Badea Bianca. Un produs Blogger.

joi, 21 februarie 2013

Cum să mă faci să te iubesc


Spune-mi minciuni albe și permite-mi să urmăresc labirintul venelor tale cu degetele mele. Lasă-mă să-mi imaginez că sângele tău curge sub formă de ecstasy lichid.
Când ne sărutăm, lasă-mă să fiu prima care se oprește. Îngăduiește-mi să îmi imaginez că dacă ai avea timp ți-ai petrece restul vieții având buzele îmbrățișate cu ale mele.
Dacă voi plânge, nu mă dădăci. Lasă-mă să-mi înfrunt lacrimile singură, pentru a pretinde că nu am nevoie de tine ca să mi le ștergi și să supraviețuiesc. Promit că voi veni întotdeauna la tine după ce o să termin cu toată melodrama, ca un copil dorindu-și să fie iertat.
Dacă o să cresc prea repede, amintește-mi de visele mele. Citește-mi povești cu Peter Pan și permite-mi să mă gândesc că noi suntem copiii pierduți. Lasă-mă să mă pierd în fantezii și vino cu mine către Tărâmul de Nicăieri.

Și când o să îți spun că te urăsc - și cunoscându-mă, știu că o s-o fac într-o bună zi - șoptește-mi răbdător: Nu, nu mă urăști, iubito! Urăști păianjenii și furnicile și să nu dormi la marginea patului. Dar pe mine nu mă urăști. Pentru că nu te-aș putea urî, dragule. Nici pentru un an, sau o lună, nici măcar pentru un moment.
Sursă foto

8 comentarii:

  1. Daca ai atins idealul, dezveleste-ti razboinica din fire si cuprinde-l intre bratele tale, strange-l tare si nu-l lasa sa plece. Cat timp il ai aproape, pazeste-l de lume.
    Spune-i doar ca libertatea lui e in tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E frumos spus. Dar poate ar fi mai intelept ca si el aa ma pazeasca pe mine de lume

      Ștergere
  2. Si asta ar fi frumos, insa adevarul e ca tu esti singura care se poate lupta cu lumea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos! :X
    Nu am putut sa nu zambesc cand am citit.:)

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!