Badea Bianca. Un produs Blogger.

miercuri, 30 martie 2011

Dear God


Dear God, nu stiu daca esti undeva acolo, dar vreau sa te rog ceva. Imi stii trecutul, nu ? Stii tot ce s-a intamplat cu toate clipele frumoase. Poti sa mi le aduci inapoi? Stiu ca le merit, dar Tu esti cel ce decizi. Uita-te in inima mea. Iti jur, nu o sa mai pacatuiesc niciodata. Vreau doar acele moment de veselie inapoi. Vreau din nou acea speranta.
Dear God, sunt in genunchi, uitandu-ma la cer si sperand ca ma auzi. Nu mai resist. Da-mi totul inapoi sau ia-ma pe mine. Nu mai support abisul asta. Vreau… nu! Stai! Am nevoie de acele momente. Te rog, poti sa mi le inapoiezi?
Dear God, jocul tau este absurd. Chiar ma calca pe nervi! Te-am rugat de atatea ori. Te-am lasat chiar sa intrii in viata mea. Fac tot ceea ce pot sa am incredere in Tine. Daca esti atat de real, de ce naiba ma ignori? Iti face placere sa ma vezi suferind? In fiecare zi e tot mai greu. Ajuta-ma!
Dear God, nu am vrut sa tip sau sa ma enervez. Dar toata chestia asta ma distruge. Absolut tot… spune-mi ce vrei sa fac si o sa fac. Doar da-mi bucuria aia inapoi. Pentru totdeauna, nu doar cateva luni. Iti jur, daca nu ma ajuti voi gasi o alta cale. Asa ca te mai intreb o singura data. Ma ajuti?
Dear Satan, sufletul meu aste al tau pentru eternitate, cu o singura conditie. Imi stergi toate amintirile urate si tot adevarul asta care ma distruge. Iti voi fi sclava atata timp cat urmezi regula. Stiu ca vrei sa ma ajuti.
So, do we have a deal?

26 comentarii:

  1. Ciudata postare, vezi ca "Satan" te amageste:)

    RăspundețiȘtergere
  2. I don't understand anything (I'm Spanish and I only speak a bit of English), but I like your blog :)

    RăspundețiȘtergere
  3. daca Dumnezeu nu iti da inapoi acele clipe frumoase nu trebuie sa te superi pe El.El face asta cu un motiv anume si El stie ce e mai bine pentru noi :d
    ai un blog foarte frumos:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pact cu diavolul ? Bianca, nu credeam ca ajungi aici. Ce naiba ?

    RăspundețiȘtergere
  5. C.L.M. Si Dumnezeu o face.

    Miss Fashion, I don't know what you may like if you do not understand, but thank you anyway.

    Denisa, multumesc. Astept si eu acel 'bun', daca spui ca El stie.

    Patratzel, nici eu nu credeam.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bianca, nu dispera, te rog eu. Si eu astept acel bun de mult,mult timp, dar intarzie sa apara. Mi-am spus si eu ca sunt certat cu Dumnezeu,dar cum pot fi certat cu cineva care mi-a dat atatea lucruri frumoase de care ma pot bucura. Cred ca ar trebui sa te inconjori de oameni pozitivi, nicidecum sa faci pact cu diavolul sau sa iti vinzi sufletul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa e viata ne pune la incercare mereu! Sa ne observe, cat putem rezisa. Insa trecutul trebuie lasat acolo unde este.:*

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt de acord cu patratel 86..nu ai idee cum e iadul, te rog mai gandeste-te...Dumnezeu e atat de bun, El te ajuta dar nu cum vrei tu ci cum vrea El pt ca El stie ce-i mai bine pt tine..toate au un scop..durerea are scopul ei..diavolul iti vrea sufletul ca sa ajungi in iad cu el...nu iti ofera nimic..in timp ce Dumnezeu ti-a oferit deja totul..ma rog ca El sa te cerceteze..si sa iti schimbe inima..pt ca cred ca doar El o mai poate face..

    RăspundețiȘtergere
  9. nu aproba com-ul meu daca te deranjeaza, te rog doar gandeste-te la ce ti-am scris. eu am creat blogul meu pt ca am vrut ca lumea sa poate sa fie un pic mai aproape de El...
    El exista si iti vrea binele..nu ma crede pe mine, dar citeste biblia..sau du-te la biserica..si vorebste cu preotul..cred ca esti ortodoxa..poate ca el te va putea calauzi...

    RăspundețiȘtergere
  10. Clipele acelea frumoase nu le vei mai putea primi inapoi niciodata... poti sa te rogi insa sa iti dea pe viitor alte clipe frumoase, poate chiar mai frumoase decat cele pe care le doresti inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  11. pff... "dear satan", clar trebuie sa te ardem pe rug

    RăspundețiȘtergere
  12. Lady*izuH, eu nu vreau sa il las acolo. Eu vreau sa il sterg. Si, surprinzator, incet incetisor se duce. Nu stiu cu ajutorul caruia dintre cei 2, insa e mult mai bine asa.

    Lavi, sa vorbesc cu preotul?:)) Nu, multumesc. La biserica? Desi locuiesc vis-a-vis de ea, o frecventez doar de cateva ori pe an. Acum cine stie, poate ca asta e doar o pedeapsa a Domnului pentru ca nu il vizitez mai des:))

    Cristian, stii ca sfatul tau ar putea fi util? Cred ca am facut o greseala...

    RăspundețiȘtergere
  13. Numai stiu nimic, cine ce si cum amageste:((

    RăspundețiȘtergere
  14. Toti ne rugam si cerem de toate de la Dumnezeu, dar nu ne gandim ca poate ce vrem noi se contrazice cu ce vrea altcineva. Ce ne facem daca ce ne face pe noi fericiti ii distruge viata altuia? Ce trebuie sa faca D-zeu atunci? Pe cine asculta? El a creat lumea (asa zice Biblia) sau inca ne creaza cand ne nastem (tot Biblia), ne invata niste reguli si pe urma ne lasa liberi. D-zeu, cel putin din punctul meu de vedere, e liber arbitru (la fel ca vecinu' de la subsol), ne-a zis ce ne asteapta daca suntem buni sau rai! De aici inainte este alegerea noastra ce facem. Fericirea noastra personala nu tine de El, ci de noi. Noi ne putem gasii motive sa fim fericiti sau tristi, ca de cele mai multe ori vedem numai raul, asta tine de natura omului. Asa ca zambeste, nu e tot asa de negru, nu e nici roz, dar nu cred ca situatia e asa de disperata. Sunt sigur ca daca vei cauta un motiv sa fii fericita, il vei gasii!! pace si dragoste

    ps: pt Lavinia. Nu veau sa te jignesc pe tine sau credinta ta, esti libera sa faci ce vrei, dar... vorbim de aceasi preoti care comform Bibliei ar trebui sa fie umili, dar isi plimba fundul in limuzine de lux? Si au haine aurite? Si nu fac nimic fara sa le platesti o "taxa"? Sincer, daca preotul la care te duci tu e ca la carte, adica cum scrie in Biblie si te ajuta asa ca e el preot si aproape de D-zeu, vreau sa-l cunosc si eu! Ar fi primul asa.

    RăspundețiȘtergere
  15. degeaba ii dai promiti acum sufletul. satan face ce vrea dumnezeu si impart profitul la urma.

    RăspundețiȘtergere
  16. Andrei si dddecster va multumesc si voua ca ati trecut pe aici.

    Sa stii ANdrei ca nu m-am gandit niciodata daca fercirea mea ar distruge-o pe-a altuia. E si asta o idee interesanta. E greu de analizat, totusi.

    Si dddescter, din ce spui tu inteleg ca Dumnezeu actioeaza impreuna cu Satan. Asa e?

    RăspundețiȘtergere
  17. pai, m-ai inspirat intr-un fel sa scriu postarea..dar am avut o cearta cu cineva legat de un subiect..si..fix dupa aceea am citit postul tau si ceea ce am scris la mine pe blog..a fost mai mult la nervi...dar real..:D
    nu trebuie sa te simti vizata...
    doar m-ai inspirat putin..tu si acea persoana

    RăspundețiȘtergere
  18. exact...dumnezeu si satan un tot unitar...cum omul e inger si drac :p

    RăspundețiȘtergere
  19. Ar trebui sa privesti spre viitor cu mult optimism.Chiar daca iti daruiesti sufletul Satanei,Dumnezeu va fi mereu in dreapta ta..

    RăspundețiȘtergere
  20. Esti in stare sa apelezi la orice mijloc de acest gen rugandu-te in acelasi timp la dear God ,dar in acelasi timp si la Dear Satan ,atunci incerc sa te ajut si iti spun ca doar prin propria ta minte si idei vei reusi sa treci peste moemntele grele ,daca in fiecare dimineata et vei trezi si iti vei spune :" sunt fericita" asa te vei simti .

    RăspundețiȘtergere
  21. Dumnezeu există,dar dacă noi nu credem cu adevarat în el...Cum să ne ajute?!(scuze că m-am băgat aşa în discuţie,având în vedere că nici nu ne cunoaştem...dar am vrut să-mi spun opinia)

    RăspundețiȘtergere
  22. ddecster, interesanta este teoria ta, desi nu sunt de acord cu ea.
    Seninle, mi-e greu sa cred ca Dumnezeu va avea atat de multa rabdare cu mine.

    Azucena, o sa incerc sa ma mentin pe propriile picioare.

    Miss Independent, eu accept parerile oricui, nu e nevoie sa te scuzi.

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu jura niciodata lui Dumnezeu ca nu vei mai pacatui.caci orice om pacatuieste mereu si fara sa-si dea seama.

    Ultima alegere nu e buna.

    speranta moare ultima


    :)


    hugs>:D<

    RăspundețiȘtergere
  24. Asta este si ideea..Dumnezeu se face ca nu ne aude asa cum nici noi nu-l auzim pe El.. Diferenta este ca (intr-un final, in care nu mai exista nici rabdare sau speranta),El (spre deosebire de noi) nu pleaca,inca asteapta...

    RăspundețiȘtergere
  25. Little leisure, ma simt mai bine iti multumesc pentru sustinere>:D<

    Rocsy, foarte interesanta perspectiva ta.

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!