Badea Bianca. Un produs Blogger.

duminică, 27 ianuarie 2013

Ce vreau de la tine


Nu vreau să fiu doar o fată pe care ai putea să o ai. Nu vreau să fiu cea pe care ai putea să o săruţi, cea pe care poate ai iubi-o sau cea cu care te-ai întâlni doar pentru o aventură. Nu vreau să fiu co-autorul minciunilor tale și autorul păcatelor tale. Nu vreau să fiu singură în fiecare sâmbătă seara, nu vreau să pierd timpul așteptându-te și mai mult ca sigur nu vreau să fiu doar o colegă de clasă pe care o mai ajuți din când în când la teme.

Vreau să fiu fata pentru care vei lupta. Vreau să traversezi oceane și focuri trei zile și trei nopți doar ca să ajungi la mine. Vreau să fiu așa de irezistibilă încât să înfrunți furtuni ca să mă săruți, să mă iubești, să-mi miroși părul, să-mi spui că îți amintesc de cel mai frumos răsărit din lume. Vreau să fiu fata care e mereu în preajma ta. Vreau să mă tratezi ca pe o prințesă... Ba nu, vreau să mă tratezi ca pe o regină.


Vreau să te intoxici cu mine. Vreau să fiu singura fată pe care o vezi, singura fată la care te gândești. Vreau să te culci cu mine în gând și dimineața când te trezești să fiu din nou în gândurile tale. Vreau să nu te mai poți opri din a mă privi iar când te întreb de ce să zâmbești drăguț și să-mi spui doar pentru că sunt frumoasă și mă iubești. Vreau să fiu egoistă și să fiu cu tine tot timpul, să te țin ocupat. Vreau să știu tot ceea ce ești, cine ești și unde ești. Vreau să fiu doar a ta, pe dinăuntru și pe dinafară.

Nu vreau să fiu doar o tipă pe care o întâlnești într-un club sau una care e îndrăgostită de tine și nu știe să renunțe. Vreau să fiu acea fată. Pentru care te trezești dimineața și cu care faci cele mai prostești lucruri. Vreau să mă trezesc cu flori pe pernă și să mă întreb de unde au apărut.

Așa că nu renunța niciodată. Voi fi la sfârșitul bătăliei, întotdeauna așteptându-te pe tine.
Noapte buna, te iubesc!

21 comentarii:

  1. ... sper sa ai parte de tot ce iti doresti ... stiu ca meriti :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta îmi doresc și eu. Ce e mai frumos decât să te simți "acasă" lângă o persoană care te consideră centrul universului?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar poate ne dorim prea mult...

      Ștergere
    2. Sau poate nu. Undeva în univers, există o persoană potrivită pentru noi. Poate nu am descoperit-o încă...

      Ștergere
  3. In viata ar trebui sa fim fericiti doar la gandul ca undeva, printre milioane de stele, se afla fiinta iubita.Trebuie sa existe pentru fiecare un chip pe care sa ne fixam si sa ne odihnim retinele sufletului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem siguranta ca exista, dar nu si siguranta ca il vom gasi.

      Ștergere
  4. Așa să fie! ;) Speranța moare ultima...e timp, deși - firește - cu cît mai repede, cu atît mai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  5. E frumos ceea ce vrei tu,dar mie mi se pare cam mult.Euti-as dori sa gasesti acel barbat de la care sa nu ai nimic de cerut, omul la care sa nu ai nimic de schimbat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar chiar am zis acolo ca sunt egoista. Nu pot sa-mi doresc altceva.

      Ștergere
    2. In iubire nu exista egoism, exista libertate si atat...restul e tacere.

      Ștergere
  6. SUPERB! Nu sunt un romantic, nu sunt un sensibil, dar articolul asta m-a atins!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate daca mai citesti multe texte din astea o sa devii si romantic :D

      Ștergere
  7. Ai scris foarte frumos si sper sa se implineasca pentru ca oamenii buni merita sa aiba parte de lucruri frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Toate femeile vor, putin ajung sa si aiva.Sper sa fi una dintre femeile care sa se poate bucura de tot ceea ce iti doresti sa ai.:)

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!