Badea Bianca. Un produs Blogger.

luni, 24 septembrie 2012

MWB evoluează


Probabil fiecare dintre voi a intrat cel puțin o dată până acum pe site-ul Most Wanted Blog sau dacă nu, măcar a auzit de el. Unii dintre voi poate chiar ați primit premiul acordat la fiecare două luni, una dintre cele mai importante distincții din blogosfera românească. Și dacă încă mai sunt persoane ce nu au luat la cunoștință despre ceea ce reprezintă acest site, vă voi spune că este o publicație online creată de către bloggeri, iar valoarea acesteia crește cu atât mai mult cu cât atât membri cât și autorii grupului sunt oameni ce scriu cu pasiune și responsabilitate pentru o largă gamă de categorii: literatură (poezie, proză), sociologie, psihologie, artă, jurnal personal, istorie, social media etc.


Dacă până acum câteva luni pe pagina principală a site-ului aveau drept de publicare doar autorii (promovați de-a lungul timpului de la statutul de membri), acum orice blogger ce dorește să își dovedească talentul are ocazia de a-și propune articolele spre publicare. Administratorii site-ului vor decide dacă acestea merită să fie acceptate și în caz favorabil, ele vor primi note pe baza cărora se va face o eventuală promovare în lista autorilor cu drepturi depline de publicare.

Ultimul proiect MWB este unul extrem de îndrăzneț, dar cu mari șanse de reușită. De-acum încolo, pentru a nu rata noutățile zilnice apărute, dar și pentru a asigura continuitatea publicației, echipa MWB a lansat introducerea unui sistem de abonamente pentru miile de cititori ce vizitează site-ul în fiecare zi. Există două tipuri de abonamente:
- abonament-subscripție gratuită, cu valabilitate nelimitată, pe care îl primește orice cititor la crearea contului de abonat;
- abonament cu plată lunară a unei sume de 1 euro, cu posibilitatea de a plăti pentru 6 luni sau un an.
Plata se va face prin PayPal/ card bancar, dar și prin SMS. Pentru a doua variantă prețul este însă unul de 2 euro/ 30 de zile, deoarece aproximativ jumătate din sumă va fi plătită pentru utilizarea serviciului.
Vă veți întreba probabil care e avantajul abonamentului cu plată. Ei bine, o mare parte din articolele de pe prima pagină nu vor fi deschise tuturor cititorilor, așadar, optând pentru acest tip de abonament veți avea acces la absolut tot conținutul MWB.

Bineînțeles că toate aceste eforturi vor avea și o răsplată, astfel, atât autorii, cât și membri contribuitori vor primi o remunerație în urma încasării acestor abonamente. Vor fi plătite toate articolele, indiferent dacă fac parte din sistemul gratuit sau cu plată, astfel:
- fiecare vizualizare unică va fi răsplătită cu 0.01 cenți. (exemplu: 5000 de vizualizări = 50 dolari)
- articolele cu conținut unic (nu au fost publicate și pe blogul personal) primesc un bonus de 1 euro/ articol
- articolele cu mai mult de 50 de comentarii primesc bonus 1 euro/ articol
Astfel fiecare autor va avea motivația necesară să își promoveze articolul cât se poate de mult.

Acesta este “MOST WANTED BLOG“, locul unde se reunesc oamenii ce poartă responsabilitatea pentru ceea ce scriu, asta înainte de a fi traşi la răspundere; este locul unde mass-media şi morişca informaţională îşi recapătă adevăratul rol, este publicatia si comunitatea celor ce vor să arate drumul ce trebuie urmat pentru a avea o societate liberă cu adevărat de manipulări şi opresiuni!


Pentru mai multe informații accesați următoarele pagini: Abonamente MWB, Remunerații Autori, Despre MWB, Codex MWB

5 comentarii:

  1. Eu nu am primit niciun premiu, dar toata lumea ma lauda :))
    Mi se pare buna ideea in forma aceasta, ati creat interesul pentru fiecare sa isi promoveze articolul, dar si sa plateasca abonamentul. Sper sa aveti cati mai multi abonati si autori inspirati sa scrie. Succes in tot ce va propuneti :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Castigand Blog Power, tu ai devenit direct autor.

      Ștergere
    2. Stai linistita, glumeam :))

      Ștergere
    3. Nu pot sa spun ca nu am auzit de acest site/blog, dar este o batjocora ! Nenumarati oameni mi-au spus ca aceste premii se dau la persoane cunoscute de membri ,prieteni apropiati,rude. Practic,nu este premiul pe drept,pe talent..

      Ștergere
    4. Din zvonuri se pot auzi multe, Alex. Eu zic sa te documentezi mai mult. Eventual sa si vizitezi site-ul, sa vezi exact despre ce e vorba, chiar sa participi la un concurs, abia apoi sa te poti pronunta.

      Ștergere

Va ascult!