Badea Bianca. Un produs Blogger.

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Cum masor eu dragostea


Daca o sa ma intrebi vreodata cat de mult te iubesc pe o scara de la 1 la 10 as sopti “infinit”. Pentru ca daca as lua o pensula imbibata in dragostea noastra si as picta o linie din dorinte soptite si saruturi pasionale si as incerca sa masor cat de mult te iubesc, linia s-ar intinde pana la limitele univesului.

Atunci toata lumea ar vedea linia rasucindu-se si invartindu-se in umbre de bucurie si ar spune ca doar cineva nebun si-ar pierde timpul cu asa ceva. Sau cineva care iubeste.

Ar traversa oceane pe spatele pestilor, ar acoperi orase, tari si continente, ar intretaia atmosfera, s-ar juca trasand segmente intre stele, ar ricosa din coada cometelor si ar dansa jucausa printre inelele lui Saturn.Ar picta universul in culori vii asa incat oamenii sa vada luminile nordului uitandu-se la cerul noptii.

Ar picta varful spicelor de grau, vopsind tot campul in nuante de rosu-sangeriu. Ar imbraca muntii in haine verzi pe cele mai inalte culmi, asa incat ai putea sa le vezi maiestria doar din cer. Ar adia prin drumurile de munte uitate asa incat doar localnicii si tinerii indragostiti pierduti in ochii partenerului ar putea aprecia delicatetea acelui sentiment ascuns.

Oamenii de afaceri pierduti printre tone de hartii ar lua o pauza uitandu-se la acea linie si poate vor realizeze si ei ca dragostea e mai importanta decat salariul lor.

Dar doar noi doi vom stii de unde provine cu adevarat. Cand miliarde de oameni vor privi cerul se vor intreba unde ii este originea. Doar noi doi ii vom sti adevaratul sens. Si dup ce voi fi pictat fiecare colt al universului, traversand planeta, in final voi ajunge la tine. Voi bate la usa, voi lasa linia sa intre, iar eu ma voi afunda in bratele tale.

Si pe masura ce linia se evapora in forma de 8 in jurul corpurilor noastre, atunci vei sti ca singura cale pe care vreau sa o urmez pentru a-ti arata cat de mult te iubesc este cea care ma conduce la tine.

12 comentarii:

  1. Cat de frumos! De multe ori avem nevoie de aceasta clipa de nebunie in care sa nu ne mai pese de nici o cosecinta ,iar cel mai usor e sa ne lasam absorbiti de fiorul iubirii.

    O zi frumoasa .

    RăspundețiȘtergere
  2. ce frumos ai scris! ai descris sentimetnul de iubire intr-un mod placut, diferit de altele, asa incat sa se vada cat de important este.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai sopti infinit? Imi place... Altii ar fii spun : ''as striga infinit...'' dar soptitul e mai intim, romantic, dulce, secret

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca m-ai inteles, amanto.
    Lavi, am avut o muza care nu ma lasa sa descriu altfel.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta da mod de a masura dragostea!

    RăspundețiȘtergere
  6. pai ma bucur pt ca ai descris foarte frumos:)

    RăspundețiȘtergere
  7. hmm..eu credeam ca sunt singura:D:D: care pateste asa:)

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!