Badea Bianca. Un produs Blogger.

duminică, 28 aprilie 2013

Frumoase și sănătoase



Cu siguranță încercarea de a slăbi a fost și este o provocare pentru foarte multe femei. Fie că vrem să scăpăm doar de câteva kilograme, fie că vrem să dăm jos un întreg morman de grăsimi adipoase, curele de slăbire ne fac zile fripte din ce în ce mai des. Culmea este că oricât ne-am strădui să nu se întâmple asta, pe lângă kilogramele pierdute (în cel mai bun caz), ne pierdem și buna dispoziție, uneori chiar și sănătatea.

Aud din ce în ce mai des răspunsuri care îmi displac atunci când o femeie primește complimente: "Frumoasă pe naiba! Nu vezi că m-am îngrășat?", " Mai am de dat jos câteva kilograme până să fiu frumoasă!" , " Uite ce urât stă fusta asta pe mine!", " Am mâncat toată săptămâna doar mere ca să slăbesc și m-am îmbolnăvit."
Din păcate aveam și eu o perioadă în care dădeam răspunsuri din astea, însă mi-am dat seama că mă înșel. Dragele mele, oare e chiar atât de greu să recunoaștem faptul că suntem cu adevărat frumoase? Cum de nu putem vedea ce e mai bun din noi? Îmi doresc acum să vă fac sa observați cât de minunate sunteți și cât de frumoase puteți deveni în continuare.


Spuneam la începutul articolului că încercarea de a slăbi a fost și este o provocare. Ei bine, iată că de acum încolo nu va mai fi. Lucrurile vor fi cu mult simplificate datorită suplimentului alimentar Slim Duo Forte. Cum am aflat de efectul complet natural și benefic pe care îl are această pastilă asupra organismului? De la bine cunoscuta cântăreață de muzică ușoară, Alessia. Dacă nu o cunoașteți, deși e foarte putin probabil acest lucru, vă invit să ascultați noua ei piesă, Plouă.



După cum desigur, puteți observa, vedeta este foarte mândră de silueta ei suplă și declară cu zâmbetul pe buze că a obținut-o doar datorită capsulelor Slim Duo Forte. Din acest motiv a ales să devină imaginea lor și sa susțină cu tărie că merită și alți oameni să le încerce.

M-am întrebat și eu, așa cum probabil o faceți și voi, ce a determinat-o pe focoasa blondă să aleagă tocmai aceste pastile. M-am interesat și nu am fost deloc surprinsă să aflu că pastilele Slim Duo Forte sunt cele mai bune din această gama existente pe piață. Din nou, am fost curioasă ce oferă ele și pentru ce motiv și-au câștigat această popularitate.
Nu o să vă aglomerez cu detalii, însă vă voi menționa câteva dintre beneficiile celui mai sănătos supliment alimentar: evacuează apa din țesuturi prin acțiunea la nivelul vaselor sanguine, reduce pofta de mâncare ducând la o slăbire sănătoasă și de durată, încetinește procesele de îmbătrânire și procesele inflamatorii, de asemenea contribuie la instalarea stării de sațietate și facilitează arderea grăsimilor.

Cel mai avantajos lucru al acestor pastile este faptul că fiecare dintre noi poate primi tratament în mod personalizat, în funcție de metabolismul fiecăruia. Dorești tratamentul pentru o lună, pentru trei sau pentru un an? E numai și numai alegerea ta, căci tu știi cel mai bine ce ți se potrivește. Nu trebuie, însă, să facem lucrurile de capul nostru, ci să apelăm la ajutorul specialiștilor. Aceștia ne recomandă cu încredere pastila Slim Duo Forte, în special pentru intervenția ei în lupta cu radicalii liberi, reducând semnificativ semnele de îmbătrânire.


În final doresc să vă amintesc de un vechi articol al meu, Despre oameni, un articol ce are o oarecare legătură cu subiectul de față. Vă las și un mic fragment din el:
Toată celulita din lume
Și oasele ieșite din piele anume
N-ar trebui să risipească
Zâmbetul, și nici să-l cântărească.

Sper că ați înțeles exact mesajul acestor versuri: Mai importantă decât orice aspect exterior este frumusețea interioară. Și cum altfel poți avea un suflet frumos dacă nu atunci când este sănătos? De aceea am ales să vă prezint Slim Duo Forte, căci nu reprezintă doar banale pastile pentru slăbit, ci un adevărat remediu pentru reechilibrarea organismului prim detoxifiere.

13 comentarii:

  1. Off topic: te invit sa scrii un guest post pe blogul meeeeeeeu, stiu ca esti talentanta si sunt curioasa sa vad ce-mi povestesti, uite aici detalii: http://www.clmblog.info/p/guest-post.html

    Ti pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Uhm,eu spun exact invers..de fapt obisnuiam sa spun ca sunt slaba..mult prea slaba..dar cu timpul mi-am dat seama ca atata timp cat sunt sanatoasa ,asta este tot ce conteaza.
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aparentele fizice nu conteaza. Toti aratam bine in felul nostru.

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu zic ca sunt grasa si ca nu sunt frumoasa insa nu incerc sa slabesc pentru ca tot asa ma vad.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim foarte mult Bianca, pentru sustinere si pentru cuvintele frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoasa abordarea ta, Bianca!! Am citit articole unul mai frumos ca altul. Am fost interesata fiindca am scris ei eu.
    A, am dat si like, desigur :)
    1 Mai cu bucurie! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte buna aceasta postare. Asa mai ziceam si eu, pana m-am saturat sa le aud pe toate prietenele mele cum se plang ca se vad grase cand, de fapt, sunt aproape bat. Sunt mult mai multumita de felul cum arat si chiar am invatat sa ma simt bine in pielea mea, chiar daca am oleaca de burtica... oricum se duce.

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!