Badea Bianca. Un produs Blogger.

marți, 12 noiembrie 2013

Nymphetamine vă invită la concurs!

Tot am participat eu în ultima vreme la fel de fel de concursuri susținute de X, de Y sau sponsorizate de Y și de X. Acum iată că în parteneriat cu site-ul de bijuterii LuxuryGift.ro mi s-a oferit și mie ocazia să creez propriul meu concurs.
Ei sunt cei care au dorit să mă ajute cu premiul, așa că  mi-au propus să ofer câștigătorului un voucher de 50% pentru orice produs dorit din gama lor de bijuterii de fantezie sau butoni.

Am să vă spun acum și ce trebuie să faceți pentru a-l câștiga, dar nu înainte de a vă arăta câteva poze pentru a vă face o mică idee cât de superbe sunt aceste podoabe.

 


Pentru mai multe imagini, va recomand să răsfoiți site-ul, acolo unde veți găsi și prețurile, chiar foarte accesibile, mai ales dacă o să vă aflați în posesia voucherului.

Iată și tema concursului:
Multă lume așteaptă sărbătorile de Crăciun încă de acum pentru a oferi și de ce nu, chiar primi cadouri. Se uită totuși de o sărbătoare extrem de importantă în țara noastră și care este pe cale să apară: Sfântul Andrei. În caz că nu știați, aflați că se sărbătorește la sfârșitul acestei luni, pe 30 noiembrie. Personal, am o mulțime de prieteni, rude, colegi sau cunoștințe cu acest minunat nume, așa că este o ocazie perfectă pentru a-mi pune imaginația la contribuție și a le dărui cele mai frumoase cadouri. Aici vă las și un videoclip cu câteva idei speciale de daruri pentru oameni la fel de speciali.
Ei bine, urmăriți acest video (are doar puțin peste un minuțel) și de la ideea lui vă rog să-mi răspundeți într-un comentariu la următoarele întrebări:

1. Ce cadou considerați că se potrivește cu numele vostru?
2. Ați primit vreodată un cadou care v-a displăcut extrem de mult și dacă da, ce?

Nu pot să mă abțin și o să răspund și eu la ele, așadar.
1. Semnificația numelui meu, Bianca, este alb, puritate, strălucire, așa că aș adora o bijuterie cu cristale (de preferat un colier, aviz amatorilor!!! =)) ) de argint sau de aur alb. 
2. Probabil că nuiaua de la Mos Crăciun de pe vremea când eram borac.
Puteți lăsa comentariu până în data de 20 noiembrie, a doua zi fiind desemnat câștigătorul printr-un update la acest articol.
Ce-mi dă mie bătăi de cap este tocmai alegerea premiantului. Mă gândeam la random.org dar totuși vreau să vă și motivez să-mi dați răspunsuri cât mai inspirate, așa că să nu mă acuzați de subiectivism, m-am hotărât să-i pasez această sarcină mamei mele, care pe data de 21 noiembrie va citi toate comentariile și îmi va spune preferatul ei. 
Deci, dragi bloggeri, impresionați-o pe mama!!

Premiul îl veți primi în maxim o săptămână de la data încheierii concursului.

Am și o maaare rugăminte la voi: dați share la această postare pentru a mări șansele unui număr cât mai bogat de participanți.
Mulțumesc mult și vă aștept nerăbdătoare răspunsurile.

Articol scris pentru porba 21 la SuperBlog2013

Update!

A venit momentul să anunț și câștigătorul. Comentariul ce a impresionat-o pe iubita mea mamă este:

Nu mai este nevoie sa spun ce cadou se potrivește numelui Maria. Am văzut la LuxuryGifts niște iconițe superbe și totuși eu îmi doresc cutiuța muzicală cu brăduț. Chiar am visat dintotdeauna la ea și visez și acum.. Dacă am urat ceva? Da, micuță și săracă uram acei ciorapi groși, împletiți, pe care-i primeam invariabil de Crăciun, în timp ce eu visam că am primit o păpușă adevărată și multe, multe dulciuri. Viața mi-a dăruit o păpușa vie, dar de dulciuri tot nu am avut parte.Acum când am bani să cumpăr tot magazinul nu-mi dă voie boala asta...de boală.

Îi aparține Mariei Călin și trebuie să recunosc că răspunsul dânsei s-a aflat și printre preferatele mele, nu doar ale lui mami.
Felicitări tuturor mi-au plăcut răspunsurile tuturor și mulțumesc pentru participare!

31 comentarii:

  1. Ce expresie, borac :))))

    1. Numele meu este slav, Alina, pur, nobil, etc. Nu mi se potriveste :))
    Mie una mi-ar placea de mor un Pix cu Cristale Swarovski, imi plac cristalele, imi place stralucirea, fastul, maretia si mai ales pentru ca ador sa scriu.

    2. Stii ce urasc sa primesc cadou, pijamale, cand eram eu ica mereu primeam pijamale si imi venea sa le arunc pe geam :)))

    Am dat share, succes :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca ti se potriveste numele :)
      Și eu primeam pijamale dar mie mi se păreau drăguțe :D
      Multumesc de participare!

      Ștergere
  2. Cadou care să se potrivească cu numele meu....hmmm, destul de greu având în vedere că Denisa e derivat de la zeul Dionysos, zeul vinului. Ce mi s-ar potrivi de la un asemenea zeu!? Țin minte totuși că, la Istanbul fiind, mi-am clătit ochii cu un lanț cu pandantiv sub formă de ciorchine de struguri, de un verde ca smaraldul. E ceva ce încă îmi doresc să am printre accesoriile mele.
    Cadouri nepotrivite au existat. Mi s-a întâmplat ori să primesc ceva care să mă dezamăgească, de la o persoană apropiată care se presupune că mă cunoaște și știe ce-mi doresc, sau pur și simplu să realizez că mai am acasă acel lucru. Cred că am fost foarte dezamăgită anul trecut, de Crăciun, când îmi doream muuult un laptop și totuși am primit o tabletă pe care habar n-am cum să o folosesc. Și i-am scris Moșului că am fost cuminte... :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stapanesti sanatoasa tableta!! =)))))
      Multumesc de participare! :D

      Ștergere
  3. 1. Cred ca s-ar potrivi o chitara electrica Gibson :D...ar merge perfect alturi de acest nume :))

    2. Probabil ar fi cartea de matematica sau o fi fost de gramatica (nu mai tin minte exact ce era) pe care am primit-o in generala cu ocazia sarbatorilor de iarna :))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca vrei prea multe!! :)))
      Si cartea aia de matematica se pare ca a fost totusi buna la ceva :)):D

      Ștergere
  4. Imi este aproape imposibil sa numesc un obiect anume care sa se potriveasca numelui meu. Prea multe fete pe care sa le cheme Vienela nu sunt si am banuiala ca nici cadouri de duzina nu ar fi potrivite. Piese unicat, asta da! :)
    Am primit de la un iubit de demult o esarfa maro, lucioasa, cu niste flori crem, uriase. De fapt, aducea mai mult a basma si mult m-au ironizat prietenele, spunand ca o furase de la bunica lui. :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urasc culoarea maro. Ma duce cu gandul numai la cacaniu asa ca inteleg de ce te-au ironizat prietenele :))
      Vienela intr-adevar este un nume special :)
      Multumesc de participare!

      Ștergere
  5. Numele meu..Sorina Mihaela :D Sorina vine de la soare..stralucire. Mi-as dori sa primesc un medalion in forma de inima batuta cu pietre stralucitoare :D.
    Cel mai nasol cadou...hmm. Cand am facut 18 ani anul trecut colegii mi-au luat o carte..porno. Si m-au pus sa citesc din ea cu voce tare, se holbau toti la mine si tremuram ca naiba :))) unii dintre ei nu mi-au uitat expresia nici pana in ziua de azi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aoleu=)) Urat din partea lor... sa nu ?
      Sunt curioasa ce parere au avut parintii tai :))

      Ștergere
    2. :))).. nu m.au auzit erau in alta camera dar au gasit cartea.. au ramas socati saracii:))

      Ștergere
  6. numele meu este Bogdan si mi s-ar potrivi ca bijuterie niste butoni Laniere cu ceas pentru ca Bogdan inspira forta, incredere si statornicie precum forta Timpului:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru participare Bogdan:) Imi place semnificatia numelui tau.
      La a doua intrebare exista un raspuns ?:)

      Ștergere
  7. Nu m-am gandit niciodata la un cadou care sa se potriveasca numelui meu, insa, acum ca o fac. Cu ocazia asta am aflat si semnificatia si originile numelui meu. Daca va intereseaza originea este greaca si semnificatia este de glorie, frumusete.
    Asa, si acum bijuteria: cred ca ar fi un colier fix din aur cu o piatra suficient de mare, aurie! Nu stiu daca l-am descris suficient de bine, insa in imaginatia mea el traieste :D

    Cadoul cel mai neinspirat de care imi aduc aminte a fost o bratara de argint care imi aducea aminte de lanturile inchisorilor. Culmea e ca am fost cadorisita cu ea de un fost prieten asa ca l-am banuit din secunda aceea de gelozie si in curand i-am dat papucii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ma mai amuza raspunsurile voastre :))) Saracul baiat!
      Imi place si semnificatia numelui tau, dar sper ca ai inteles totusi ca nu trebuie sa-i asociezi numelui neaparat o bijuterie, ce orice fel de cadou:)
      Multumesc pentru participare!

      Ștergere
  8. 1 Daca ma raportez la numele meu de botez cred ca un obiect de bucatarie s-ar potrivi cel mai bine. Daca ma raportez la cel pe care il folosesc acum, in online, cred ca un obiect hand made s ar potrivi cel mai bine :).
    2. nu pot sa imi amintesc cadouri care sa nu imi placa deloc pentru ca am o imaginatie destul de bogata si pot da intrebuintare chiar si unei cutii goale din carton :).

    PS: imi place tema aleasa pentru concurs - cadou de nume :). eu te invit la concurs de nostalgie . cu premiu surpriza :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tare sunt curioasa sa-ti aflu numele de botez:))) Ma gandesc sa iti dau odata o tigaie:))

      Ștergere
  9. Nu mai este nevoie sa spun ce cadou se potrivește numelui Maria. Am văzut la LuxuryGifts niște iconițe superbe și totuși eu îmi doresc cutiuța muzicală cu brăduț. Chiar am visat dintotdeauna la ea și visez și acum.. Dacă am urat ceva? Da, micuță și săracă uram acei ciorapi groși, împletiți, pe care-i primeam invariabil de Crăciun, în timp ce eu visam că am primit o păpușă adevărată și multe, multe dulciuri. Viața mi-a dăruit o păpușa vie, dar de dulciuri tot nu am avut parte.Acum când am bani să cumpăr tot magazinul nu-mi dă voie boala asta...de boală.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte dragute iconitele si la fel si cutiuta. Sper sa va bucurati odata si odata de ele.
      Eu mai primeam ciorapi grosi de lana facuti de bunicile mele chiar si acum cativa ani. Ii purtam pentru ca stiam ca mi i-au facut cu dragoste.
      Dulciurile, bata-le vina! Lasati, ca si-asa nu sunt bune. Pline de fel de fel de substante. Importanta e sanatatea! :)

      Ștergere
  10. 1. Hm, Nicoleta vine de la Sf. Nicolae, deci insusi numele denota oferirea de cadouri de orice fel, de la nuia la fruncte, dulciuri si jucarii.
    2. Am primit multe cadouri de prost gust, cum ar fi sapunui, geluri de dus, care sunt jignitoare si deranjante.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sapunurile da, chiar sunt un cadou destul de neinspirat :))
      Dar cum eu adooor gelurile de dus, nu ma supar daca le primesc :D
      Multumesc de participare!

      Ștergere
    2. Da, dar cred ca te-ar deranja daca le-ai primi de la persoane care nu-ti sunt atat de apropiate, nu?:))

      Ștergere
  11. Cu numele meu se potrivesc bijuteriile...imi plac cele cu fluturi de pe site. Imi displac obiectele pentru bucatarie, serviciile de cesti, farfurii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat! Sunt multe gaze dragute pe acolo :))
      Nici mie nu-mi plac chestiile pentru bucatarie dar sa stii ca uneori chiar sunt folositoare.

      Ștergere
  12. Ei, hai ca m-ai pus pe ganduri!
    Eu sunt Dana, e un nume scurt ( energic, zic eu) deci cred ca mi s-ar potrivi o pereche de cercei lipiti de ureche, nu foarte mici.
    Cat despre cadouri...am primit o multime de lucruri, mai ales de imbracat, care nu mi-au placut si le-am purtat macar o data, ca sa fac placere celui care mi le-a oferit...dar am apreciat totusi gestul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E adevarat ca gestul conteaza mult mai mult decat cadoul in sine :)

      Ștergere
  13. 1. Numele meu este Camelia, un nume de floare delicată care mie îmi place tare mult. În Japonia, camelia, numită “Tsubaki”, este cunoscută drept floarea care aduce primăvara. Aşadar, inspiră prospeţime, suavitate...iar bijuteriile care mă încântă până-n vârful degetelor sunt acele podoabe cu aer discret, finuţe, care ştiu să te pună în valoare, fără a stinge însă din strălucirea proprie. Am zărit pe site-ul Luxury câteva coliere frumoase care mi-au făcut cu ochiul şi cred că mi s-ar potrivi.
    2. Nu pot spune că mi-a displăcut un cadou anume, chiar dacă am primit ceva ce nu ar fi fost tocmai pe gustul meu, am apreciat întotdeauna fiindcă mi-a fost dăruit din inimă. Însă, m-aş bucura să nu primesc ursuleţi, unicorni şi alte papiţoaie de pluş. Am un singur ursuleţ "Cocolino" care îmi ţine tovărăşie în somnul de frumuseţe, dar îmi e de ajuns. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era si un anime in care o batranica se numea Tsubaki :D
      Mie imi place sa primesc si papitoaie, am acum in minte unul pe care SIGUR vreau sa-l am :X

      Ștergere
  14. Multumesc, Bianca!Multumesc, Doamna Mama a lui Bianca! Este un dar de suflet care-si va gasi locul pe raftul cel mai pretios al sufletului meu, raftul amintirilor de neuitat.

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!