Badea Bianca. Un produs Blogger.

luni, 11 noiembrie 2013

Doar despre brânză

Îmi place brânza. Da, încep așa direct pentru că mie chiar îmi place brânza. Când eram mică pupam în bot toate vacile lui mamaie ca să le arăt cât de mult le iubesc și cât de mult merit să-mi dea mult lăptic. Lăptic creator de brânză.
Dar cum s-au mărit și verii mei și au început să-mi muște din cașcaval, mama mea dragă a început să cumpere brânzeturi din oraș. Dar toți comercianții ăștia au împuțit brânza și au făcut mai mult un cocktail de apă și E-uri. Mi-am cam pus pofta-n cui cu așa produse până când am găsit cea mai delicioasă brânză de la Delaco. Așa de bună încât doar când o priveam mă topeam ca mozzarella pe pizza.



Am cumpărat cât am putut de multă și m-am milogit de mămica mea să-mi facă o prăjitură că dacă mă apucam eu nici șoarecii nu o mâncau ș-apoi...dacă o dădeam în bară din brânză nu se mai făcea lapte. S-a strofocat ea bine (zicea că nu-i mare brânză, dar eu zic ba!) și i-a ieșit o minunăție încât m-am întins prea mult la cașcaval și am cam pus vro 2-3 kile. Dar nu-i bai, sunt fan brânză că visez steluțe de cașcaval și noaptea.

Vă lingeți pe bot, ăăă?



Și ca să vă închipuiți cum alergam eu după o picătură de brânză prin casă, vă las un filmuleț cu mine deghizată în Jerry :D
Și iată ce se întâmplă și după ce pun mâna pe ea:

Iar eu sunt o fată dulce ca un cașcaval, sper că v-au plăcut și că v-ați regăsit în pasiunile mele cu jocul de cuvinte, fotografiile și evident, desenele animate, v-am pupat!!

6 comentarii:

Va ascult!