Badea Bianca. Un produs Blogger.

marți, 23 august 2011

Nebunie

- Esti nebuna!
- Probabil. E vreo problema?
- Inca nu stiu. Depinde de categoria de nebuni in care te incadrezi.
- Si nu ai aflat asta pana acum?
- Inca cercetez. Vrei sa-mi dai cateva indicii?
- Nu, nu in mod special.
- Bine, atunci rebela nebuna e ok?
- Nu esti deloc destept. Rebelele nebune ar trebui chiar sa conduca gasca.
- Sau poate tiganca nebuna.
- De unde ti-a mai venit si ideea asta?
- Tiganii nebuni sunt genul de oameni care isi misca picioarele si cand stau jos, iar tu... tu esti genul de nebuna in ochii careia nu se oglindesc lacuri, ci salbatice oceane. Esti o nebuna cu vreo 1000 de km in fata altora si fara intentii de a incetini. 
- Asta doar pentru ca sunt o lasa. Iar lasii fug repede.
- De ce fugi? Fugi de mine?
- Poate. Fug pentru a nu gasi pe cinvea care sa se apropie de inima mea si apoi sa aflu care are colti ascutiti. Fug pentru a nu gasi locul destinat mie si mult asteptat, doar ca sa aflu dupa ca va fi demolat in curand. Tu crezi ca alerg pentru ca sunt o aventuriera, insa adevarul e ca alerg pentru ca sunt speriata de moarte.
- Iar asta e un motiv sa  te numesc nebuna pradatoare.
- Poftim? 
- Uneori privirea din ochii tai ma lasa sa inteleg ca doar-doar in urmatoarea secunda ai distruge cea mai apropiata cladire, doar ca sa respiri aerul curat al unei paduri. Ca si cum singura ta optiune ar fi sa iei primul cutit la indemana si sa il infigi in pieptul cuiva.
- Crimele astea se comit doar la gelozie.
- Atunci vei fi sotia nebuna.
-  Dar nu am niciun sot.
- Sa iti spun de ce. Cand te alfii intr-o multime, afisezi un zambet, dar eu pot sa observ ca de fapt iti musti buzele pana la sange pentru a nu izbucni in lacrimi. Deoarece atunci cand te aflii printre cunoscuti, vorbesti mereu foarte elegant dar eu stiu ca inauntrul tau esti plina de dezgust
-  Deci ceea ce incerci sa imi spui e faptul ca sunt o persoana falsa? De ce naiba nu ti-ai facut bagajele inca, atunci?
- Pentru ca imi plac provocarile.
- Atunci joaca-te Sudoku.
- Am sa ignor asta. Imi place faptul ca ma faci sa alerg si eu dupa tine. Imi place faptul ca daca las garda jos o sa iei cutitul si o sa ma sfasii intr-o clipa. Imi place ca nu renunti niciodata in a lupta pentru ceea ce iti apartine. Imi place ca te poti camufla, dar ca sub acea masca se afla o vipera cu fata de soricel. Imi place ca esti periculoasa, dar, in mare parte iti pastrezi veninul doar pentru tine
- Deci iti place faptul ca intr-o zi, ma voi putea trezi din senin pentru a-ti smulge inima?
- Imi place sa stiu ca ai putea, dar nu ai face-o.
- De fapt TU esti cel nebun.
- Probabil. E vreo problema?

14 comentarii:

  1. ,,Fug pentru a NU gasi pe cinvea care sa se apropie de inima mea si apoi sa aflu care are colti ascutiti. Crezi ca alerg pt k sunt o aventuriera, insa ADEVARUL e ca alerg pentru ca sunt speriata de moarte." atat de ADEVARAT :(

    RăspundețiȘtergere
  2. In sfarsit ceva cu o tema mai deschisa. :) Imi place sa vad ca poti sa scrii se ceva putin mai amuzant, observasem ca ce ai mai publicat pana acum era de multe ori putin cam... cernit - ca sa spun asa.

    RăspundețiȘtergere
  3. frumos...uneori nebunie se intelege...mai ales cand furi inimi:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiam ca o sa intelegi, Paula :)

    Anonim (macar gaseste-ti un nickname daca insisti sa nu te semnezi) :)) cred ca o sa mai urmeze postari cu o tema mai deschis :)

    Calator, oricum dragostea e nebunie curata :))

    RăspundețiȘtergere
  5. "Sa iti spun de ce. Cand te alfii intr-o multime, afisezi un zambet, dar eu pot sa observ ca de fapt iti musti buzele pana la sange pentru a nu izbucni in lacrimi. Deoarece atunci cand te aflii printre cunoscuti, vorbesti mereu foarte elegant dar eu stiu ca inauntrul tau esti plina de dezgust. "

    Acelasi lucru fac si eu.... Si de multe ori prefer sa evit sa dau ochii cu cineva. Nebunia mea stiu sa o stapanesc, dar cand vine vorba de dor si iubire, e cel mai greu.... Si uneori ma abandonez mie insumi, sa pot simti ca sunt libera...

    Ai scris foarte frumos, asteptam postul asta de o saptamana jumate, am vazut ca il salvasesi si tot il cautam si nu dadeam de el. Din ce in ce mai buna, Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cry, e greu sa-ti inabusi sentimentele, mai ales intr-o multime, cand toata lumea e asa curioasa sa-ti afle simtirile.

    Cat despre postul asta, da, il scrisesede mult si am avut o tentativa sa il public acum ceva timp, dar cred ca nu era inca momentul;))

    RăspundețiȘtergere
  7. Nebunii au lumea lor :) O lume altfel, o lume in care poti intra doar daca esti asemeni lor.
    Mi-a placut textul...si contextul :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Era un citat fain: "Nu te iubesc. Ceea ce simt acum, privindu-te, este nebunie!" :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Brandusa, aveti dreptate, iar nebunia lor e mult mai interesanta decat banala normalitate a altora:)

    Monica, se potriveste perfect :*

    RăspundețiȘtergere
  10. deci... imi plac dialogurile. acesta in special

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!