Badea Bianca. Un produs Blogger.

luni, 4 noiembrie 2013

Am ales să-mi protejez tenul

- Hei, hei tu!! Heeeeeei!
Ce pisici?! întorc capul și nu văd pe nimeni. Cred că am luat-o razna.
- Mă asculți odată? Sunt aici.
Cred că cineva îmi face o farsă. Dacă nu, asta deja începe să mă sperie. Unde aici? întreb deja un pic enervată.
- În oglindă, unde altundeva? zice o voce irascibilă.
Hai că asta-i culmea. Încerc să ignor sunetele ce le atribui oboselii (o modalitate mai frumoasă de a spune mahmurelii) dar devin din ce în ce mai insistente. Într-un final îmi trag două palme și mă plasez în fața oglinzii. Mă uit. Mă uit insistent. Mă holbez.
- Pe bune acum, tu chiar ești chioară? Sunt chiar în mijlocul frunții.
Mă uit unde-mi indică vocea deja foarte iritată și când văd minunea sar doi metri în spate. Era un coș. Mă rog... unul foarte mare pe lângă multitudinea de altele mai mici ce le aveam pe față.
- Sunt nebună? Chiar vorbesc cu un coș?

- Nu mă mai numi așa. Cum îți permiți? Sunt parte din tine.
What the fuck? This freaks me out. Am fost atât de complexată întreaga viață din cauza puncticelelor negre de pe pielea mea încât acum au ajuns să mă bântuie? Îmi mai trag două palme, scutur de două ori din cap dar vocea încă insistă.
- Cum poți să-mi faci asta? Am fost întotdeauna alături de tine când nu te-ai putut duce la petreceri, la evenimente sau pur și simplu la ieșirile în oraș. Iar tu acum ți-ai cumpărat prostiile alea care îmi fac atât de mult rău!
- Despre ce vorbești acolo?
- Farmec, mă, farmec și produsele alea Gerovital Plant Stop Acnee sau cum naiba le zice. Îți dai cu ele pe față și purifică tot. Inclusiv pe mineee!! Mă rănesc, nu îți dai seama?
Vocea iritată se transformase într-una pițigăiată și smiorcăită care deși mă scotea din minți, acum îmi inspira și puțină milă.
- Am fost lângă tine când ți s-au întâmplat toate relele. Tu nu ești o prietenă adevărată. De când ai început să umbli cu crema aceea ultra-activă pe mine nu doar că m-ai lăsat baltă, dar mă și ștergi definitiv din tine.
- Deja încep să-mi pierd răbdarea cu tine. Nu te mai plânge atât, din cauza ta nu am participat la toate momentele la care chiar îmi doream. Tu ești motivul tuturor relelor ce mi s-au întâmplat, așa că scutește-mă cu discursul ăsta.
- Și ca să-ți arăt că de acum încolo am să te elimin pentru totdeauna din viața mea, uite că am să folosesc și gelul spumant antimicrobian. Tu ai încercat să-mi distrugi mie viața în ultimii 10 ani, iată că de acum încolo lucrurile se schimbă. Acum tu nu vei mai putea merge la niciun eveniment pentru că nu vei exista
Nu am de gând să mai ratez clipe de fericire din cauza coșurilor. Sunt stâpână pe tenul meu și aleg să-l protejez!


Articol scris pentru Proba 15 de la SuperBlog 2013.

8 comentarii:

  1. Eu ma confrunt cu acneea de ceva timp..nici tratamentul dermatologului nu functioneaza..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic sa incerci Farmec :) La mine au functionat, dar na, probabil depinde de fiecare tip de ten si chiar de organism.

      Ștergere
    2. chiar ai folosit sau iei proba prea in serios? Ca nu ne platesc sa facem reclana

      Spanac

      Ștergere
    3. Da am folosit si inca folosesc produse Farmec.

      Ștergere
  2. produsele de la gerovital chiar sunt bune ^_^

    @nesuferita: incearca o data sau de 2 ori pe luna sa te duci la cosmetica sa-ti faci tratament pentru fata; eu am a avut o problema cu punctele albe X_X si de o data la 3 saptamana ... cand faci baie, sa iti faci o masca din 2 oua,, miere si cu helas ;) face minuni :)

    si Bianca: imi place postarea ta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ideea e ca iti trebuie si bani ca sa faci toate astea. Imi place ca la gerovital raportul intre calitate si pret este foarte bun. Sunt accesibile tuturor si intr adevar foarte bune.

      Ștergere
  3. nu am incercat produsele lor, dar sa stii ca mi-ar trebui :(

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!