Badea Bianca. Un produs Blogger.

vineri, 24 decembrie 2010

Blasfemie


Fiecare celula din corpul tau, fiecare gand din mintea ta, fiecare culoare a sufletului tau si fiecare vis al noptii tale – sunt doar un muritor incercand sa-si imagineze Universul.

Cum a putut Dumnezeu sa-ti creeze trupul daca nu era iubitul tau? Si pentru sufletul tau a trebuit sa planga. A trebuit sa rada pentru a-ti contura zambetul si sa renunte la aripi pentru a te face sa zbori.

A trebuit sa fie mama pentru a-ti concepe inima. Apoi, a trebuit sa moara ca sa te faca muritoare. A trebuit sa moara ca sa te trimita pe pamant. A trebuit sa moara de fiecare data cand ai fost ranita sau atinsa.

Toti barbatii trebuie sa cunoasca Iadul pentru tot raul facut pe pamant, sa mearga printr-un Eden stricat… dar sa tina ingeri de mana.

Insa Raiul e chiar aici, langa tine. Si nu-mi pasa ce spun ei. Daca e un pacat in ochii lui Dumnezeu sa te vreau, atunci ar trebui sa-mi faca o camera in mijlocul focului, caci voi fi in flacari pentru eternitate.

Dar daca prin gratia Lui divina vei fi aici pentru un singur moment, doar cat sa mi se prelinga o lacrima, daca moartea este pretul pe care trebuie sa-l platesc pentru a te imbratisa, si singurul meu pacat ar fi sa nu te iubesc indeajuns, atunci va fi scopul vietii mele si onoarea mea sa platesc acest pret.

13 comentarii:

  1. Va multumesc tuturor si va daruiesc aceleasi urari, inzecite chiar!

    RăspundețiȘtergere
  2. la multi ani ! iti doresc un Craciun Fericit si niste sarbatori si mai fericite !

    RăspundețiȘtergere
  3. De acor, toti barbatii ar trebui sa cunoasca Iadu. Si atat. Fara sa tina de mana ingeri ;) Craciun fericit... si.... cam atat.

    RăspundețiȘtergere
  4. "prin iad cu ingeri de mana" pai chear asa e toti mergem prin iad cu ingeri de mana

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!