Badea Bianca. Un produs Blogger.

luni, 13 iulie 2015

Să ședem cu stil

Mi-am dat seama că în ultima vreme prea am scris articole așa pompoase, lacrimogene, metaforice, întortocheate și am ajuns la concluzia că lumea înțelege fix nimic din ele. Așa că de data asta am chef să spun lucrurilor pe nume, să vă vorbesc mură-n gură despre ce mai fac, cum o mai duc, în ce stare mai sunt. De acord?

Ei iată că m-am angajat... M-ați crezut, nu? Mda, aș vrea eu, e mult spus angajat. Sunt un biet practicant la o firma de IT pe o pozitie pe care nici eu n-o știu. Dar eh, ce trebuie să știm noi ăștia nou-veniți prea multe, atâta informație strică. Și cum un semestru-ntreg am fost ca un ghimpe-n fund și am alergat după toată lumea pentru o fărâmă de cunoștiință împărtășită, mi-am dat seama că... am epuizat. Așa că acum m-am hotărât să stau frumușel pe scaun și să fac ce mă duce capul.



Treaba e că o vară-ntreagă cât trebuie să muncesc eu pentru ăștia (știu c-o spun de parcă ar fi o viață dar așa de lung mi se pare programul ăsta de la 9 la 5, văleau) chiar trebuie să stau pe scaun - la propriu - nu glumă! Și acum fac asta, nu m-aș plânge, alții pe căldurile astea poate sunt pe câmp să dea cu sapa. Problema mea-i că scaunul ăsta-i criminal. Îmi ucide fundul. Și spatele. Și gâtul - da, cumva la mine fundul se pare că are legătură și cu gâtul, că de când stau aici au început să mă doară toate.

Și uite ce fac eu în pauza de masă, mă apuc să caut scaune birou. Și nu orice terchea berchea ca actualul meu suport care mai mult îmi intră în fund decât să stea moale și confortabil sub fund. Vreau să găsesc ceva de calitate, bun și pentru spate și pentru gât, ceafă, picioare și toate părțile corpului meu ce mă imploră în momentul de față să le găsesc o poziție confortabilă. Imposibil! Am ales deci site-ul www.scauneonline.ro pentru că m-a atras cu minunăția asta din imagine. Doamne, cred că aș sta regește pe el!

Când stăteam cu-al meu iubit și îmi făcea câte un masaj de chiar mă simțeam regină era altă treabă, dar acum nu am nici iubitul nici scaunul. Cum primul din listă nu mai locuiște cu mine, măcar să-mi găsesc ceva care să mă facă din nou să mă simt ... mă rog, nu regină, că-i demodat, dar o adevărată business woman! Ha, v-am dat pe spate cu asta, nu?

Acum baiu-i că eu vreau să-l am la birou, când termin practica, cum mă car eu cu el acasă? Mă și văd ieșind din companie împingând la scaun. Dar asta e! Baba suferă nu la frumusețe, ci la confort și mai ales la sănătate. Cam paradoxală treaba asta dar, înțelegeți voi. Trebuie să o faceți că acum v-am spus pe șleau despre problemele mele. Vă anunț că din primul salariu îmi voi cumpăra un scaun.

Voi pe ce ședeți acum?

12 comentarii:

  1. Imi place ideea.E bine pentru confortul tau,dar il vei lua acasa pana la urma ?

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa te ajut eu sa iti cari scaunul acasa :D :))

    RăspundețiȘtergere
  3. In primul rand felicitoci pt job. In ziua de azi cand chiria si intretinerea costa, e bine sa ai jobul...
    In al 2lea rand fii antena ca scaunele se regleaza. Sunt tot felul ed butoane asa ca incearca mai multe combinatii. E teoria aia cu unghi de 90 gr maini corp, corp chisioari.
    in al 3lea rand conteaza si pozitia in care stai. Si aici sunt filme cum sa tii umerii, cum sa tii spatele, sa te ridici la fiecare 1 ora (daca ai de discutat cu vreun coleg, lasa tel. si mailul si emrgi si discuta putin - orice dar sa mergi), lasa lift si ia scari, mers pe jos spre casa (fac o data pe sapt. 6km) etc
    Si nu in ultimul rand, comanda-ti scaun si lasa-l la birou pana la demisie :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!
      Miscare fac zic eu destula. Poate nu cat ar trebui dar nici o viata sedentara nu am.
      Multumesc inca o data si pentru sfaturi, dar si pentru comentariu.

      Ștergere
  4. Cand am citit articolul m-am gandit doar la Florin :))) el cred ca ti-ar fura scaunul :))) e cam in aceeasi postura ca si tine dar nu s-a gandit sa isi cumpere propriul scaun.

    :D mda, iti urez succes cu luatul pana acasa :D:D:D:d

    RăspundețiȘtergere
  5. Intinsa pe canapea si scriu :)
    Hei, esti pe un drum bun, ITul e ideal daca stii sa furi meserie. Probabil te vor angaja si nu va mai trebui sa impingi scaunul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E smecherie pe canapea :))
      Scaunul tot il imping ca nu vreau sa raman acolo. Mai am scoala si daca m-as angaja, ar fi cu totul altundeva.

      Ștergere

Va ascult!