Badea Bianca. Un produs Blogger.

miercuri, 26 ianuarie 2011

Realitate vs. mintea mea

In realitate aud alarma – indiferenta, rece si mecanica. In mintea mea te simt sarutandu-mi obrajii trezindu-ma usor din somn.

In realitate ma tarasc afara din pat; temperatura camerei cu cateva mii de grade mai putin decat trebuia. In mintea mea imi dai sa-ti port tricoul; stii cat de friguroasa sunt; il strang in brate si da! Miroase exact a tine.

In realitate parul meu e din ce in ce mai urat, ochii pierduti, fata abatuta si miscarile fara sens. In mintea mea intruchipez perfectiunea; imi iubesti ochii cafenii si parul ciufulit; ma iei de obrajori si imi mangai fata.

In realitate sunt doar o umbra a ceea ce obisnuiam sa fiu; Si daca cineva intreaba, totul e ok; nimic nu e grav, afisez un zambet sau indiferenta. In mintea mea tu esti doar adevarul meu; esti lucrul ce ma mentine la suprafata; si daca pic, imi aduni bucatelele si le lipesti cu grija la loc.

In realitate nu o sa-ti mai aud niciodata vocea; nu o sa-ti mai miros nicioadata parfumul si nu te voi mai privi niciodata in ochi; doar pozele ma vor trimite alaturi de tine. In mintea mea inca imi mai soptesti dulci nimicuri; inca ma tii in bate promitandu-mi ca nu-mi vei da drumul niciodata.

In realitate, tu esti in lumea ta acum. In mintea mea, nu ai plecat niciodata.

In realitate doua cutiute cu pastile ar fi mai mult decat sufficient pentru o asemenea durere. In mintea mea, voi fi cu tine in curand.

17 comentarii:

  1. pff afara cu realitatea :D
    :(
    mai bine e in mintea ta, si in a mea la fel :(
    ai scris frumos!
    dar lasa ca si in realitate o sa fie bine ais a vezi!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. "In realitate nu o sa-ti mai aud niciodata vocea; nu o sa-ti mai miros nicioadata parfumul si nu te voi mai privi niciodata in ochi; doar pozele ma vor trimite alaturi de tine. In mintea mea inca imi mai soptesti dulci nimicuri; inca ma tii in bate promitandu-mi ca nu-mi vei da drumul niciodata."-partea asta imi place cel mai mult.

    desigur ca tot ce ai scris e frumos.

    si..despre realitate,intotdeauna va parea dureroasa in momente de despartire,iubire...

    RăspundețiȘtergere
  3. Absolut superb...
    Cum spune si Lavi`va fi bine in realitate,so don`t give up!

    RăspundețiȘtergere
  4. in realitate mintea ta e in sevraj :P

    RăspundețiȘtergere
  5. In primul rand, mi-ai trezit amintiri, un suflet ce mi-a ramas agatat de sufletul meu imi spunea, dupa ce imi mirosea pielea... "mirosi a..." si se oprea, intrebam, a ce? imi raspundea "mirosi a (numele meu, diminutiv)" imi placea la nebunie cand imi spunea aceste cuvinte.
    Realitatea nu e intotdeauna cu mintea noastra, cu ceea ce gandim sau ceea ce am vrea sa se intampla, la un cuplu, unul iubeste mai mult respectiv unul iubeste mai putin... iubirile, poate, vin si pleaca, una singura ramane, aceea in care sufletele se intalnesc, unde sufletele se joaca zburdalnic, unde isi soptesc...
    Pastreaza amintirile si cinsteste iubirea chiar daca ea o sa aiva un final, nu conteaza timpul acesta.. trecator, intensitatea actiunilor noastre, implicarea, iubirea, astea ne fac impliniti, si poate acestea sau mai bine spus, rezultatele nefericite, ne dor...

    RăspundețiȘtergere
  6. Realitatea e prea dura cu noi de multe ori,de aceea ne afundam in visare, si incercam sa traim in propria noastra lume.

    RăspundețiȘtergere
  7. realitatea are momente cand nu este dreapta cu noi , dar vor fii momente cand realitatea este de partea noastra ! frumos blog felicitari ! sper sa treci si pe la mine lasand cateva ganduri :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Cand toti si toate duc o lupta...trebuie doar sa lupti!Superb:X

    RăspundețiȘtergere
  9. Cand toti si toate duc o lupta ...cand mintea nu isi joaca realitatea.Superb!:X

    RăspundețiȘtergere
  10. Sustin realitatea, chiar daca e dureroasa, e mai dureros sa te trezesti din vise...si apoi sa infrunti realitatea...

    RăspundețiȘtergere
  11. foarte bine e facuta diferenta intre real si ireal , bravo - uneori si eu trec prin asta , te inteleg in limita mea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Genial,la urma urmei realitatea noastra proprie ne face sa acceptam mai usor realitatea tuturor .

    RăspundețiȘtergere
  13. Lavi, reality is just a matter of perception...

    Anna, realitatea e dureroasa in orice moment, nu doar in clipele grele.

    Gigelinno, normal ca totul merge inainte, dar depinde si felul in care merge.

    Alissu, i didn't give up.

    Florin, sevrajul e o stare a naiba de dureroasa.

    RăspundețiȘtergere
  14. Tlaloc, iti multumesc pentru comentariu, e foarte frumos din partea ta sa ma incurajezi, mai ales ca sunt o necunoscuta.

    Seninle, ai vorbit la plural... as fi vrut sa fiu singura care trece/ a trecut prin asta

    Iris Trion, iti multumesc si eu pentru vizita.

    Amelie, cand mintea nu iti joaca realitate... imi place cum ai spus

    RăspundețiȘtergere
  15. CLM, ai dreptate...perfecta dreptate!

    Haos, nu-mi place cand lumea imi spune ca se regaseste in scrierile mele...asta inseamna prea multa tristete...

    Diana, multumesc frumos >:D<

    Andreea, realitatea chiar e dura.

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!