Badea Bianca. Un produs Blogger.

duminică, 20 noiembrie 2011

Activitati de toamna

Daca vara s-a prezentat plina de evenimente frumoase, nu pot spune acelasi lucru si despre toamna, care m-a dezamagit crunt. Ironic este ca incepuse bine. Speram la o noua poveste, un nou basm, de fapt. Dar the Fairytale Gone Bad. Asa ca nu vreau sa mai sper; nu in privita asta.

Am pierdut oameni toamna asta. Da, oameni. I-am avut si i-am pierdut. Ciudat este ca nu stiu daca regret sau nu. Stau acum si incerc sa privesc in inima mea si sa imi dau seama daca imi pare rau ca nu-i mai am alaturi. Ma uimeste faptul ca nu am niciun sentiment legat de acest lucru. Totul ma lasa rece. In trecut, cand pateam ceva de genul asta eram foarte afectata. Oare e un lucru bun ca am devenit asa insensibila?

Cu atatea lucruri pe capul meu in ultima vreme, nu cred ca as mai avea timp de sentimente, oricum.
Sunt infundata pana peste cap in tot calvarul asta numit clasa a 12a. O sa ziceti ca ma plang. Da, ma plang, caci ma simt pierduta si am o senzatie urata ca ma voi dezamagi. Pe mine, pe toti. Deja am facut-o in multe privinte si nu stiu cum sa-mi recapat increderea in mine.

Nici macar permisul ala idiot nu l-am luat. Trebuia sa ma duc luni. Dar nu am fost. Mi-a fost mult prea frica. Si asta pentru ca la ultima sedinta era sa arunc un pieton de pe trecere, inapoi pe trotuar. Ce naiba cauta in mijlocul strazi?:)) Intrasem si pe interzis:-j Mi-a murit si motorul. Am fost lame. Nu puteam sa ma prezint la examen in halul ala. Plus ca nu vreau sa fac parte din categoria femeilor care ne fac de ras la volan.

Cred ca o singura chestie mi-a facut placere in sezonul asta. Am fost in Cluj la concert Scorpions pe Cluj Arena si cred ca va puteti inchipui cat de magnific a fost. Mai ales ca a fost my first concert ever. Cand o sa am o dispozitie mai positiva, o sa va povestesc cateva intamplari dragute de acolo. Minunate amintiri am capatat!

In felul asta mi-am petrecut eu toamna. Banal! Simt ca fiecare zi a inceput sa devina o copie mai mult sau mai putin reusita a zilei de ieri. I need a change.

31 comentarii:

  1. nu ai spus nimic de prietenii care ti-au ramas alaturi ..ciudat vorbesti doar de persoanele pe care le-ai pierdut , dar pe cele care le ai deja ? ..care au ramas langa tine "no matter what"...eu n-am vazut niciun post dedicat lor :)

    gandeste'te putin la asta !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lavi, pentru mine e ...

    Anonim, despre persoanele cu adevarat importante pentru mine am scris aici pe blog. Dar ai dreptate, ar mai fi insa un singur om despre care n-am scris. Am de gand sa o fac in curand, cu o ocazie speciala, oricum.

    RăspundețiȘtergere
  3. Parintii si bunicii sunt cei mai importanti oameni din viata unui copil, din viata unui adolescent dar si din viata unei persoane mature pentru ca de la ei invatam in general...dar sunt convins ca nu ii ai doar pe ei :) ... uneori chiar si un anonim ca mine iti poate deschide ochii in privinta asta :D asa ca ai grija de prietenii tai , pt ca am observat ca esti intr-a 12-a si probabil drumurile voastre se vor desparti la un momentdat :) ..apropo :)) bafta la bac :D eu am scapat de stresul asta acum ceva ani :))
    iar in legatura cu permisul ..o sa-l iei mai devreme sau mai tarziu :) fi optimista bianca :D

    *acelasi anonim de mai sus :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai am cunostiinte doar. Amici. Prieteni mi-a mai ramas doar unul. Si crede-ma, ma simt bine asa. O sa scriu si despre ea in curand.

    RăspundețiȘtergere
  5. ma, atata vreme cat prietenul ala e bun, e ok. oricum majoritatea oamenilor vin si pleaca din viata noastra, doar unii sunt acolo for ever.

    app, ai o leapsa la mine daca ai chef :*

    RăspundețiȘtergere
  6. chiar avea chef de o leapsa:)) o s-o iau dar nu promit ca am s-o postez curand :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu ai dezamagit, ai facut doar ce ai simtit,si nu poti fi judecata pt asta. Trebuie sa faci ceea ce iti doresti, si nu ceea ce se asteapta altii de la tine, trebuie sa iti recapeti increderea in tine, ca sa poti fi cine esti cu adevarat,si nu o umbra a timpului ce trece..

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai dreptate, Cry, daca nu-mi recapat increderea in mine voi face umbra degeaba pamantului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Din pacate, schimbarile nu vin mereu cand ai nevoie, ele doar vin uneori ..

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai toamna e anotimpul tristetii e normal ca toata lumea sa fie dezamagita in perioada asta, nu-i ca primavara cand infloresc florile si totul in jur arata superb. Da vine iarna si ingheata toate relele ;)) Frumoasa postare.

    RăspundețiȘtergere
  11. in general nu-mi place iarna, dar la cat de tampita a fost toamna asta, abia astept sa se termine.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cu totii trecem prin perioade mai dificile.Chiar te inteleg ,si mai ales varsta la care ne aflam e extrem de tensionata,plina de evenimente ...iar viata asta e atat de imprevizibila ca nu stii la ce sa te mai astepti.Oricum ,o sa fie bine ,ai sa vezi :)

    RăspundețiȘtergere
  13. tindem sa credem ca toamna-i de vina..
    btw, geniala poza!

    RăspundețiȘtergere
  14. pinguu, chiar geniala, mi-ar placea sa pot sta acolo macar cateva ore sa privesc apa...

    RăspundețiȘtergere
  15. ehm, nici eu n-am facut prea multe lucruri , daca ma crezi nici nu stiu cum a trecut toamna asta:) am impresia ca timpul se scurge repede-repede.

    cat despre insensibilitate, o sa treaca >:D<

    RăspundețiȘtergere
  16. Monica, poate ca noi sntem de vina ca nu stim sa pretuim timpul...

    RăspundețiȘtergere
  17. Insensibilitatea are și avantajele ei, dar din punctul meu de vedere, insensibilitatea înseamnă mai mult decât o simplă „durere în cur”, ca să mă exprim așa. Cât despre permis, hai că ai fost amuzantă :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Lamaitza, uneori insensibilitatea asta ne doar chiar pe noi...

    RăspundețiȘtergere
  19. De asta spuneam și eu că e mai mult decât o simplă „durere în cur”, insensibilitatea atrage după sine și mai multă durere.

    RăspundețiȘtergere
  20. se poate:) il lasam sa treaca asa pe langa noi:-?

    RăspundețiȘtergere
  21. Lamaitza, lucrurile sunt foarte complicate...

    Monica, ar trebui sa gasim un remediu rapid pentru asta:))

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu exista doua zile la fel chiar daca seamana intre ele.
    Fiecare are ceva diferit :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Denisa, dar uneori e impresie cumplita ca sunt exact la fel

    RăspundețiȘtergere
  24. Poate nu regreti ca ai pierdut persoane din viata ta, poate le-ai inlocuit prea usor, poate nu iti mai pasa de ele, dar sa stii ca momentele frumoase nu se vor uita niciodata. Nu poti sa stergi cu buretele tot ce a fost. Mult succes in continuare, Bianca!

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!