Badea Bianca. Un produs Blogger.

duminică, 8 decembrie 2013

Un cadou special pentru o femeie minunată

Acum vreo doi ani eram în clasa a 12a și abia așteptam să se termine totul pentru a începe facultatea. Stăteam la marginea unui oraș micuț unde toată lumea se cunoștea cu toată lumea și eram extrem de nerăbdătoare să plec pentru a cunoaște oameni noi, lucruri noi, locuri noi.
Am ajuns în București. Era exact locul pe care mi-l doream la vremea respectivă. Mi-a plăcut; încă îmi place. Dar am ajuns la concluzia că dacă stau aici mai mult de două săptămâni fără a mă duce în weekend-uri acasă, încep să privesc orașul cu dispreț. Îl văd mai urât, mai respingător. De curând am realizat și de ce. 

Mai aveam doar două zile de stat aici până să mă urc în sfârșit în tren și să pornesc spre casă. Da, acasă! Locul liniștit unde mă așteaptă camera mea, nu camera de cămin, patul meu dublu, nu patul suprapus de aici care scârțâie; unde mă așteaptă Dănuț de fiecare dată la gară, apoi iubita mea Kyra la ușă și la final, mereu în bucătărie pregătindu-mi ceva bun, mami. Mi-am dat seama că așa cum o fetiță întrebată unde este casa ei, a răspuns locul unde este mama (Keith Brooks), asta se află și în inima mea.


Venea Moș Nicolae așa că am plecat în căutare de cadouri. Am găsit exact ce voiam pentru tati și i-am luat chiar și lui Kyra o ciocolată pentru căței. Pentru mami nu am găsit însă nimic. Voiam ceva special, ceva care să se potrivească personalității ei puternice. Eram dezamăgită când am ajuns în cameră și mă gândeam la o soluție în timp ce umblam pe net. Am dat la un moment dat de o reclamă despre un site de parfumuri, fragil.ro. Am intrat puțin reticentă, știind că pe astfel de site-uri, parfumurile originale și într-adevăr de bună calitate sunt peste bugetul meu. Am răsfoit totuși un pic atrasă de faptul că mă înșelasem și prețurile erau chiar accesibile. Am ajuns la gama Nina Ricci și am rămas blocată pe noul Nina L'eau. 



L-am analizat puțin și am găsit o mulțime de motive pentru care eram convinsă că mami l-ar fi adorat. Mă mândresc că am o mamă modernă, ce s-a adaptat cu ușurință unor timpuri cu mult diferite față de cele în care a crescut ea. Nina L eau se adresează tocmai unor astfel de femei contemporane ce știu totuși să aprecieze notele regale și proaspete de mosc, măr, cireșe, gardenie și neroli. Dedicat unor prințese ale zilelor noastre, Nina reprezintă parfumul perfect pentru mama mea, ce este nu doar o prințesă, ci o regină în toată puterea cuvântului. 

Am dat comandă fără să ezit dar am stat totuși cu inima strânsă gândindu-mă că poate nu o să ajungă la timp având în vedere că peste două zile ar fi trebuit să plec. M-am liniștit chiar a doua zi când am fost sunată de curier pentru a-mi livra comanda. Excelent! Profesionalismul celor din echipa site-ului fragil.ro m-a salvat iar scumpa mea mamă mă transportă într-o lume a unui basm de iarnă prin prospețimea și senzualitatea parfumului de care este învăluită acum în fiecare zi.

10 comentarii:

Va ascult!