Badea Bianca. Un produs Blogger.

miercuri, 4 aprilie 2012

Miercurea fara cuvinte - Rromi


Cica asa va arata Romania peste 18 ani :-? Daca asa vor sta lucrurile, ma voi muta in Japonia. Da, Japonia, acolo e imposibil sa mai gasesc vreun tigan la colt de strada.
Deci, oameni buni, tiganimea e singura natie care imi dezvolta rasismul. Cu altii n-am nimic, dar jur ca l-am adorat pe Hitler cand am auzit ce le-a facut tiganilor. Puteti sa ma blamati, sa va schimbati opinia despre mine, sa ma considerati rea, soulless sau mai stiu eu cum. Dar mi-e pur si simplu imposibil sa arat afectiune fata de oamenii aia.
Cateodata, recunosc, mai sunt exceptii care confirma regula. Mai sunt rasisti prin zona?:))
Mai multe la Carmen

89 comentarii:

  1. Si eu simt cam la fel cand vine vorba de ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. si totusi ai vazut cum arata japonia dupa dezastru care l-au avut?la noi eram deja morti ...muie tiganilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tocmai... noi ne-am fi refacut in cativa ani buni... ei la doar un an sunt ca si noi.

      Ștergere
  3. ANTONESCU EROU NATIONAL ! si eu ii urasc si ii detest la fel de rasist sunt si eu .

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tare:)
    Și ei sunt tot oameni, nu am nimic cu ei ei sunt rasistă cu cei care nu sunt oameni, dacă se poate spune așa!
    Poate se acceptă clonarea până atunci și gata cu problemele! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Raportand la numarul cetatenilor tiganii au cei mai multi infractori. Cine stie cati mai sunt si peste hotare. Nu vreau sa le iau apararea vreau doar sa pun in lumina si alt aspect. Secole de-a lungul tiganii au fost sclavi pe aceste pamanturi. Iata ca infractorii de azi sunt reversul sclavagismului de ieri. Nu se intampla doar la noi. Fenomenul se repeta in tarile occidentale gen Franta cu africanii si SUA cu mexicanii. Urmasii lor se vor razbuna mai devreme sau mai tarziu pentru umilinta sclavagista pe care parintii lor prezenti o indura sau cei trecuti au indurat-o.
    Asa ca platim nesabuinta... inaintasilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. În Japonia e bine, că dacă alegeai vreo ţară din Europa... poate nu în 18 ani, dar la câţi dintre ei circulă liber, va fi la fel pe tot continentul.
    :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici eu nu pot sa ii suport.Si da,chiar sunt rasista...Cel putin unde stau eu in doar cativa ani cred ca s-a inzecit numarul lor.Daca ar fi oamenii ok nu as mai spune nimic,dar ei sunt chiar sub orice critica.Nu mai spun ca ne-au facut de ras in toata Europa care mai noi ne considera pe toti tigani si cersetori :|

    RăspundețiȘtergere
  8. ;)) ce sa zic am ramas perplex la acest gen de atitudine “necenzurata” a ta. In sfarsit... rezonez cu atitudinea ta, ma deranjaza multe aspecte ale acestei etnii “inca” minoritara, CERSETORI, HOTI, ANTIculturali, dezbinatori si muuulte altele ce se gasesc intr-o pondere mare la ei. Dar ce ma deranjaza si mai tare este ca “discriminarea” este pentru NOI. Adica lor li se permite orice fiind ceva “normal” iar invers este......................... Auzi, ma uitam la diferite institutii care pastreaza la admitere (locuri pentru rromi) :|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, si eu am vazut ca exista nr de locuri separat pentru rromi :)) in scoli se dorea chiar acordarea unor burse pentru ei. nu stiu motivul, ma bucur doar ca nu s-a acceptat

      Ștergere
    2. Dar... ca de fiecare data (pt ca sunt o masa mare si usor de manipulat) politicul profita si "promite" trist... ps aleluia tot eu, gresala :p

      Ștergere
    3. a:)))) hotaraste-te cu ce profil dai comentariu :))

      Ștergere
  9. M-ați cam speriat... Sper să nu se întâmple asta...

    RăspundețiȘtergere
  10. n-ar trebui sa gandim asa...dar de multe ori...ne forteaza sa o facem...
    nu-s rasista dar multe aspecte chiar deranjeaza. iar chestia cu locurile "special" pentru etnia tiganeasca...e deja discriminare...fata de restul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca anumite lucruri deranjeaza pe oricine, indiferent daca sunt rasisti sau nu. nici eu nu as fi vrut sa devin asa.

      Ștergere
  11. Copiii romilor sunt la fel de frumoşi ca şi ceilalţi copii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. toti copiii sunt frumosi. pana devin adulti.

      Ștergere
    2. pana incep sa fie marginalizati, ignorati, pana incepe sa li se spuna ca pentru ei nu e loc in societate;) iar atunci, incep sa fure si sa dea in cap ca sa supravietuiasca...pt ca noi, romanii, nu ii acceptam nici macar la munca langa noi

      Ștergere
    3. e posibil sa fie si asa cum zici tu. in orasul in care traiesc eu am dovada vie ca lucrurile stau exact pe dos.

      Ștergere
    4. cum ziceam...sunt si exceptii, scursuri...le avem si noi pe alte noastre, fii sigura

      Ștergere
    5. Crisego... total de acord. Noi suntem de vina ca ei sunt asa. Noi ii marginalizam, noi ii tratam ca pe niste hoti si eventual asta devin. Noi ii numim "ciori". Sunt curioasa cum ar fi daca rolurile s-ar inversa. Tot asa ati gandi? (ati facand referire la cei care cautati solutii pentru exterminarea lor in loc sa cautati solutii pentru integrarea sociala)

      Ștergere
    6. de ce sa-i integrezi cand ei nu vor sa se integreze?

      Ștergere
  12. nici mie nu prea imi plac..sunt cam hoti si lenesi, ne fac tara de ras in strainatate...si nu numai

    RăspundețiȘtergere
  13. Tind a cred ca imagine devine din ce in ce mai reala:). Rasista sau nu, nu ma bucura ideea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nici eu nu ii suport ! si prin jurul meu sunt destui. Adica, in fine, nu chiar pe toti. Cu unii ma inteles bine, daqr sunt tigani "romanizati".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da. de-asta am si spus acolo ca mai sunt si exceptii care confira regula

      Ștergere
  15. Eu sunt 'eviloasa' de-a dreptul!I-as pune pe toti intr-un getou si...ei bine..nu cred ca trebuie sa stie toata lumea ce le-as face,dar nu ar fi deloc placut,va asigur....>:)>:)

    RăspundețiȘtergere
  16. Aștia tuciurii trebuiesc nimiciți de mici... În rest numai iubire...
    http://teologateu.blogspot.com.es/2012/01/iubeste.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu sunt de acord. consider ca daca li s-ar oferi o educatie buna, nu ar fi cu nimic diferit fata de noi.

      Ștergere
    2. Da... si cand vor fi si culti se vor ocupa ceva mai "inteligent!" de noi cei care le tot cautam scuze... La fel cum noi suntem romani pretutindeni unde ne ducem (si ne-am facut o faima din asta)... intocmai si ei au o genetica mai speciala care ii face mai...speciali. Sunt partidarul infiintarii unei tari unde sa traiasca dupa regulile lor, cum cred ei mai bine.

      Ștergere
    3. dar eu nu le gasesc scuze deloc. tocmai de-asta am facut aceasta postare, sa spun ca nu ii suport (pe majoritatea). fiecare padure are uscaciunil ei, dar parca ei sunt numai uscaciuni

      Ștergere
  17. Nu știu în ce măsură sunt ei vinovați, nu cred că îi putem acuza atâta timp cât noi ca popor ne am pierdut orice urmă de bun simț,orice strop de curaj și demnitate și în fiecare zi închidem ochii în fața numărului imens de greșeli.Când vom încerca să promovăm valorile și nu circul, când vom înlocui ignoranța cu dorința de a lupta,hoția cu bunul simț abia atunci vom putea da vina pe ei dacă lucrurile vor merge tot ca în prezent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar nu a dat nimeni vina DOAR pe ei. bineinteles ca toti suntem vinovati in egala masura in anumite conditii, insa ei uneori depasesc orice limite.

      Ștergere
    2. Fara suparare, dar...ori suntem vinovati in egala masura ori ei depasesc toate limitele :)). Nu prea merg amandoua.

      Ștergere
    3. ar trebui sa se dea legi mult mai aspre pentru toti. iar legea ar trebui sa-si faca mult mai drastic datoria indiferent daca esti roman sa tigan. eu sunt sigura ca daca s-ar introduce pedeapsa capitala s-ar diminua mult numarul infractiunilor/crimelor.

      Ștergere
  18. Pesonal nu am nimic cu cei care stiu sa vorbeasca si ma respecta..Insa unii deja intrec masura:-j

    RăspundețiȘtergere
  19. Unlike si eu... dar nu a aparut comentariul

    RăspundețiȘtergere
  20. voua, astora "radicali", v-as recomanda sa nu mai generalizati;) sunt sute, mii, zeci de mii de tigani care sunt mai de treaba si mai buni prieteni decat romanii;) sunt si scursuri, asa cum sunt si multi romani, dar nu trb sa zicem ca tiganii sunt in felul x si in felul y. Unii tigani sunt;) pt cine refuza sa creada asta....nu am decat un cuvant: Ignoranti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca ai fi citit bine articolul ai fi vazut ca am precizat ca mai sunt si exceptii :)

      Ștergere
  21. Asa puteti sa spuneti si despre arabi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu ce zic altii, dar n-am avut niciodata treaba cu arabii. chiar mi-as dori sa vizitez Dubai :))
      cu tiganii, insa, am avut multe experiente personale foarte neplacute.

      Ștergere
  22. Ma pis pe ele de ciori. Sper sa moara toti in chinuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare cum te-ai simti daca ai fi "cioara" si ar zice unu' ca spera sa mori in chinuri?

      Ștergere
    2. Cum te simti tu ca roman cand vezi ca scursurile astea umane isi fac de cap prin tara noastra? I-as baga pe toti intr-un container plin cu vapori de benzina si un chibrit aprins.

      Ștergere
    3. Nu sunt roman. Sunt arab si in fiecare zi dau de ignoranti ca tine, care baga in aceeasi oala o rasa intreaga fara sa se gandeasca la exceptii.

      Ștergere
    4. Eu am boala pe tot ce e negru, pute, injura si fura. Nu-i vina mea ca 99% din jigodiile de ciori sunt asa. Comportamentul majoritatii defineste o rasa ;). Exceptiile sunt doar date statistice. Ca-mi zici tu mie ca bag in aceeasi oala fara sa ma gandesc la exceptie...99 de tigani din 100 fura si talharesc, sa zicem. Impusc 100, moare unul nevinovat. Stau sa-l caut pe ala nevinovat si mor mai multi d-ai mei intre timp. Si normal ca nu-mi convine.

      Ștergere
    5. Si apropo, la voi, la arabi, tocmai asta e problema. Ca toti se ghideaza dupa exceptii.Exceptiile au intrat in WTC, nu masa arabilor. Deci eu, sincer, nu cred ca vrei sa se gandeasca lumea prea mult la exceptii, ca uite ce iese.

      Ștergere
    6. Te invit sa te uiti la Zietgeist si pe urma mai vorbim de cine a intrat in WTC :)

      Ștergere
    7. Si lumea dupa atacuri se gandea la masa arabilor, nu la exceptii. Crede-ma, am simtit-o pe pielea mea :)

      Ștergere
  23. eu sincera sa fiu sunt partial de acord cu tine, mai putin la faza cu Hitler, cat despre ei, mi se face si teama cand ii vad la um ii stiu de rai...
    mai sunt exceptii, cred ca 0,5 din 1000
    :D

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu sunt rasistă. Întradevăr , au o cultură dezorganizată şi fac greşeli mai mari decât este permis. Daaaar , nici cu românii nu mi-e ruşine. Nu promovăm valorile , ba chiar le uităm undeva în timp şi de aceea suntem recunoscuţi după infracţiuni sau după ţigani. Aşa cum sunt români care aduc o reputaţie proastă nouă , aşa există şi ţigani. Desigur, nu pot afirma că sunt total de acord cu modul în care gândesc sau trăiesc însă se încearcă o educare a acestor oameni prin ofertele oferite de şcolpi ( că tot vorbeai de burse ). Ar trebui să încetăm cu excluderea acestora din viaţa sociala sau cu concepţia proastă în care ei nu ar trebui să aibă vreun drept. Suntem cu toţii oameni , oricât de pacifist sună. Eu cred că datorită acestor atitutini , precum a ta , s-a ajuns la o ură maximă pentru ţigani.
    Totuşi, dacă în 2030 România va ajunge dominată de ţigani prin cultură şi mod de trai , vin şi eu în Japonia !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romanii au stagnat in dezvoltare in ultimii ani iar tiganii au profitat de lucrurl asta. Doar ca in loc sa profite sa se faca ei afirmati printr-o dezvoltare mai intensa decat a noastra, ei au facut exact inversul: ne-au afundat si mai mult.

      Ștergere
  25. Nu am nimic cu tiganii.
    Chiar daca-s cunoscuti ca fiind niste oameni de cea mai joasa speta , plini de defecte etc etc..mai exista si exceptii.
    Nu toti tiganii fura, lovesc, jignesc si ce mai fac ei.Nu ii critic pt. ca ma gandesc la micile exceptii care chiar nu-s ca restu' si trebuiesc respectati pt. anumite chestii pe care le fac.
    Trebuie sa ne uitam mai atent in jur si apoi sa catalogam:p daca ne-ar baga si pe noi restu' lumii in aceeasi oala cu romanii de tot cacatul ce-ar mai fi? (nu ca unii nu ne-ar fi bagat).
    Exista multi tigani -diferiti- care nu fura,omoara , jignesc..care-si vad de viata asa cum trebuie si doar culoarea ii baga undeva la fund.
    Cunosc multi tigani care invata, au bani si totul pe meritul lor , oameni care au ajuns demni de respect.
    Exceptiile fac totul..sa fim totusi mai atenti si sa ne punem un pic in locul lor, al exceptiilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum am spus si in articol, exista exceptii care intaresc totusi reugla: tiganii sunt rai! Spun asta pentru ca si eu si familia mea am avut experiente aiurea cu natia asta si nu ne sunt deloc pe plac.

      Ștergere
    2. Asta inseamna ca judeci si ca judeci subiectiv! Toate padurile au uscaturi. Daca aveai o problema cu alta familie de romani ai fi avut aceeasi atitudine?

      Ștergere
    3. Bineintels ca judec subiectiv. Privesc lucrurile din punctul meu de vedere, deci clar e subiectiv.

      Ștergere
  26. Si eu am zis intr-un comentariu mai sus ca toate padurile au uscaciuni. Iar daca as fi avut probleme cu romani (si am avut) i-as fi considerat acele uscaciuni. Si de asemenea am mai zis ca la tigani e totusi prea de tot. Ei au mai multe uscaciuni decat verdeata. Sunt o gramada de romani care s-au afirmat pe baza inteligentei lor. Tigani... eu nu cunosc niciunul.

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu da:) tocmai d-asta trebuie sa astepti inainte sa judeci, chiar daca si tu spui ca exista exceptii si tot asa:D e lumea MAREEE nu ai cum sa ii cunosti pe toti.
    Astia-s ei, ei nu-s de vina pt ce au facut, fac si poate vor face semenii lor, ei sunt ei.

    RăspundețiȘtergere
  28. Cred ca devin rasista numai din cauza acestei natii! Jur!

    RăspundețiȘtergere
  29. daca tigani ar fi la locul lor nu ar exista rasism:))

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!