Badea Bianca. Un produs Blogger.

vineri, 2 mai 2014

Ce s-a schimbat?


Era o fată de 20 ai cărei ochi străluceau în lumina soarelui. Avea un zâmbet ce putea lumina întreaga cameră. Avea o familie frumoasă și prieteni cum nu putea cere mai mult iar iubitul ei era uimitor.
Își dorea ca într-o zi să locuiască într-o casă mare și la fel de primitoare ca cea în care a crescut. După ce va absolvi dorea să își găsească un job la care să se ducă de plăcere. Apoi visa să se căsătorească cu prințul ei și să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți.
Dorea copii frumoși pe care să-i iubească din toată inima, iar când va veni timpul va dormi pentru totdeauna alături de soțul ei loial. Visa la o viață perfectă.



****

 Este o fată de 20 de ani ale cărei lacrimi strălucesc în lumina dimineții. Zâmbetul, ca întreaga ei ființă, e fals și rece. Este cu totul singură, cu prieteni care nu o vor înțelege niciodată și cu un fost iubit care se întreabă încă ce a greșit. 
Casa ei mare e plină de vid și de vise sparte. La școală, zâmbetul fericit al colegilor îi arată ce ar fi putut avea într-o altă viață. Știe acum că prințul nu va exista niciodată și nici o carieră strălucită nu va avea.
Nu va fi niciodată în stare să aibă copii, să își îndrepte inima îndoită, să-i spună mamei ei de ce fata ei perfectă nu mai există. Este deja moartă și tot ce a trăit înăuntrul ei este doar o umbră a ceea ce a fost odată.

12 comentarii:

  1. foarte trist! fericirea o gasesti in multe lucruri marunte puse cap la cap!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca trebuie sa fie ceva in interiorul nostru care sa declanseze butonul de happy mode :))

      Ștergere
  2. De ce generalizezi?... încă nu e timpul pierdut. La varsta ta ar trebuii să gândești mai pozitiv... vise sparte vor mai fi cu siguranță, dar ai toată viața înainte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca anumite vise sparte vin exact in momentul in care esti cel mai influentabil si vulnerabil, atunci nu mai este asa simplu.

      Ștergere
  3. Ai grijă de tine și nu mai fi tristă! :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Tu scrii despre tine sau despre mine???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scriu despre fiecare om ce ajunge sa citeasca acest blog.

      Ștergere
  5. Suntem oameni si e normal sa suferim , dar la fel de normal este sa ne si revenim . Timpul le rezolva pe toate :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Timpul e crud. De ce sa-mi pun increderea in el? Trece prea repede prin vietile noastre.

      Ștergere
  6. la doar 20 de ani să gândeşti aşa şi să vezi aşa lucrurile? asta e cu adevărat trist. niciodată , nici măcar la 60 de ani nu ai voie să spui că e capăt de linie. pâna la ultima suflare avem şansa să o luăm de la capăt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu e chiar imposibil sa se intample asta chiar si la 20 de ani si oricand. In viata avem multe suisuri si coborasuri, putem urca pana pe cele mai inalte culmi, dar putem si cobori pe neasteptate in adance prapastii.

      Ștergere

Va ascult!