Badea Bianca. Un produs Blogger.

miercuri, 13 noiembrie 2013

Tur virtual prin Straja

Am intrat prima dată pe site-ul vilei Straja acum câteva zile, căutând oferte de Revelion. Eu sunt mai pragmatică așa că nu îmi place să las lucrurile pe ultima sută de metri. Vreau să știu din timp cum o să am totul organizat deci m-am apucat de răsfoit oferte încă de acum.
Am găsit pe pagina lor prețuri accesibile pentru un sejur la Straja ce ar conține noaptea dintre ani. Ca să văd ce mă așteaptă am început să vizitez site-ul și am găsit fel de fel de lucruri interesante.
Pentru început m-am uitat la galeria de poze. Cam slăbuță... Îmi venea chiar să tai ideea de a petrece Revelionul la ei. Zic slăbuță pentru că deși fotografiile par perfect în concordanță cu realitatea, poate nu ar strica puțină stilizare. Nu sugerez acum că ar trebui să prezinte cu totul altceva decât felul în care arată zona și vila dar părerea mea personală este că turiștii ar fi mult mai atrași de niște fotografii artistice, profesionale.

Asta cred că e printre puținele care este cât de cât reușită.


Apreciez totuși la ei că au adăugat și imagini cu împrejurimile, așa că pot să-mi fac o idee despre cum va fi aventura mea pe pârtia de schi Straja.
Mai e încă un detaliu ce m-a lăsat cam nelămurită în secțiunea Galerie și anume niște fotografii destul de aiurea cu niște copii ce se presupun a fi într-un cantonament la Straja. Cam pe lângă tema site-ului, cred eu. Puteau să menționeze pur și simplu în partea cu promoțiile că pentru grupuri mari de persoane există o anumită reducere. Pe mine una nu m-a interesat deloc ce dansau copilașii aceia încât să vizualizez fotografiile.

Că tot suntem la partea din meniu cu Promoții, ce mi s-a părut nepotrivit este așezarea în pagină și mai ales folosirea majusculelor. Tot textul pare greu de citit și m-am străduit să-mi mențin răbdarea pentru a citi tot. Partea bună a fost că ofertele nu sunt deloc de neglijat.

Următorul click a fost la categoria Parteneri. Nu știu ce m-a atras acolo, poate curiozitatea. Așa am descoperit și motivul acelor poze cu dansatori. Se pare că vreo două cluburi de dansuri din Craiova și Râmnicu Vâlcea sunt parteneri ai acestei vile. Totuși, dacă mă întrebați în ce constă acest parteneriat nu știu să vă zic pentru că din păcate acest detaliu nu este menționat nicăieri.

Spre împăcarea mea, următoarele pagini din meniu au spălat păcatele celorlalte. La despre noi, sala conferințe, cazare, pârtii ski se găsesc informații utile, demne de luat în considerare. Din nefericire, rubricile acestea nu au fost suficiente  să dau like paginii de facebook.
Într-un final, consider că o locație așa frumoasă merita un site mai bine lucrat, nu ceva superficial cum mai mult ca sigur reușeam să fac și eu cu doar câteva cunoștințe de HTML, PHP și JavaScript.

6 comentarii:

Va ascult!