Badea Bianca. Un produs Blogger.

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Draga cea mai iubita creatura din lume


Ma gandeam sa te rog ceva. Ma gandeam sa te implor: sa nu pleci… Sa nu-mi interzici sa-ti aud vocea, sa nu ma opresti din a te iubi. Sa ma lasi sa traversez fiecare crater al Lunii petru a ajunge la tine. Macar sa-mi lasi un semn. Sa nu ma distrugi. Daca totusi o faci, fa-o usor, fara regrete, fara dezamagiri, dar si fara speranta de reinviere.

Dar nu! Nu te mai rog. Te-am mai rugat o data. Ai vrut sa pleci. Am crezut ca pot sa resist cu asta dar dupa o ora te-am sunat. Te-am rugat, te-am implorat!! Sa nu pleci, sa nu ma lasi, sa nu ma omori! SI JUR, iti jur ca daca erai in fata mea in momentul ala, as fi cazut in genunchi la picioarele tale si te-as fi implorat din nou sa nu pleci.

Insa, tu iubitul meu, dragul meu, tu ce faci? Tu ce faci acum?? Ceee? Cee? CE NAIBA FACI? Ma lasi balta, nu-ti pasa, nu te doare, nu plangi, nu ti-e dor! De ce m-ai mai primit inapoi? Din mila? Stii ce? Pastreaza-ti mila! Ce fel de creatura esti? Cum poti sa mai pretinzi ca ma iubesti cand nu te apropii de mine nici atunci cand te astept umila la o fereastra… Cand imi arunci o privire in scarba, din obligatie, dupa care treci si imi intorci spatele.

Te suparai cand nu iti spuneam de ce plang. Uite ca iti spun acum. Am plans!! Am plans acasa, in pat, sub perna, la scoala, in ore, in pauza, pe strada, in microbuz si din nou acasa! AM PLANS! Si tu? Tu unde dracu’ ai fost? Ai idée de toate lucrurile ce mi s-au intamplat? Ai idée ca poate cu tine alaturi puteam sa trec peste ele? Nu.. dar ce-ti pasa tie? Si stiai!! STIAI ca doar TU mi-ai mai ramas, ti-am zis ca pot sa ma lase TOTI singura atata timp cat de am pe tine. Dar ce ai facut? Ai plecat odata cu ei.. Si te vad cum te indepartezi…cum VREI sa pleci…

Au fost momente cand te-am ranit. Dar iubitule, tu m-ai torturat. Mi-ai scrijelit pe inima numele tau cu sange.Si acum NU POTI sa pleci, nu poti sa ma lasi doar cu numele tau acolo!!!

Poti…?

18 comentarii:

  1. Ah!!! Ahhh!!! unii oameni sunt asa de... asa de rai!!! Ah!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. :(((((( Au fost monete cand l-ai ranit...dar trebuia sa ierte... Cine iubeste iarta. Asa ca iarta-l si tu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmm sa stii ca eu incerc sa fiu optimista, ca altfel... si sa stii ca iti daruiesc si tie o parte din optimismul meu! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu am ce sa iert, Catalina. Eu doar il astept.
    Multumesc, CLM >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Erau niste cuvinte care zieau asa:" daca iubesti pe cineva lasa-l liber, daca se intoarce la tine este al tau daca nu inseamna ca niciodata nu a fost" sau ceva de genul...

    poate ca asa ar trebui sa faci si tu..sa-l lasi liber, Putin timp sa vezi ce se intampla.

    nu prea stiu despre ce e vorba..dar zic si eu:D
    si chiar daca eu nu prea sunt optimista si nu prea am asa ceva, iti daruiesc si eu la fel ca C.L.M putina parte pe care o am. si sper sa fie bine>:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta fac, Lavi... asta incerc sa fac...

    RăspundețiȘtergere
  7. nu stiu cum e viata ta, dar sa stii ca El te iubeste si pe tine, si are un plan cu tine tu trebuie doar sa te increzi in El si sa il implici in viata ta, si ai sa vezi cum multe se vor schimba in bine in timp.

    RăspundețiȘtergere
  8. sincer, mi s a cam facut pielea de gaina cand am citit...trebuie doar sa crezi
    si in timp se sterg orice urme.
    poate o sa vina si vremea lui, cand o sa se simta la fel ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu vreau asta... nu ii doresc asta...

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu astepta ceva ce nu iti apartine ,nu tanji dupa ceva ce nu este al tau,nu putem impiedica inevitabilul ,asa a trebui sa fie si ce se va intampla se va intampla nu fiindca tu astepti ,ci fiindca esti pregatita sa mergi mai departe sa scri totul intr-o carte in care sa adaugi mereu pagini noi .

    RăspundețiȘtergere
  11. stiu povestea...:| crede-ma ca indiferenta doare cel mai tare si stii si tu asta; incearca sa-l tratezi cu aceeasi moneda, mai devreme sau mai tarziu isi va da seama ca greseste.

    RăspundețiȘtergere
  12. Azucena, ai drepatate. Deja nu cred ca imi mai apartine... Doar ca nu sunt pregatita sa merg mai departe.
    Laura, deja nu ii mai pasa cum il mai tratez eu...

    RăspundețiȘtergere
  13. Speranta de a reinvia e cea mai dureroasa. Stiu cum e :). Capul sus! :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Si mai trist e ca daca tragi linie, vezi ca nu merita nici cat negru sub unghie...

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna, am citit aproape tot blogul tau, dar acest post m-a cam lasat cu gura cascata pentru ca si eu trec printr-o situatie asemanatoare...
    Cu toate ca sunt barbat, si barbatii ar trebui sa fie puternici si eu am plans dupa cineva... dar prietenii m-au ajutat sa realizez ca nu merita.
    Iti spun din proprie experienta, daca acel cineva te-a iubit cu adevarat da-i timp si lasa-l liber, odata si-odata isi va da seama ca a gresit si eu posibil sa te caute ;).
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ankhs, speranta aia s-a dus de mult...

    Ana, da, dar se vindeca usor, usor.

    George, prea bine spus. Si asta e cu adevarat trist.

    Cristian, multi oameni trec printr-o asemenea situatie. Nu conteaza daca esti barbat sau femeie, sentimentele nu aleg sexul. Cat despre faptul ca e posibil sa ma caute, eu sunt convinsa ca nu o va face niciodata. Multumesc ca ai trecut pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  17. Niciodata nu spune niciodata... crede-ma ca si eu ma simt foarte prost pentru ca am fost lasat balta fara prea multe explicatii... dar astea e, poate asa a fost menit sa se intample si peste ceva timp ma voi intalni iar cu ea si cine stie...asa este si situatia ta, niciodata nu sti ce iti rezerva viitorul ;).
    Toate cele bune si o sa te mai vizitez pt ca imi place cum scri ;).

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!