Badea Bianca. Un produs Blogger.

duminică, 28 februarie 2016

Iubește-o pentru că ea nu se poate iubi singură



.   -   Când plânge până când adoarme în 6 nopți din 7 tu să nu spui nimic. Trebuie doar să o iei în brațe și să o săruți pe frunte, pe obrajii pali și să aștepți până când se deschide în fața inimii tale.
2.       În zilele când își dorește să se afle printre stele, spune-i că nu o lași să plece. Spune-i că sunt mult prea multe lumini pe cer și că încă una va fi uitată în momentul în care îți iei ochii de la ea. Spune-i că e perfectă așa cum e: complet umană.
3.       Nu o lăsa să se gândească la cicatricile pe care doar ea le poate vedea. Dacă spune Sunt rănită, zâmbește-i ca și cum i-ai cunoște secretul și spune-i Nu, te vindeci. Dar nu încerca să o repari, căci trebuie să facă asta singură. Tu fii acolo doar pentru a o încuraja.
4.       Citește-i (chiar dacă tu nu ești un cititor) romane despre fete, ca ea, precum luna – superbe și singure – care au creat istorie. Povestește-i despre cum o vezi tu, o războinică. Transform-o într-o zeiță cu ochi de lupoaică și zâmbet de tigru.
5.       Zâmbește cu ea primul lucru dimineața și ultimul lucru înainte de a adormi seara. Spune-i bancuri tâmpite care să vă însenineze ziua. Și atunci cînd zâmbește – cu acel tip de zâmbet care te-ar putea îngenunchea dacă nu ești atent – să știi că în acel moment îți va aprține cu totul.
6.       Iubește-o. Iubește-o precum un delfin iubește apa sau precum o pasăre iubște cerul. Iubește-o așa încât inima ta să simtă cum o ia la goană de fiecare dată când o vede. Iubește-i pielea si modul în care se simte sub pielea ta. Iubește-o pentru felul în care vocea îi tremură atunci când se adună prea multe si pentru felul în care se agață de tine ca și cum ai fi ultimul lucru care o ține în viață.
7.       Iubește-o... pentru că în unele zile pur și simplu nu o poate face singură.

2 comentarii:

Va ascult!