Badea Bianca. Un produs Blogger.

sâmbătă, 21 decembrie 2013

Extraordinar

Cei mai mulți oameni se îndrăgostesc de extraordinar.



Dragă eu,

Tu nu ești *cei mai mulți oameni*. Să nu crezi niciodată că ești. Te remarci în mulțime cu căile tale tăcute și umorul tău subtil. La început, poate fi îngrozitor, dar în curând vei învăța să-ți ridici ochii și să te înalți peste toți precum un curcubeu.

Vei învăța multe, multe lucruri în următorii ani.



Vei învăța să zâmbești cu toate vibrațiile pe care le-ai acumulat în tine și vei învăța să fii celălalt fel de frumusețe - acel gen pe care îl dețin visătorii și gânditorii. Îți vei lăsa din nou părul să crească și îți vei defini propriul stil. Nu ce e la modă, nu ce e popular, dar ceva necunoscut și în profunzime tu. Și va fi mai mult decât ordinar.

Vei învăța să iubești, să zâmbești, să plângi și să vorbești. Vei învăța cum este să ai mai mulți *best friends* care depind de tine și de care, la rândul tău, să depinzi. Vei învăța că după cele mai întunecate nopți, vin zorile. Că toate momentele cu probleme vor fi cele mai groaznice din viața ta, dar acele momente te vor modela într-o persoană mult mai matură. Nu vei fi niciodată doar ordinară.

Vei învăța să nu îți fie niciodată frică. Vei sta dreaptă, orice s-ar întâmpla. Vei fi încăpățânată și idealistă, dar ochii tăi vor fi întotdeauna deschiși pentru a vedea adevărul. Vei învăța să nu te mai stresezi și având în vedere câte vei avea de realizat, acest lucru va fi uimitor. Dar nu vei putea învăța cum să îți organizezi timpul, cel puțin nu în următorii ani. Cu toate astea, vei învăța cum să-ți cultivi aripi, pentru a putea zbura peste orice obstacol.

Da, chiar vei învăța singură să zbori. Îi vei zâmbi lui Icarus în turnul său și îi vei arăta cum să îmbunătățească aripile lui Daedalus. Îl vei învăța cum să zboare aproape de soare fără să se topească. Vei învăța să modelezi focul între degetele-ți lungi și vei dansa cu valurile apelor. Cuvintele-ți vor fi scut al inimii, îți promit! Visele nu ți se vor spulbera niciodată pentru că ele sunt cele care te mențin reală. Amintește-ți că nicio cauză nu e pierdută dacă mai există și ultimul fraier care să lupte pentru ea.

Trebuie să știi că viața nu are frână sau buton de urgență. Dar va fi ușor să înveți asta, pentru că tu nu ești ordinară. Tu ești extraordinară.

Cu dragoste, lumină și viața din viitor,
Tu

8 comentarii:

  1. Ce frumos ai scris! Mi-ai dat o idee si ma bate gandul sa scriu o scrisoare pentru viitoarea eu... Multumesc! Si-asa eram in pana de inspiratie... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ador sa scriu scrisori. Nu e prima pe care mi-o scriu mie insami.

      Ștergere
  2. Deci.. scrii foarte misto(scuze calitatea de cartier a exprimarii) ! next week esti invitata la guest post! imi pare rau ca datorita platformei nu te pot adauga in blogroll...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, nu-i bai, eu o sa mai las cate un semn pe la tine, poti sa mai ajungi de acolo si pe la mine.
      Si multumesc pentru invitatie, o accept cu mare placere!

      Ștergere
  3. sa ai un Craciun minunat, cu cei dragi alaturi!

    RăspundețiȘtergere
  4. "Nu renunta și nu uita că pe toți ne așteaptă bătăli grele, și cheia spre fericire e să ne ridicăm."

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!