Badea Bianca. Un produs Blogger.

marți, 21 mai 2013

Mă pierd


E dimineață și lenevesc în pat. Ascult soarele plouând în fereastra mea, păsările cântând și sunetul viselor mele părăsindu-mă. Pătura mea miroase a tine, a ceva ce merită să-mi apară în vise. În câteva minute mă ridic, pregătesc cafeaua, dansez în șosete pe gresia din bucătărie, îmbrățișez sentimentul ăsta ce-mi înflorește în vene și încerc să nu-l scap.

E după-amiază și stau la birou. Mă holbez la o coală albă, la un post-it de la tine lipit de dulap și semnat Love, la o ceașcă goală de cafea și la ceasul de pe perete care se mișcă prea repede.
Îmi imaginez că ești aici, că mă săruți pe ceafă, că mă întorci cu scaunul către tine, că îmi arunci toate responsabilitățile pe fereastră.
Ar trebui să mă duc la treabă, să termin proiectul acela, să fac rezervarea și să încetez a mă gândi la tine.
În schimb, îți desenez numele pe spatele unui caiet, mă uit la pozele tale, îmi mușc limba și roșesc.



E seară și stau sprijinită de tocul ușii. Îmi țin geanta pe umăr, țigara pe jumătate arsă, telefonul în mână, nervii, visurile, speranțele.
Parchezi în fața casei mele și ții ușa deschisă în timp ce copilul vecinului trece cu bicicleta prin fața ta. Inima îmi sare în gât, mâinile în ale tale, teama în fericire.
Nu plănuisem să te mai văd vreodată, să simt nerăbdarea de a te vedea când cobor scările, să te am aici în brațe, să te simt, să-mi pierd independența, să-mi uit planurile, să te iubesc.

Ești tot ce nu am vrut, ce nu mi-a trebuit, ce nu am plănuit, ce nu am cerut, ce nu am meritat. Dar ești TOT!

9 comentarii:

  1. Superb :D sunt convinsa ca povestea voastra este minunata. Ma bucur ca ai alaturi de tine un om pe care il meriti si care te merita, cineva care stie sa te iubeasca.. cineva care te face fericita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar ma iubeste cum nimeni altul nu a facut-o :)

      Ștergere
  2. tot ce conteaza este sa ai pe cnv langa tine..dar care sa te asculte si sa tina la tine !si mai ales sa te iubeasca

    RăspundețiȘtergere
  3. Cele mai frumoase lucruri vin atunci cand te astepti mai putin,cand nici nu-ti imaginezi,cand nici nu iti planuiai...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e. Dar din pacate unii dinttre noi le pretuim cel mai putin.

      Ștergere

Va ascult!