durere, lacrimi si tipete din strafundul plamanilor nostri.  Asteapta urmele unghiilor mele pe spatele tau.

Asteapta dezastrul!

Nu sta sa astepti petale de trandafiri, deoarece vei fi asaltat de spini. Ne vom impartasi secretele cele mai adanci, pana cand vom deveni inofensivi si vulnerabili. Priveste cum iti voi lua mana si vom sari amandoi de pe cea mai inalta stanca. Apoi vom inota in cei mai rapizi curenti. Priveste cum vom arde impreuna! Vom arde de dorinta si placere. O pasiune atat de mare incat va distruge lumea.

Asa ca fii atent! Ai grija la pasii pe care ii faci daca te indragostesti de mine. Dragostea noastra nu va fi un cuibulet calduros. Nu vei avea nicio saltea pe care sa cazi daca ne vom prabusi. Vor fi doar cutite si sabii. Nu va fi nimic mai mult decat promisiunea unei inimi suprasolicitate, o viata plina de excese - durere si fericire.

Nu e altceva decat o mare calamitate.
Nu e altceva decat inevitabilul.
Nu e altceva decat o noua si frumoasa iubire.

Roxette - Listen to your heart


14 comentarii:

  1. Minunat ai scris :X
    Povestea unui nou inceput? Dragoste ne imblanzeste uneori,face fiara din noi sa adoarma in mare parte; acum ramane de vazut ca suflet vei pune, si daca vei ajunge sa iubesti curat, vei renunta la orice picatura din tine, pentru ca ti'o va cere, asa cum tu o vei face..

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e genul de avertisment care te face dornic sa vezi unde duc lucrurile :). Dar vorbesc numai din perspectiva mea, presupun ca depinde de om.

    Destinatatul mesajului ar face bine sa nu se simta avertizat... ci din potriva.

    RăspundețiȘtergere
  3. SPER SA MERITE ASTEPTAREA SI SA-TI GASESTI IUBIREA !

    RăspundețiȘtergere
  4. Cry, da , e povestea unui nou inceput. Si ce frumos gandesti lucrurile :X

    Anonim (iar nu te-ai semnat :-w) Nu esti singurul care vrea sa vada unde vor ajunge lucrurile. Sa sper ca oriunde va fi bine.

    Multumesc Paola :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Postul tau mi-a adus aminte de "A walk to remember." Cand ea ii spune lui " Promite-mi ca nu te vei indragostii de mine". Si el a spus ca da, dar tot o face.:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Monica, :-" iar m-ai prins :))

    Adelina, stiu faza. Si frumos film :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca tu nu esti romantica....trebuie sa-mi dau un reset la tot ce stiu...

    RăspundețiȘtergere
  8. Liviu... nu a zis nimeni ca nu sunt :-"

    Mihai, nu esti singurul care crede asta :))

    RăspundețiȘtergere
  9. octocats.org :) i did it. în afară de omlette du fromage

    RăspundețiȘtergere
  10. Intotdeauna un nou inceput e binevenit, trebuie doar sa ne ocupam de el si sa facem ca lucrurile sa inainteze spre fericire:)

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!