Badea Bianca. Un produs Blogger.

marți, 11 septembrie 2012

Bătrânul păianjen, iubirea


Hello!

Promite-mi că mă asculţi!
Din moment ce m-am obişnuit să fiu ignorată atât timp, e frumos să pretind că aș putea fi cineva. Că aș putea spune ceva să conteze. Şi că undeva, cineva ascultă. Şi pentru moment, o să cred că tu o să faci totul să fie mai bine. Că aerul va mirosi a răsărit chiar dacă a plouat de zile întregi. Sau că inima mea nu e deconectată şi poate buzele mele vor primi mesajul. Sau poate chiar că pentru următoarele două minute şi jumătate o să mă iubeşti.



O sa cred.
O sa cred în tine.
O sa cred ca iţi pasă.

Goodbye!

Promite-mi că nu o să pleci!
Ştiu că odată ce te-ai obişnuit să fii un nimic, e frumos să pretinzi că ai putea fi ceva pentru cineva. Problema e ca tu nu poţi, sau poate eu nu pot. Din moment ce am boala dispariţiei şi am pretins timp de 63 de zile si jumătate că nu existăm. Din moment ce toată lumea ştie că cele mai bune lucruri în viaţa sunt atinse cu costul unor mari dureri. Şi măcar de data asta vreau să fie ceva atât de frumos încât să doară. Vreau să fac o diferenţă şi să o ştiu. Vreau să fiu egoistă şi să nu am nimic împotriva acestui lucru.Vreau să cred că tu existi, eu exist, amândoi existăm.

Vreau.
Vreau să nu vreau.
Vreau să nu vreau să dispar.

Promite-mi că o să-ţi aminteşti!
Ştiu cum e să pretinzi că eşti perfect. Şi să realizezi că nici măcar nu eşti frumos. Stai acolo, la un metru distantă faţă de mine şi te implor să mă asculţi, să nu pleci, să îţi pese. E ca şi când vreau totul şi nimic in acelaşi timp. Vreau să te iubesc şi să te urăsc. Sau vreau să mă ţii de mână, dar fără să mă atingi. Sunt un dezastru intenţionat pentru a putea pretinde că asta e ceea ce ma reţine pe loc. De-asta mâine, în loc să mă întâlnesc cu tine, o să mă duc la coafor şi o să-mi aranjez părul. Maine te voi ignora. Dar dacă tu crezi că încă mă poţi iubi, vino să mă găseşti, oricine ai fi!

Promite-mi!
Promite-mi că-ţi aminteşti!
Promite-mi că-ţi aminteşti de mine!

25 comentarii:

  1. Atat de frumos! <3 ma regasesc in cuvintele tale.

    RăspundețiȘtergere
  2. wow.. frumos dar in acelasi timp simt o greutate un cuvintele tale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant modul in care ai scris,parca sunt niste succesiuni de intamplari ce se petrec intr-o relatie :"hello,o sa cred,vreau,promite-mi".

    RăspundețiȘtergere
  4. oare poti sa iubesti si sa urasti pe cineva in acelasi timp? :-?

    RăspundețiȘtergere
  5. rânduri pline de sensibilitate... Ce frumos se continua pasajele, parca ar fi ecouri. Si ideile, se dezvolta ca ecouri la ecouri...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare bine ca exprima sensibilitate.
      Si de obicei cand scriu sunt ca intr-o transa, uneori nu pot sa ma mai opresc :)

      Ștergere
  6. Cate promisiuni, tot atatea sanse lui ?! :)
    Stii "testele" sunt praguri, trepte spre relatie. Uneori te poti impiedica/uneori se poate impiedica...dar daca se tine strans de ea, de iubire, insemna ca-l poti ajuta un pic, ca te poate si el ajuta un pic.
    Cred ca intelepciunea iubirii vine din asumarea greselilor noastre si ale celui de langa, din mana intinsa spre a-l ridica din "picaj", spre a nu cere schimburi. Ele doar sa apara simplu, ca gesturi firesti.

    ...si as putea continua teoria mea de viata, dar atat de mult m-au bucurat randurile tale, starea pe care o transmiti, incat nu vreau sa combat nimic, ci doar sa te sustin cu un alt tip de drag ce-l transmit catre tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine ma bucura de fiecare data cand primesc cate un comentariu de la dvs. Si daca mai este si unul precum asta de acum, din care am atat de multe de invatat, este si mai bine.

      Ștergere
  7. Cat de frumos poti descrie toate aceste sentimente! Eu ma las coplesita uneori si de aceea nici nu postez asa des. Ce bine e sa vezi ca mai exista persoane care impartasesc ceea ce simti! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai pentru ca sunt atat de complesita, ma simt prea plina si simt nevoia sa ma mai descarc aici, ca e de bine, ca e de rau, asta nu are importanta.

      Ștergere
  8. Draga mea.. eu tocmai mi-am invatat lectia despre promisiuni. sper sa nu ai parte de aceleasi lucruri ca si mine

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumos spus:x
    Mereu gasesc la tine ceva foarte frumos :x

    RăspundețiȘtergere
  10. Stii,se zice ca atunci cand schimbi freza, renunti la o parte din trecutul tau, asteptand un nou inceput! Deci ;)) asteptam noutati,stii!

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!