Badea Bianca. Un produs Blogger.

vineri, 11 noiembrie 2011

Nefrumos

Imi pare rau, dragul meu, dar cred ca am uitat felul in care m-ai invatat sa ma rog. Am mainile impreunate, si buzele intredeschise, dar cuvintele sunt seci si goale. Nu pot sa gasesc profunzimea sa le fac la fel de frumoase si de blande precum le spuneai tu.
Mi-ai marturisit odata ca daca ai putea sa-ti transformi o dorinta in realitate, ai face ca imaginea ochilor mei atunci cand zambesc precum Mona Lisa sa fie mereu intiparita pe retina ta. Asa ca m-am trezit in acea dimineata si am incercat sa refac zambetul acela, dar eu nu sunt Mona Lisa, si ca sa fiu sincera, scumpule, tu nu esti Da Vinci.

A fost o vreme cand imi promiteai nopti pierdute printre stele si constelatii, dar adevarul e ca niciodata nu ti-ai putut respecta acele cuvinte. Si cerul mi-a soptit ca pentru tine sunt ca un cadou pe care ai vrea sa ti-l smulgi din inima, dar ca nu ai destul sange in vene ca sa o faci.
Si imi spuneai ca sunt frumoasa chiar si atunci cand oasele mi se transformau in cenusa si inima in gheata. Iar eu, ca o prostuta ce sunt, imi imaginam ca m-ai putea iubi chiar daca mi-as arunca sufletul la picioarele tale. Dar dragostea ta a fost intotdeauna diferita fata de ceea ce speram eu.
Ti-as lasa un bilet intr-o sticluta, dar daca nu-mi poti inlatura masca de pe chipul meu, nu am nicio speranta ca mi-ai putea citi sentimentele.

Daca m-as ruga asa cum m-ai invatat si daca as zambi asa cum ti-ai dorit, crezi ca ai putea vedea dincolo de aparente si ai invata sa iubesti nefrumusetea mea si ceea ce se afla dincolo de acest scut? Mi-ai zis ca sunt exact la fel de rece ca si stele din noapte, deci probabil ca nu...
Iar ele nu se vor incalzi niciodata...

19 comentarii:

  1. Dezamagirea este cu atat mai profunda daca se dovedeste ca persoana respectiva nu simte acelasi lucru pentru tine. Iar cand ai aceste sentimente profunde pentru prima data, gustul care ramane in urma unei experiente de acest gen este destul de amar. Este adevarat ca dragoste fara suferinta nu prea exista decat in povestile cu printi si printese.

    RăspundețiȘtergere
  2. Extraordinar...
    Vezi, sunt putine persoanele care reusesc sa iubeasca asa cum esti... :( Problema este ca noi iubim curat, poate chiar pt defectele si lucrurile ce par nefrumoase, nu pentru ceea ce stie deja toata lumea sa aprecieze la ei...

    RăspundețiȘtergere
  3. Tic tac, mai grav este cand stii ca persoana respectiva a simtit ceva pentru tine, dar a incetat sa o mai faca.

    Cry, nimeni nu e perfect pana cand nu te indragostesti de el/ ea.

    RăspundețiȘtergere
  4. ce comparatie... rece ca stelele, frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. nefrumosul e totusi frumos prin cuvintele tale...

    RăspundețiȘtergere
  6. mi-a placut extraordinar de mult partea cu stelele..
    cat sentiment si spirit am regasit in postarea asta..
    imi place mult..!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mainile impreunate, buzele intredeschise si picioarele...? Pai, te rog frumos.

    RăspundețiȘtergere
  8. 29 decembrie, e normal sa regasesti sentiment in postarea asta, pentru ca eu pun suflet in tot ceea ce fac sau scriu

    Phidas, picioarele pot sa mai astpete

    RăspundețiȘtergere
  9. Si mie mi-a placut foarte mult partea cu stelele...dar si restul !

    RăspundețiȘtergere
  10. PUTEM SI ACCEPTAM CU MULTA USURINTA PIERDERILE SI INFRINGERILE IN TOATE " ACTIVITATILE" NOASTRE , DAR IN IUBIRE NUMIM DEZAMAGIRE , TRADARE .......
    "CE NU TE DARAMA TE FACE MAI PUTERNIC " SI MAI INTELEP SI MAI ....RECE .
    "Judecãtile bune provin din experientã , iar mare parte din experientã provine din judecãti gresite."(CITAT DINTR-UN FILM)

    RăspundețiȘtergere
  11. Iubirea asta, te strânge de gât atât de crud.

    RăspundețiȘtergere
  12. Alt-om, din film, din carte, spus de tne, nu conteaza, citatul ala e prea adevarat.

    Lamaitza, iubirea ucide.

    RăspundețiȘtergere
  13. Din păcate da, dar mai bine mori iubind, decât invers.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si imi spuneai ca sunt frumoasa chiar si atunci cand oasele mi se transformau in cenusa si inima in gheata. Iar eu, ca o prostuta ce sunt, imi imaginam ca m-ai putea iubi chiar daca mi-as arunca sufletul la picioarele tale. Dar dragostea ta a fost intotdeauna diferita fata de ceea ce speram eu. - cum e astaaa :|

    RăspundețiȘtergere
  15. Cata, imi pare bine ca te-am impresionat :D

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!