Badea Bianca. Un produs Blogger.

sâmbătă, 9 octombrie 2010

Parisul noaptea


Parisul noaptea. Fara lumini orbitoare. Doar tacerea si respiratia dintr 2 indragostiti. Fara sunetul masinilor rotindu-se in jurul Arcului de Triumf. Doar Mona Lisa zambindu-mi deoarece stie ca este in siguranta cu mine hoinarind prin parcuri. Notra Dame – plina de ingeri si invaluita de stele. Al meu turn Eiffel – plin de amintiri ce striga in noapte catre cer.

Toata lumea stie ca Parisul este cel ce lumineaza pana si stelele. Insa, sufletul meu cunoaste Parisul ca un oras al magiei, al poziei, al dragostei. Luminile sunt fara libertate, fara sens, fara intelegere.

Nimeni nu stie insa sa patrunda noaptea, in inima orasului, scaldata in sange de ghirotina, intr-o idée revolutionara. Vizitatorii stiu doar ceea ce cauta: muzeul, turnul, Sena, vinul. Doar adevaratii locuitori ai parisului, romanticii, boemii, cauta ceea ce stiu, lasand inima lor deschisa pentru intreaga noapte.

Oamenii insa au uitat. Dar eu nu! Nu si inima mea – inima mea boema. Ea nu va uita niciodata vraja cabaretului, fumul misterios de tigara, miile de strazi intunecate, cantecele pe care obisnuiam sa le cant, dragostea plutind in aer.

Noaptea intotdeauna ma va indrepta spre iubitul meu oras.

9 comentarii:

  1. ma bucur ca ti-au placut melodiile
    poate imi spui si tu cateva care iti plac tie:d

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ai fost acolo inseamna ca e superb, parisul e un loc in care chiar mi as dori sa merg:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Muie la iehovisti, mormoni si atei!

    RăspundețiȘtergere
  4. Superb ,toata atmosfera pe care ai creat-o m-a invaluit in vraja misterului si a iubirii.Voi vedea in curand si eu Parisul peste doua saptamani .

    RăspundețiȘtergere
  5. @Adi: mah, tu iar n-ai dus vaca la pascut?

    RăspundețiȘtergere
  6. iti promisesem mai demult niste Scorpions ;P
    piesele le stii cu siguranta dar asculta si variantele astea!

    http://www.youtube.com/watch?v=11mYdYrZfSI

    http://www.youtube.com/watch?v=7rwuRGXQ5-g

    http://www.youtube.com/watch?v=veW3RA6z9OA&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  7. Pauza de Tigara si lacrimi Sterse, va doresc di suflet sa-l vizitati. Desi unii spun ca nu e nimic interesant la el, cu atat mai putin la "schela aia de fier", mie mi s-a parut fantastic!

    Azucena, bon voyage! :))

    The Shadow, melodiile sunt foarte frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  8. asta este un scop al meu in viata: Parisul. O sa ma sinucid daca pana la maxim 30 de ani n-o sa-l vad, nu o sa-l simt, nu o sa-l miros si nu o sa-l ating

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!