Badea Bianca. Un produs Blogger.

vineri, 15 iulie 2011

De la rasarit la apus


Inspira

Viseaza la noptile cu luna plina, la zilele de glorie, la clipele cand eram acoperiti in platina si aur, la momentele cand credeam ca suntem in siguranta in coconul nostru plin cu ceea ce speram a fi dragoste. Gandeste-te la vremurile cand aveam inaintea noastra atatea posibilitati, protejati de toate planurile si idealurile noastre.

Inchide ochii.

Lasa-ti dezamagirea sa curga printre degete, lasa fiecare esec individual sa se desprinda de pe umerii tai si ingroapa regretele amare. Elibereaza ideea ca dragostea inseamna perfectiune, dezbraca-te de gandul ca e acoperita in perle si diamante.

Respira.

Realizeaza ca atunci cand privirile noastre s-au ratacit, cand cuvintele s-au dizolvat, cand amintirile dintre noi au erodat si s-au transformat in cenusa, vom fi nimic mai mult decat o fotografie stearsa. Tu vei fi barbatul cu gene lungi care poate avea lumea la picioare, iar eu voi  fetita care inca mai alearga dupa fluturasi printre flori.

Inlatura indoiala.

Gandeste-te ca odata si odata vom inota printre constelatii cu speranta plutind pe buzele noastre, cu credinta inrosindu-ne obrajii. Imagineaza-ti cat de frumosi vom fi in acel moment. Trist... Vom fi ca moartea oceanului cand cerul va inghiti pamantul.

Deschide ochii.

Recunoaste ca atunci cand vei afla ca timpul inseala si ca atmosfera se prabuseste, atunci sufletele noastre se vor intalni. Atunci bratul tau va apuca mana mea iar mana mea va ajunge la inima ta. Transcendand distanta, timpul, luptele, lacrimile, neintelegerile, promisiunile incalcate si pacatele... atunci ne vom regasi. Degetele noastre se vor impreuna si buzele noastre se vor intalni

Acum revino la realitate!

The Rasmus - Dead Promises

Asculta mai multe audio diverse

11 comentarii:

  1. Impresionat de frumos!
    Bravo, Bianca <3 <3

    RăspundețiȘtergere
  2. As vrea mult sa reusesc sa mai scriu cum scriam si eu un timp....:-<

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Little Thoughts :*
    Dar ce te impiedica? Oricum, acum imi place tare mult cum scrii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi lipseste speranta si increderea in mine....Imi lipseste dragostea ce mi'o daruia el........ Si iti multumesc, dar acum scriu ramasite din ce a lasat el in mine...

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte dura ultima parte, din pacate asa se intampla si in viata de zi cu zi, traiesti momente frumoase cu ochii inchisi si cand te astepti mai putin viata te loveste din plin.

    RăspundețiȘtergere
  6. Seninle, viata e cruda...trebuie sa ne asteptam la ce e mai rau

    RăspundețiȘtergere
  7. pai, nu prea reusesc sa stau la pc, si cand reusesc nu am mult timp :))
    :D
    si referitor la celalalt com al tau, nu ma refeream ca trebuie sa te imbraci in haine bisericesti, ci ca trebuie sa ii daruim din dragostea noastra :)

    RăspundețiȘtergere
  8. la geografia turimului la cuza, iasi la buget :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Lavi, am inteles :)

    Paula, mult succes iti doresc

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!