Badea Bianca. Un produs Blogger.

luni, 7 octombrie 2013

Istoria părului meu

Blondă. Mi-ar plăcea să zic și sexy dar nu cred că asta era posibil la 12 ani, în vremea când podoaba mea capilară avea culoarea soarelui amețit. Mă, și-așa frumoasă eram când eram copilă de-mi vine să-mi pup singură pozele din album. Problema nasoală era că, așa simpatic cum era părul meu, avea tendința să se cam împuțineze. Cum așa? Păi de fiecare dată când ma pieptănam, lăsam pe perie câte un smoc de păr. Eeeei, și când am văzut eu că nu se mai poate așa ceva, am decis ca soluția e să nu mă mai ating de perie. M-am ținut de cuvânt ceva timp, până când mami mi-a promis că nu mai iese cu mine în oraș cu părul măciucă în cap. Cică s-ar face de râs. Și-am crizat și m-am isterizat și tot tărăboiul a ținut până când am descoperit șamponul anticădere de la Gerovital Plant și Farmec. Minunea a sosit, părul s-a îmbogățit.

S-a mărit subsemnata, a venit liceul, a venit adolescența. Și cum să mă duc la liceu, dragă, cu părul nearanjat? Nu se putea așa ceva. Și-a cumpărat deci Biencuța ondulator și placă de întins părul. Grozavă idee la vremea aia. Rezultatul pe termen scurt: o tipă draguță ce-ntorcea capetele băieților. Rezultatul pe termen lung: o tipă cu o claie de păr aspru și ruginit în cap. Acum nu mai cădea, dar se rupea. Extraordinar! Podoaba mea numai podoabă nu era. Dezastrul s-a terminat când am început să folosesc kitul de tratament pentru regenerarea părului tot de la Gerovital Plant. A fost o investiție excelentă, firele mele de păr au renăscut.



Clasa a 12a. Album foto, banchetul de final de liceu. Mari evenimente, îmi trebuia așadar ceva deosebit. Nu puteam să rămân la fel ca în toți cei 4 ani, așa cum mă cunoșteau toți. Voiam ceva, original, special. Am decis să-mi schimb culoarea părului. Nu mai era demult blond, așa cum v-am adus la cunoștință mai înainte. Prin liceu eram o rockeriță convină, atât sufletește, cât și fizic. I-am mulțumit lui Dumnezeu deci că mi-a mai vopsit natural capul și există pe el într-o culoare mai închisă. Chestia e că o fi fost ea închisă, potrivită personalității mele, dar mie tot nu-mi plăcea. Mdaa și cu ocazia importantelor evenimente din perioada aia, am hotărât să-mi vopsesc părul roșcat, lucru pentru care cred că m-a blestemat că tare mari deveniseră durerile de bibilică. Părul meu proaspăt colorat trebuia tratat ca atare, ca să-i mai treacă supărarea pe mine. L-am îngrijit tot cu ceva de la Gerovital Plant de data asta am ales șamponul pro color iar părul meu mi-a mulțumit.
 


Urât a fost că prin vara anului trecut am avut o ceartă așa de groaznică cu el încât la un acces de furie, m-am dus la frizer și l-am obligat (la propriu) să-mi taie părul. Vaai, cuuum, nuu, de ceee? Stupid, taie-l, nene, odată! Și s-a făcut scurtarea. Și iată o Biancă băiețoasă, cu țepi, așa cum am dorit mereu. Eram așa mândră de noua mea freză și așa amuzată să văd că am ajuns la facultate și mă întrebau noii colegi cine e tipa  cu părul lung de pe facebook-ul meu. Dar problemele nu au încetat să apară (ce tragic sună!) și podoaba mea iar a avut de suferit. De fapt problema asta era dintotdeauna, dar în ultima vreme devenise foarte supărătoare. La 2 zile după spălare arătam de parcă aș fi băgat capul într-o oală cu ulei. Teribil! Am apelat din nou la tratamentul Gerovital Plant, care deja devenise prietenul meu. Șamponul cu sebum control a avut și are încă efecte geniale pentru păstrarea cât mai curată și de lungă durată a părului meu.


Vă dați seama cred că dacă nu ar fi fost eroul meu Gerovital Plant Tratament, probabil că acum aș fi fost cheală.
13 

10 comentarii:

  1. de tinut minte! am avut probleme cu parul mai de mult, de cand imi fac masti cu unt de cocos inainte de spalare, nu mai am probleme!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De tinut minte si solutia asta cu unt de cocos. Multumesc!

      Ștergere
  2. In poza cu parul roscat tu esti?:D

    Imi place cum ai abordat tema.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am mai trecut prin dorinte radicale referitoare la parul meu, chiar l-am vrut brunet sau jumat verde/jumate mov ( a se vedea videoclipul ''Breathe'', The Prodigy). Singura schimbare realizata a fost un bob la sfarsitul liceului,mai mult ca simbol al incheierii unei etape. Speram sa obtin un look al anilor 20, dar de unde sa imblanzesc un par cret? Acum il tot descant, sa creasca odata, pentru ca mi-am dat seama ca buclele lungi chiar ma reprezinta. :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ador buclele. Cand o sa-mi creasca de tot vreau sa incerc o coafura permanenta. :D

      Ștergere
  4. Si mie imi plac produsele pentru par de la Gerovital. Acum ceva timp am folosit si eu masca aia care trebuia tinuta cateva ore bune pe par dar pot spune ca a dat rezultate!

    http://rokolla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt foarte bune, eu folosesc si alte produse de la ei in afara de cele pentru par.

    RăspundețiȘtergere

Va ascult!