Badea Bianca. Un produs Blogger.

vineri, 12 noiembrie 2010

In primul si in primul rand... Simte !



Cine ar putea obosi sa traiasca atunci cand toata viata se afla inaintea lui, ascunzand atatea surprize frumoase, atatea vise, atatea sperante! Dar una singura, o singura persoana, care nu-si doreste nimic mai mult in lume decat sa te faca pe TINE fericit/a.

De ce sa-ti fie frica de moarte? Asa ai pierde toate bucuriile si toate lucrurile bune care se vor ivi in calea ta. Atunci cand frica te rapune, te arde si te preface in scrum, aminteste-ti ca esti ca o stea, ce poate fi observata doar dupa ce soarele apune. Profita de noapte! Totul tine doar de modul in care percepi lucrurile.

Ceea ce nu poti schimba, nu trebuie sa te atinga. Cei care refuza sa-ti vorbeasca, n-au decat sa taca!

14 comentarii:

  1. minunat :x
    multumesc pentru aprecieri>:d<

    RăspundețiȘtergere
  2. frumos spus, dar cu mici greseli (nu in sensul rau si nu de ortografie).... sau poate vedem lucrurile in alt context :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Cei care refuza sa-ti vorbeasca, cel putin sa te asculte :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Un Singur fum, spune-mi, te rog, cum vezi tu lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
  5. "Ceea ce nu poti schimba, nu trebuie sa te atinga. Cei care refuza sa-ti vorbeasca, n-au decat sa taca!",imi place fraza si e foarte adevarata.
    O duminica cat mai minunata:)>:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos si adevarat :) .Ne este frica de moarte fiindca ne este frica de necunoscut .

    RăspundețiȘtergere
  7. Suntem vulnerabili si nu putem face mare lucru.
    Putem sa ii zambim inapoi cum a zis in Gladiatorul.
    Se potriveste Primo Victoria aici.... prin portile iadului ne croim drumul spre rai.... . :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nymphetamine eu vad lucrurile printr-un mod ironic,sarcastic si prin felul meu hedonist de a vedea totul ca pe o gluma mare.. mare de tot.

    Important este sa treci peste nebagand in seama toate intamplarile de zi cu zi. Si aceasta gandire se aplica in cazul meu la orice. :D

    RăspundețiȘtergere
  9. critica constructiva...uau! de ce numai critica? imi place subiectul...trebuie sa traiesti clipa, sa nu iti fie frica de ceea ce va urma...pt ca totul e natural, inevitabil si insesizabil pana la urma. Iar cei care nu vor sa vorbeasca...poate ca le e teama si rusine sa o faca. Poate sunt prea timizi sa-si exprime punctul de vedere. Dar de ce sa taca? Orice voce trebuie ascultata...oricum nu se mai aude nimic in tot acest fum...ce mai conteaza una in + sau in - ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Thanks everybody for your opinions!

    Rosaline, eu ascult doar de parerile persoanelor dragi mie; deci nu ar trebui sa existe rusine, teama sau timiditate. "Restul", n-au decat sa taca.

    RăspundețiȘtergere
  11. "Ceea ce nu poti schimba, nu trebuie sa te atinga. Cei care refuza sa-ti vorbeasca, n-au decat sa taca!" foooarte adevarat

    RăspundețiȘtergere
  12. doar ca multi nu baga de seama asta si nu se gandesc nici macar o secunda la asta

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!