Badea Bianca. Un produs Blogger.

marți, 26 iunie 2012

Concursuri online



Maria m-a intrebat ce parere am despre concursurile desfasurate pe internet: de creatie, concursuri de comentarii sau fulger (nu prea am idee cu ce se mananca), de tragere la sorti sau altele. Nu am de gand, totusi sa vorbesc despre fiecare in parte din moment ce nu stiu cam in ce constau fiecare.
De cand am eu blogul, adica de trei ani, nu mi-a placut niciodata sa particip la concursuri, asta pentru ca intotdeauna mi s-au parut subiective. Nu gasisem niciunul care sa imi satisfaca toate "mofturile" si pe care sa il consider cu adevarat corect. Asta pana cand a aparut MWB-ul. Nu, nu! Nu va ganditi ca MWB este un concurs:)) Most Wanted Blog, mai bine zis, este "o publicatie online creata de catre bloggeri, oameni cu suflet mare, menita sa fie un punct de referinta pentru blogosfera romaneasca." Dar asta este doar o definitie seaca, daca imi este permis sa spun, pentru ceea ce este de fapt MWB, tot ceea ce acest grup reprezinta, este mult deasupra unei astfel de defintii.
Dar sa revenim la concursuri. Ei bine, cei din MWB au la activ numeroase concursuri, iar aspectul cel mai important este corectitudinea. Au mai incercat unii sa se creada destepti si sa "fraudeze alegerile" , sa influenteze juriul, sa se milogeasca in stanga si in dreapta sa primeasca voturi, sa-si aduca galerii, sa fie deasupra regulamentului sau tot felul de astfel de fapte ce tin de educatie pana la urma. Ce conteaza cu adevarat este ca nimeni dintre aceste persoane nu a reusit sa treaca de cei 41 de autori ai site-ului ce au grija ca regulile sa fie respectate intocmai.
Personal, particip cu placere la la tot ce inseamna blogging interactiv: Blog Power (care deja a ajuns la editia 28), Cuvinte pe portativ, Mostenirea, (concurs anual cu tematica fixa), Monday Seven, Blogstorming si multe alte activitati ce le puteti gasi pe pagina site-ului.
Nu toate sunt concursuri, ci doar activitatati menite sa descopere bloggeri talentati si sa le scoata in evidenta capacitatile !!
Most Wanted Blog acorda in fiecare luna premii si ofera sansa de a deveni membru MWB sau cine stie, poate chiar autor:)

16 comentarii:

  1. wow :))
    nu ma asteptam sa fie chiar atat de dezvoltat pasiunea asta. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am o explicatie buna, dar pe cat citesc mai mult, pe atat descopar ca foarte multa lume este talentata. Am primit niste critici "dure", daca as putea spune asa, pe blog-ul meu, care ma descurajasera in legatura cu acest blogging. Dar se pare ca nu e cazu`.

      Ștergere
    2. am o postare dedicata criticilor. ar trebui sa o citesti si ai sa te convingi ca nu merita sa te iei dupa vorbele lor :)

      Ștergere
  2. Cel mai important concurs este cel cu tine insati. Daca reusesti sa te depasesti de fiecare data, esti cel mai bun/cea mai buna, indiferent de ce spun altii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt total de acord cu tine! Si mie imi plac concursurile organizate de MWB. Pana acum nu am participat la niciunul pentru ca nu mi-a permis timpul dar la urmatoarele chiatr mi-as dori sa particip.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am participat pana acum la MWB..hmm.. acum ma uit pe site-ul lor :D

    RăspundețiȘtergere
  5. vorbe frumoase Bianca! Meriti mai mult decat un simplu multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. esti talentata scumpo!:D estiiii!:D

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!